Tisdag

Publicerat: 2013-08-27 | 09:48:10 i Allmänt

Alice va feberfri igår kväll så jag trodde att det va över. Men så vaknade hon ett par gr inatt och sov lite oroligt. Sen när vi gick upp på morgonen var hon lite gnällig och somnade sen i min famn.

39,1 va resultatet när jag tog tempen. Så det va tydligen inte slut på det hela.

Sitter med henne under ett täcke i soffan nu och hon halvslummrar lite. Jag som har massor att göra! Städa här hemma och börja packa Philips väskor inför Kreta på torsdag.


Lilla ❤

Publicerat: 2013-08-26 | 16:17:04 i Allmänt

Nu va det lilla hjärtat sjukt istället. Vaknade igår kväll med feber och sen blev det inte mkt sömn för någon inatt. Alice var väldigt ledsen.

Febern har fortsatt även idag. Och väldigt sliten och ledsen Alice. Men nu har hon sovit middag ett bra tag efter att ha fått en alvedonsupp. Hon behövde verkligen sova men strax är det nog dags att väcka henne ändå.

Så imorgon får hon va hemma från dagis i alla fall.

Börjar även snart bli dags att börja packa Philips väskor. På torsdag åker han till Kreta min lille, lille pojk.


Kööööö

Publicerat: 2013-08-23 | 08:45:10 i Allmänt

Glömde skriva om min onsdag.

Det skulle va utförsäljning på barnens hus i Göteborg. Jag bestämde mig för att åka dit och kolla efter vagn. Tog med mig Philip.

Det började med bilkö ca 20 min för att ens komma dit. Sen fick vi köa utanför i över två timmar för att ens komma in. Philip skötte sig såååå bra hela tiden i alla fall.

Väl inne så va den vagnen jag va ute efter slut... Och blev inte att jag köpte några smågrejer då det va ca två timmars kassakö där inne. Helt kaos. Så vi åkte hem.

Sen va jag så sur över vagnen så det blev att åka till beginners och köpa där istället. Så nu har bebisen en vagn att åka i sen. Känns skönt att ha det klart. Annars har vi ganska mkt hemma så det är inte överdrivet mkt mer som behövs köpas.


Sjukling

Publicerat: 2013-08-23 | 08:37:07 i Allmänt

Igår va en mindre rolig dag. Jag hade migränhuvudvärk som jag haft sen dagen innan och mådde skit. Philip fick ca 40 graders feber och mådde verkligen inte bra han heller. Och Alice ramlade in i soffbordet med munnen så hon blödde för fullt och fick som ett sår runt en tand.

Men idag är min huvudvärk borta och jag känner mig pigg :) Philip är piggare även om han hade lite feber kvar nu på morgonen.

Idag får jag sätta fart å städa här hemma. Förfaller rätt bra när man inte haft orken.


Ultraljud, bil och kräftskiva

Publicerat: 2013-08-11 | 18:20:23 i Allmänt

I torsdags gjorde vi ultraljud allt som går att se på ultraljudet såg jättebra ut. Och denna gång är det en liten pojk i magen :) det blir varannan här hemma.

I fredags fick vi äntligen hämta hem bilen. Och det är såååå underbart med allt utrymme och att slippa trängas. Man vill bara köra bil hela tiden.

Och igår var vi på kräftskiva utanför Lysekil på en camping. Jättekul och massor med folk och livemusik m.m.


Bilköp och bröllopsdag!

Publicerat: 2013-08-07 | 11:35:12 i Allmänt

Vi har blivit med ny bil, eller ny för oss i alla fall. Igår skrev vi på papper för en Renault Grand espace -06. En ljusgrönmetallic diesel automat. Vi kommer inte direkt att behöva åka trångt.

Dock har vi inte kunnat få hem den än då dom ska göra service på den först men den som väntar på nått gott ;) förhoppningsvis får vi den senast fredag.

Undertiden får vi roa oss med att fira 3 årig bröllopsdag idag och imorgon med ultraljud.


Sliten

Publicerat: 2013-08-04 | 09:31:41 i Allmänt

Igår va jag väldigt sliten i kroppen och fogarna efter en heldag på Liseberg. Blev en lugn och stillsam dag igår. Idag är det väll sådär. Få se vad vi hittar på idag. Får rasta barnen på nått sätt i alla fall.


Liseberg

Publicerat: 2013-08-04 | 09:27:45 i Allmänt

I fredags va vi på Liseberg. Väääääldigt varmt väder. Ganska lagom med folk faktiskt. Barnen hade jätteroligt. Åkte massa karuseller. Alice åkte för fullt. Så söt när hon åkte farfarsbilarna och rattade runt. Philip åkte sagoslottet ca en miljon gr. Ja annat också såklart.

Kaninlandet och det nya där va bra. Philip fastnade ett bra tag vid lekplatsen också.


Mina mysbarn

Publicerat: 2013-08-01 | 14:58:45 i Allmänt

Mina barn gillar verkligen att leka tillsammans eller bara mysa.

Annat som hänt här hemma? Ja inte mkt direkt. Philip och Joakim bakade lite igår kväll. Mumsigt!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!