Regn......

Publicerat: 2012-06-30 | 11:33:07 i Allmänt
Gårdagen regnade ju verkligen bort. Så tråkigt verkligen. Och vi gjorde ingenting igår. Idag är vädret inte bra men bättre. Blir en städdag här hemma idag. Ska lägga in lite bilder sen också från i torsdags när vi var på Ursand. Hade en jättemysig dag och blev även bjudna på middag av mormor och morfar i husvagnen.
 
Alice den lillabusongen har även kommit på att det är jätteskoj att ställa sig upp i matsolen och försöka klättra ur. Det tycker väll vi är mindre skoj. Man får passa henne hela tiden.

Stranden

Publicerat: 2012-06-28 | 12:08:59 i Allmänt
Fint väder idag också så vi drar till stranden idag :) Blir Ursand idag också. Joakim är iväg och handlar lite fika så vi kan ha en god matsäck med oss. Man får ta tillvara på dessa få soldagar vi får. För man har verkligen inte blivit bortskämd med dessa denna sommaren. Man lever på hoppet att juli och augusti kommer bli bättre!Här var vi på Ursand Juli 09. Vilken liten plupp det var då <3

Bilstol och bad

Publicerat: 2012-06-27 | 22:31:08 i Allmänt
Idag har det varit fullt upp hela dagen. Har byggt ihop och plockat upp det vi köpte på IKEA igår (Ja vi var på ikea om jag glömt skriva det). Sen drog vi till överby för att köpa en bältesstol till Philip. För nu det sista har han klagat hela tiden och inte suttit skönt alls i den andra bilstolen. Det blev den vi kollat på innan i alla fall. Och vi satte in den direkt så nu har Philip åkt och det är bara ett stort leende på honom hela tiden, han älskar den!
 
 
Efter vi vart på överby drog vi ut till ursand och mormor & morfars husvagn. Mamma och Stefan var också där. Idag skulle det vara invigning för "nya" Ursand. Bert Karlsson var där och det fanns massor att göra för Philip. Hoppborgar, studsmatta, bollhav, elbilar, m.m m.m Blev även bad i sjön för både Philip och Alice för det var riktigt skönt i vattnet.
 
På vägen hem somnade två slagna hjältar i bilen och vaknade inte ens när vi bar upp dom till sängarna.
 
Kan ju inte säga att jag är mindre sugen på att ha husvagn nu också!!!
 

Shopping

Publicerat: 2012-06-24 | 23:39:07 i Allmänt
Idag drog vi till överby en sväng. Shoppade lite nödvändigheter, t.ex en dyna att ha på köksstolen till Philip så han kommer upp lite.

Kikade lite på bilstol också och vet nog vilken det blir sen. Kommer inte ihåg vad den hette nu i skrivande stund men den kostade 1600kr ungefär och kändes väldigt stabil och bra. Philip ville helst ha en bilstol med blixten på men den kändes sämst. Kanske därför tillverkarna kompencerar med att sätta blixten på så folk köper ändå. Är ju ändå en stol som kommer användas länge så det är bra med nått rejält.

Riktigt less på detta regnande också! Blir det nån sommar i år?

Midsommar fortsättning

Publicerat: 2012-06-24 | 23:32:39 i Allmänt

Midsommar

Publicerat: 2012-06-23 | 10:49:35 i Allmänt
En helt underbar midsommar trots att det inte var det bästa väder. Philip hade superskoj verkligen. Vi var inte hemma fören kvart i ett då var det trötta barn som sov i bilen på väg hem. Alice hade dock somnat ett tag innan.
 
 
 
Får ladda upp lite mer bilder sen men här är några i  alla fall.
 

Grilla m.m

Publicerat: 2012-06-20 | 11:00:47 i Allmänt
I eftermiddag ska vi dra iväg och grilla tillsammans med föräldragruppen som vi vart med i sen Alice låg i magen. Ska bli jätteskoj och det ser ju ut att kunna bli ok väder idag också!
 
Annars ska vi in till stan sen så Joakim kan gå på nått tråkigt föredrag från ams, jag och barnen passar väll på att handla lite mat och så undertiden skulle jag tro.
 
Snart är det midsommar också! Helt sjukt, och ingen sommar att hänga i granen än så länge. Dock har jag bestämmt mig för att ta tag i vikten efter midsommarhelgen och sen i augusti har jag och mamma bokat in att vi ska köra fitnessfighten.

Förvånad

Publicerat: 2012-06-19 | 09:16:08 i Allmänt
Hmm vad förvånad jag blev när jag gick in på bloggen och skulle skriva ett inlägg och allt såg helt annorlunda ut. Alltså för mig inte för er ;) Märks att jag är inne och bloggar jätteofta då.

Annars rullar allt på som vanligt. Skitväder ute såklart. Så tråkigt så det finns inte! Är ju midsommarveckan nu också så det hör väll till med trist väder antar jag.

I helgen har det inte hänt så mkt direkt, igår var vi över hos Joakims mamma och hjälpte till att hämta grus. Gött att komma hemifrån lite, det tackar barnen för också. Var trötta barn sen på kvällen. Kom hem rätt sent för vi var tvungna att stanna på MAXI och handla lite för där såldes det färskpotatis för 1 öre kilot. Så nu har vi 5 kg färskpotatis här hemma som var gratis. Inte helt fel alls. Har inte ätit färskpotatis än i år, eller svenska jordgubbar.

Kvällen igår avslutades annars ganska tråkigt. Onödigt och fjantigt......

Idag är annars planen att jag ska försöka storstäda här hemma. Sjuuuukt stökigt. Hoppas bara magen håller sig bra, för jag är inte helt bra. Äter omeprazol men vet inte om det hjälper, kanske hade vart värre om jag inte åt? Vem vet.

Magkatarr

Publicerat: 2012-06-14 | 23:41:31 i Alice framsteg och träning

Har mått skit hela dagen och magkatarr passar rätt bra in på hur jag mår... Är det inte bättre imorgon ringer jag vct. Har ändå tänkt ta kontakt med dom så småningom för att få nått bättre mot huvudvärk som jag har lite väl ofta.

Nu ska jag försöka sova. Går sådär....


Möte

Publicerat: 2012-06-14 | 16:25:47 i Alice framsteg och träning

Idag var det möte på Alice blivande förskola. Mötet var väll ok. Lite bra och lite mindre bra vibbar. Ungefär som jag väntat mig innan.

Tror jag har henne hemma istället ;)


Alice testar gåvagnen

Publicerat: 2012-06-13 | 13:20:10 i Allmänt


En bild säger mer än tusen ord....

Publicerat: 2012-06-13 | 12:26:47 i Alice framsteg och träning

Och den här bilden säger att det är dags att sätta upp trappgrind på nedervåningen ;)


Trökväder....

Publicerat: 2012-06-10 | 09:50:36 i Alice framsteg och träning

Vilken skitdag igår. Philip var på hemskt humör.

Håller tummarna för bättre idag. Dock är det tråkväder ute, blir så less på detta :/

Får väll se vad vi hittar på ändå.


Snor

Publicerat: 2012-06-09 | 12:43:07 i Allmänt

På Alice rinner det, på Philip sätter det stopp så han går och fnyser hela tiden och på Joakim rinner det. Bara jag som är som vanligt ;)

Är trött på detta snorande nu. Och sjuuuukt trött på Philips fnysande, riktigt irriterande ljud. Jag vill ha varmt och soligt väder NU!

Orkar inte att det ska bli ännu en skitsommar. Philip är uttråkad till tusen, Alice har inte vart på bästa humör så nu fick hon sova middag lite tidigare än vanligt. Jag är också rätt uttråkad. Vill åka iväg på utflykter, bada, sola och njuta av sommar. Men ute är det bara skitväder....

Jahapp det var lite klaga från mig det ;)


Överaktiv

Publicerat: 2012-06-09 | 00:03:49 i Allmänt
Det märks verkligen på Philip att han inte går på dagis nu och att det vart skitväder det sista. Något trotsig, halvdöv och överaktiv kan jag säga! Phuu för hur han varit idag, var helt slut på kvällen. Men vi myste lite i soffan och pratade lite bara jag och plupp i alla fall <3

Nu känns det nog som att det är dags att sova. Har fått gjort en del idag i alla fall. Plock inne, klippt gräs, lekplatshäng och haft William över som lekt med Philip så det har vart fullt upp idag.

Ikväll har jag vart över hos Marie och druckit lite vin med ost och ölkorv. Gott, gott. När jag kom hem igen hittade jag såklart Joakim framför tv:n och tv-spelande....

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!