Bra

Publicerat: 2011-11-30 | 08:07:10 i Allmänt

Här skulle jag bli bättre på att blogga och så blogga jag inte en enda gång igår. Det var ju bra jobbat.

Igår var annars Marie med barn över på eftermiddagen. Philip och William röjde runt som vanligt och lekte bra ena stunden och bråkade nästa.... Som vanligt alltså ;) William blev så trött på slutet att han somnade i soffan och Philip var inte långt ifrån.

Sen åkte vi och handlade lite nödvändigheter på maxi. Det var väll ungefär det som hände igår.


Godnatt

Publicerat: 2011-11-28 | 23:25:41 i Allmänt

Ja jag säger väll godnatt nu och ska försöka blogga lite bättre imorgon. Är irriterad på blogg.se appen som ska krångla hela tiden med att få in bilder.....grrr kan inte saker bara funka som det ska!


Allt annat än rolig....

Publicerat: 2011-11-28 | 16:01:15 i Allmänt
Ja bloggen har ju inte direkt var superskoj det sista. Motivationen till å skriva nätt vettigt finns inte riktigt. Sitter inte sååå värst mkt med datorn heller utan grejar med annat.

Ska väll försöka bättra mig!

Godmorgon

Publicerat: 2011-11-28 | 07:59:28 i Allmänt

Är trött och hade gärna sovit några timmar till kan jag lova. Philip kom in till oss strax över 6 imorse.

Jaja strax fixa frukost till pluppen och få iväg honom till dagis som han längtat till :)


Tunga ögonlock

Publicerat: 2011-11-28 | 00:03:51 i Allmänt

Ja jag ligger i sängen och grejar med telefonen lite. Joakim har redan somnat och jag ska väll ta och göra likadant.

Julbordet på Ikea idag var gott! Om man räknar bort julskinkan då, big misstake från matTina.....

Philip har även lekt för fullt på Ikea och blev även målad som ett lejon i ansiktet.

Nä godnatt säger jag nu och skriver det sammtidigt som jag bara lyckas hålla ena ögat uppe.


Ikea

Publicerat: 2011-11-27 | 11:27:26 i Allmänt

Japp snart bär det av till Ikea. Har haft riktigt adventsmysigt här hemma nu på förmiddagen.


Fortsatt dåligt bloggande

Publicerat: 2011-11-26 | 23:49:11 i Allmänt

Men tiden för att sitta och blogga finns inte riktigt känner jag.

Idag har annars inte hänt överdrivet mkt. Tillbringat tid tillsammans med familjen. Och betalat av lite räkningar. Det sämsta med a-kassa är utbetalningarna varannan vecka vilket gör att man inte kan ta alla räkningar på en gång så resten får vänta till slutet på veckan. Jobbigt att inte bara få det överstökat direkt.

Sjukt vad det blåser ute också, nästan lite läskigt måste jag säga. Men man kan ju hoppas att det blåser med sig lite snö till oss kanske.

Ja imorgon är det ju första advent! Det ska vi fira genom att äta mysig frukost tillsammans hela familjen med massa tända ljus och sen ska vi till Ikea och äta deras julbord :)

Nä nu är det dags att sova. Vaknade med världens huvudvärk imorse och håller tummarna för att jag slipper det imorgon.


Huvudvärk

Publicerat: 2011-11-26 | 13:18:56 i Allmänt

Ja jag har huvudvärk.... Är ju bland det mest irriterande som finns för man blir ju nästan handikappad.

Ska i allafall försöka leta upp Philips tomtekläder så att vi kan ta lite julkort på barnen :)


Fika

Publicerat: 2011-11-25 | 13:46:16 i Allmänt

Jag och Philip gjorde lite cupcakes idag igen som vi strax ska fika med. Har även fått upp några stjärnor och ljusstakar till så nu börjar det arta sig här hemma. Även om det fortfarande saknas lite grejer. T.ex en ljusstake till Philips rum, en stjärna till hallen uppe, ljusslinga med stjärnor till ett fönster i vardagsrummet och tre julstjärnor (blomman) som ska va i köket.

Skulle även behöva ha julgardiner till vardagsrums fönstret och hallfönstret där uppe men det är så svårt med gardiner dit då det är långa fönster och med hörn eller vad man ska säga.

Nä nu får det va slutbabblat och så går vi och fikar istället.


Läggedags

Publicerat: 2011-11-24 | 23:00:35 i Allmänt

Katterna förut idag blev jättegoda :) vi hade en riktigt mysig fikastund. Sen fick barnen bada, något dom verkligen gillar båda två.

Sen ikväll har jag färgat håret så nu är färgen lite mörkare än innan men bättre och utväxten borta. Får ljusa upp det gradvis sen. Men nu är det verkligen läggedags! Mina ögon går i kors typ.


Lussekatter

Publicerat: 2011-11-24 | 13:18:07 i Allmänt

Jag och Philip bakar lussekatter, eller vi degar som Philip säger ;)

Nu jäser dom en sista gång innan dom ska in i ugnen. Blir nog provsmakning av dom sen tillsammans med lite glögg och pepparkakor. Och jag köpte även ädelost igår som jag tänkte ha på mina pepparkakor, är så sjukt gott att jag nästan kan äta hur många som helst ;)


Ett litet smakprov.

Publicerat: 2011-11-23 | 14:54:50 i Allmänt

Har adventsstädat här hemma både igår och idag därav dåligt bloggande. Vill ju ha fint här hemma till helgen. Och idag kom även adventsgrejerna upp. Så nu vet jag i vilka grejer det behövs bytas lampa i och vad vi behöver köpa för att komplettera.

Philip blev jätteglad när han kom hem från dagis och har gått runt och beundrat allt. Och nu har han önskat att få lite tomtegröt så det ska vi allt fixa :)


Cupcakes

Publicerat: 2011-11-21 | 10:56:00 i Mat
Igår gjorde jag och Philip cupcakes. Och eftersom jag verkligen inte är duktig på att baka eller tycker det är så speciellt kul så köpte jag färdig mix från kungsörnen. Och den rekomenderar jag verkligen! Blev jättegott och var superenkelt att göra och allting fanns med i paketet. Alltså till och med formar. Vi testade båda sorterna igår och chokladen var godast. Men kass som jag är på att baka så misslyckades jag en del med jordgubben. Glömde kvar i ungen lite för länge så dom blev lite torra och kristyren råkade jag blanda lite för löst.

Det enda
jag har att tillägga är att jag fick ha dubbelt så mkt margarin till kristyren som stod och även dubbla vattnet för annars blev den för torr. Till jordgubbskristyren som blev misslyckad råkade jag ha i lite väl mkt vatten =P

Cupcakes
Våra cupcakes finns i smakerna Strawberry Surprise och Chocolate Dream och innehåller bakmix, tio muffinsformar, frosting och topping, allt du behöver för att baka dina egna mumsiga cupcakes.

Leta

Publicerat: 2011-11-20 | 13:38:16 i Allmänt
Ja jag får påminna mig själv om att jag nog ska ta och leta upp Philips tomtekläder sedan också, börjar bli dags att ta årets julkort på barnen.

Förra årets julkort:

Kan lova att detta julkort banne mig inte var lätt att få till! Philip var sprallig kan man väll säga =P Och så somnade liten Alice mitt upp i allt <3

Kaos!

Publicerat: 2011-11-20 | 13:32:42 i Allmänt
Ja herregud vilken kaosförmiddag det har vart här hemma. Philip har haft överskottsenergi till tusen vilket resulterar i selektiv dövhet och att han är överallt ungefär. Försökte plocka lite här hemma men fick ge upp när han bara hängde i mina ben och sprang runt som en tok. Sen kastade han en docka som hamnade på Alice så hon blev ledsen och då fick jag nog och la honom att sova middag en stund. Lite lugn och ro här hemma.

Får hoppas
han är lite lugnare när han sovit klart sedan. För min plan är att jag skulle få städat undan en hel del idag och sen ställa mig och baka lite cupcakes.

Något som
är lite skumt med hemmet här är våran värme. Värmepannan ska inte va på och vissa dagar känner man att den inte är på och får elda lite medans andra dagar (som idag) känns det som det är värme på och speciellt i Philips rum som är som en bastu.....fattar ingenting!!! Får väll höra av till Eidar eller nått om detta. För Philips rum blir som sagt jättevarmt ibland.

Längtar som en tok efter första advent nu också, men om en vecka så! Men det är nog att hoppas för mycket på att det kan vara snö som det var förra året (kolla ut genom fönstret i bakgrunden liksom)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!