Seeeeg

Publicerat: 2010-03-31 | 15:01:38 i Allmänt
Idag är jag segare än segast. Gick upp tillsammans med mina pojkar imorse men efter ett par timmar fick jag gå och lägga mig lite igen. Var så trött. Har ätit lite mat nyss men orkade inte så mycket blev mätt direkt och mår lite illa. Men jag ska inte klaga....

Philip sover fortfarande middag men han kom i säng lite senare än vanligt. Sen är han inte riktigt kry. Han är snorig, lite hes och igår hade han en temp på 38,4. Har inte tagit den än idag så jag vet inte hur det är idag. Sen är han ganska gnällig också, eller han vill ha mycket uppmärksammhet.

Dagens flängande

Publicerat: 2010-03-30 | 21:43:25 i Allmänt

Vi åkte in till vårdcentralen idag för att kolla upp min UVI som dom sa att jag hade på NÄL. Men på vårdcentralen så sa dom att det inte var någon UVI...... Fick i alla fall träffa en läkare och han skrev en remiss till NÄL igen. Så det var bara att åka till NÄL igen då. Väl där i alla fall så gjorde dom i alla fall ultraljud och allt såg bra ut. Var inte lika långt gången som vi trott utan blev tillbakaflyttad till slutet på v.7. Men det kunde tydligen diffa med någon vecka + - så man vet ju inte egentligen fören rutin ultraljudet. Angående UVI så sa dom att jag kunde ju åka tillbaks till vårdcentralen om några dagar och kolla igen.

Ja ett himla joxande med andra ord.......

Nu ska jag strax joina Joakim framför tv:n.


En intressant natt...

Publicerat: 2010-03-30 | 13:19:42 i Allmänt
Vid 10 tiden igår kväll skulle jag gå på toa och såg då att jag hade blödit lite, det var inte mkt men jag blev väldigt orolig och Joakim också. Joakims snälla föräldrar kom i alla fall hit och var med Philip så vi kunde åka in till akuten. Där fick vi komma till gynmotagningen och där tog dom ett urinprov för att kolla om det kanske var uvi jag hade för då kan man tydligen blöda. Och visst hade jag det. Så idag ska jag till vårdcentralen och få lite penicillin antar jag. Har inte blödit nått mer hitills i alla fall så man får väll hoppas att det beror på uvi. Joakim blev så glad inatt när sköterskan sa det så han kramade henne. Sötaste Joakim.

Nä nu ska jag va på vårdcentralen om 40 min så det är hög tid att göra sig iordning kanske!

Rösta på mig!

Publicerat: 2010-03-30 | 13:13:20 i Allmänt
Är med i en tävling så snälla klicka på någon av bilderna och rösta på min bikini.

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Måndag

Publicerat: 2010-03-29 | 11:45:16 i Allmänt
Har precis lagt Philip för hans middagslur, han låg och pratade lite där inne först men nu är det tyst så får hoppas att han somnat. Enligt han klocka är det ju lite tidigt att sova middag.

Joakim åkte iväg för att slänga IKEA kartonger som legat och skräpat länge nog nu. Tar ju jättemycket plats. Sen skulle han köpa lite nödvändigheter såsom toapapper.....

Idag ska jag försöka röja lite här hemma, och på nått sätt komma på hur jag ska omorganisera i Philips rum....hmmm, han skulle behöva ett rum som är dubbelt så stort ungefär.

Vi fick inte visning på lägenheten heller vilket jag inte trodde i och för sig. Men eidars system är allt roligt..... Man får poäng för varje dag man varit inskriven på deras sida och när man söker en lägenhet går dom efter den som har mest poäng...... Hur sjukt är inte det? Går man inte efter behov kan man tycka om man nu ska gå efter nått, eller efter hur många lägenheter man sökt?

Tröttis

Publicerat: 2010-03-28 | 21:39:15 i Allmänt

Man kan nästan tro att vi ställt tillbaks klockan och inte fram för jag är så sjukt trött och har varit hela dagen i princip. Ska nog strax ta och krypa till kojs. Imorgon har jag tänkt ta ett storstäd här hemma. Annars har vi inga planer för dagen. Jag hoppas på lite finare väder så man kan våga sig ut på en promenad, det hade varit gött och Philip tycker det är så kul att vara ute och busa.

Hans små möbler blev väldigt uppskattade också. Han tyckte jätte mycket om att sitta på stolarna. Ska försöka pussla in dom någonstanns i hans överfyllda rum också. På något sätt......

LÄTT Barnbord med 2 stolar


Sådär ja!

Publicerat: 2010-03-28 | 18:42:38 i Allmänt
Nu var Philips nya möbler ihop monterade. Var ganska enkelt att sätta ihop. Sött i alla fall även om jag nog skulle vilja måla det vitt för att det ska passa lite bättre med hans andra möbler. Ja, det var billigt i alla fall 129:- för bord och två stolar.

Nu ropar Joakim inne från badrummet att jag ska hämta handdukar till honom och Philip som har badat, dom är tydligen färdigbadade nu. Får väll gå och leta reda på några handdukar till dom då.....

Sommartid

Publicerat: 2010-03-28 | 11:52:31 i Allmänt
Känns bra med sommartid nu. Då är man påväg åt ljusare tider.

Fick ihop soffbordet igår i alla fall och är super nöjd, mkt bättre än det förra. Fick upp gardinerna i vardagsrummet också och det blev jätte ljust. Ljusade upp hela vardagsrummet. Philips möbler har jag inte byggt ihop än det blir nog i kväll jag gör det för nu ska vi kolla på vampire diaries och sen ska vi iväg på kalas hos Joakims föräldrar.

Lämnade även intresseanmälan på en lägenhet i skogshöjden igår. Känns inte så verklighetstroget egentligen då hyran är på en 1000 lapp mer än vi har nu men det var en 4:a med uteplats och i thn så drömma kan man ju och det hade varit kul att i alla fall få kolla på den. Jaja vi får väll se.

Ikea

Publicerat: 2010-03-27 | 21:06:40 i Allmänt
Ja det blev en liten spontan tripp till IKEA idag. Hittade inte så mycket kul egentligen, känndes som det var lite tråkiga grejer där just nu. Men det blev ett nytt soffbord, en stekpanna, ett par gardiner och även ett litet bord och två stolar till plupp.

Philip var hos sin farmor och farfar under tiden och där blev han även kvar inatt då vi hade lite för stort paket med oss hem. Men vi ska ändå dit imorgon också på ett litet försenat födelsedagskalas för Joakims pappa.

Ja resten av den här kvällen lär väll tillbringas med att plocka ihop Ikea möblerna. Antingen gör jag det själv som vanligt eller så kanske Joakim får hjälpa till lite.

Glöm inte att ställa om klockan inatt föresten! Det höll jag och Joakim på att göra om inte Tomas hade påminnt oss hade vi helt glömt det kan jag lova. Har sån dålig koll på sånt där.

Earth hour var det ju ikväll också, eller ja det pågår väll en halvtimme till men som ni märker så sitter jag ju här vid datorn. Världen får klara sig utan att vi släcker ner allt vårat elektriska.

Nä nu ska jag bygga möbler......

Ont

Publicerat: 2010-03-27 | 13:56:11 i Allmänt
Har fått ont i ena långfingernageln. Jätteskumt i alla fall fattar inte vad det kan bero på. Syns inget i alla fall.

Annars sitter jag och mår lite illa. Ska nog alldeles strax gå och ta ett glas mjölk. Ja mer än så hade jag väll inte att skriva nu. Hade velat åka till IKEA.

V.9

Publicerat: 2010-03-27 | 11:03:44 i Graviditeten
Vecka 9

Kroppen: Tandköttet blir uppmjukat och kan därför bli mer lättblödande, var därför extra noga med tandborstningen. Olika graviditetshormoner påverkar dig, man kan fortfarande känna sig trött och illamående, men det brukar gå över om några veckor. En del kvinnor har små blödningar tidigt under graviditeten, det är inte ovanligt att det sker när mensen brukade komma. Det kan bero på alla hormonförändringar och på att slemhinnorna i kroppen blöder lättare när man väntar barn. Om blödningen skulle göra ont ska du söka hjälp.

Embryot: Embryot är nu stort som jordgubbe, cirka tre centimeter och fötterna är cirka två millimeter stora. Halsen tar form och käkarna är färdigutvecklade. Munhåla och näsa förenas, öron och näsa kan nu ses och ansiktet börjar totalt sett få mänskliga drag. Känseln utvecklas och embryot kan redan nu få hicka ibland.


Vattenpalatset

Publicerat: 2010-03-27 | 10:57:19 i Allmänt
Ja det blev vattenpalatset igår ändå. Philip tyckte det var superskoj. Mest roligt att vara i den stora bassängen och inte i den söta barngrottan. Det verkligen så kul att hitta på nått hela familjen. Längtar så till sommaren nu då man kan åka och bada tillsammans m.m. Känns som det är så mycket lättare att hitta på grejer på sommaren.

Dagens planer? Ända planerna vi har för dagen är att städa här hemma. Får se om dagen bjuder på något annat också.

Philip blev tokig i den här bilen och skulle ha den hela tiden.





Lite fika klämde vi in också.








Jag vill.....

Publicerat: 2010-03-26 | 13:19:38 i Allmänt
Jag vill åka till vatten palatset med min familj idag. Det hade varit underbart!!!! Ska försöka övertala Joakim. Ska kolla på deras hemsida vilka öppetider dom har idag....




Nu har jag kollat och dom har ju öppet ända till klockan halv 8. Är jätte, jätte sugen på att åka dit. Philip hade så himla kul sist vi var där och det var ju några månader sedan nu. Nä ska nog prata med Joakim om det så fort han slutat prata i telefon. Sen sover ju Philip middag fortfarande också.

Till startsidan...

Fredag

Publicerat: 2010-03-26 | 11:16:54 i Allmänt
Här sitter jag med en liten Philip i knät som sitter och babblar om allt möjligt. Är lite svårt att skriva för han lutar sig mot min ena arm. Men det är sjukt hur mycket man kan älska en så liten människa så himla mycket. Han är vårat lilla charmtroll.

Idag vet jag fortfarande inte om dagen bjuder på något speciellt. Kanske bara blir en lugn fredag hemma. Vi ska i alla fall äta tacos ikväll, det vill säga om vi har några pengar kvar när jag betalat räkningarna som jag tänkte göra nu. Joakim får ju löjligt lite pengar nu.

Läggedags

Publicerat: 2010-03-25 | 22:25:50 i Allmänt
Är trött som bare den just nu så det blir att krypa till kojs. Lär väll få sällskap av liten nu direkt också, han vaknar i princip alltid när vi lägger oss i sängen, han har en inbyggd radar för det tror jag.

Vad morgondagen bjuder på vet jag inte riktigt, inga planer än så länge i alla fall. Eller om vädret är fint blir det nog en promenad ute med Sofia och Alvin. Så jag hoppas på fint vårväder imorgon.

Nä, god natt från mig till dig.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!