Sådärja.....

Publicerat: 2009-10-30 | 18:09:18 i Allmänt
Nu har jag tvättat ansiktet med cleanser efter det körde jag en microdermabration som är i två steg och nu sitter jag här med en ursnygg grön ansiktsmask på mig. Kan även nämna att jag sitter med en het turban på huvudet också, hårfärgen sitter i just nu men ska alldeles strax skölja ur den.

När jag skölj ur färgen ska jag ta i en hårinpackning och så blir det att tvätta bort ansiktsmasken och ta på ansiktsmask nr 2. Japp idag kör jag med två ansiktsmasker. Och medans dom gör sin värkan ska jag börja kolla på greys anathomy uppkrupen i soffan......

Dålig uppdatering....

Publicerat: 2009-10-30 | 16:37:44 i Allmänt
I onsdags var det ju fullt upp här hemma när mina båda systrar sov över här. Vi var på mc donalds, på bio och såg filmen "upp" och så hyrde vi film som vi såg här hemma sammtidigt som vi åt taccos.

På torsdagen hade vi slappar dag med ännu en film och lite tv-spelande......

Idag har jag och Joakim vart ute och handlat lite på MAXI. Och nu sitter jag här hemma själv. Varför då? Jo för Joakim är iväg till en kompis på pokerkväll och Philip är hos sin farmor och farfar.

Och vad ska jag göra ikväll alldeles själv då?

Jo jag ska färga håret, ta ett gött bad, köra spakväll med hårinpackning och ansiktsmask m.m. Sen ska jag götta mig framför idol med ost och kex och en massa ölkorv. Ska bli riktigt, riktigt gött att bara få slappa och rå om sig själv. Och få passa på att äta goda ostar när Joakim är borta eftersom det inte är någon favorit hos honom.

Kommer säkert uppdatera under kvällen, kanske med en snygg bild på mig i ansiktsmask....hehe

Några bilder....

Publicerat: 2009-10-28 | 09:01:20 i Allmänt





Kort inlägg...

Publicerat: 2009-10-27 | 22:14:39 i Allmänt
Idag har jag varit i stallet och ridit lite på Maya. Har väll inte hänt så mycket mer än så.

Imorgon kommer Emma hit tidigt och sedan vid lunchtid ska vi hämta upp Lina också så ska dom sova över här hos oss. Får se vad vi hittar på för skoj. Philip kommer säkert vilja sitta på Emmas mage i alla fall. Det tycker han är kul av någon anledning......

Svininfluensan

Publicerat: 2009-10-26 | 14:28:58 i Videoklipp
När mamma var här igår frågade hon om jag hade tänkt vaccinera mig. Och ärligt talat så har jag inte tänkt så mycket på det.

Men nu har jag funderat lite mer och det är ett svårt beslut. I alla fall tycker jag det. Men det lutar kanske åt att ta det ändå. Men man är ju ändå lite rädd för biverkningar. Som i det här klippet från USA.....



Hur ska ni göra? Vaccinera eller inte?

Supergratis...

Publicerat: 2009-10-26 | 12:54:36 i bloggtips
Jag har alltid varit lite skeptisk mot dom här sidorna där man samlar poäng och grejer för att få saker. Men nu gick jag in för det en liten stund och har faktiskt lyckats samla ihop poäng till en biobiljett!

Rekommenderar verkligen!


Räkningar.....

Publicerat: 2009-10-26 | 10:49:49 i Allmänt
Ja nu har jag precis roat mig med att betala lite räkningar. Alltid lika roligt men nu är det i alla fall bara hyran kvar att betala men den får jag ta sen när Joakim fått in sina pengar på kontot. Dom 230kr som är kvar på mitt nu räcker inte direkt till hyran.....

Philip sover middag lite nu också. Han var så himla trött. Tror det tar lite på honom nu när man ställt om till vintertid. Han är ju van vid sina fasta rutiner och nu skjuts dom en timme. Liten plupp.

Åh vill att Joakim ska komma hem nu med dom spelen han ska låna, bl.a ett spel till mig för en gångs skull. CSI.....sånna spel tycker jag om. Men det dröjer nog många timmar än tills han kommer hem igen.

Vad ska vi göra?

Publicerat: 2009-10-26 | 09:46:39 i Allmänt

Nu drar Joakim alldeles strax till arbetsförmedlingen och efter det ska han hem till en kille och låna några tv-spel. Så jag och Philip blir ensamma hemma ett antal timmar idag. Vad ska man hitta på?

Är ju som vanligt skitväder ute. Igår va vi faktiskt ute en sväng jag och Philip även om det regnade för fullt. Kände att han behövde komma ut och rasta av sig lite....haha.

Och igår var också mamma och Stefan här och fikade. Dom hade varit på torp innan och då hade mamma varit inne på hööks och köpt ett par nya ridbyxor till mig!!! Jag blev verkligen jätteglad, dom jag har använt nu det sista är långt ifrån bekväma kan jag lova. Imorgon ska jag till stallet så då blir det att inviga byxorna.

Nä nu ska Joakim dra så nu kan jag inte sitta här och dega längre, får gosa lite med plupp.....








Gårdagens inköp....

Publicerat: 2009-10-25 | 11:39:05 i Shopping/gåvor/vill ha
Lägger ut några snabba bilder på kläderna vi köpte till Philip igår. Mer bilder lägger jag ut senare.....

HM

NAME IT

NAME IT

Vintertid...

Publicerat: 2009-10-25 | 06:31:49 i Allmänt
Ja idag är då första dagen på vintertiden. Så istället för att klockan är halv 8 är den halv 7. Så Philip vaknade klockan 6 idag. Lite skillnad från igår när vi gick upp klockan 10.

Är trött men börjar vakna till liv litegrann nu i alla fall. Joakim sitter i soffan och klinkar på Philips lilla mini synth och Philip hänger på soffbordet och kollar på drömmarnas trädgård som går på barnkanalen just nu. Han gillar det men jag och Joakim hatar det.

Vad händer idag då? Ja inte så överdrivet mycket för mig och Philip men Joakim ska iväg till en kompis sen vid ett tiden och kolla på AIK matchen som är idag.

Mamma och Stefan kanske skulle komma förbi en sväng idag också men det är inget bestämmt.....

Får hoppas på att regnet håller sig borta så man kan gå ut och busa lite med Philip idag. Inge skoj med det skitvädret som varit dom senaste dagarna........

Såg ganska nyligen föresten två hjortar (eller rådjur) som gick förbi utanför vårat vardagsrumsfönster på cykelvägen. Är mycket sånt i dom här områdena, inget ovanligt att man ser nån hjort när man är ute och går.

Åh nu började tweenies på tv:n det gillar Philip......

Ska föresten sätta mig sedan och ladda in lite bilder i datorn, det lovar jag!

Shopping....

Publicerat: 2009-10-24 | 20:27:02 i Allmänt
Philip ville inte upp fören 10 idag.... Så dagen kom igång ganska sent. Men vid halv två tiden eller nått så drog vi iväg till Joakims farmor och farfar för en fika. Fick en peng av dom, så himla snällt. Och sen vid 3 tiden så drog vi vidare. Tanken var ju att vi skulle till oktobermarknaden i stan men det regnade och var allmänt skitväder + att det verkade som dom höll på att plocka ihop så istället drog vi till överby.

Där hittade vi ett set med finbyxor och väst inne på HM som Philip kan ha till jul. Måste bara ha en vit skjorta sen också. Så köpte vi även ett par skotskrutiga byxor och en ACDC tröja inne på Name It till Philip. Skitcoolt.... Han kommer se ut som en liten rocker.

Fick en liten goodiebag från name it också, varuprover på badolja och tvätt och några rabattkuponger.

Sen blev det lite handlande på MAXI också, mat till ikväll bl.a. Blir pasta carbonara.

Ikväll ska jag kolla på little miss sunshine som går på 4:an halv 10 ikväll. Får se om jag får kolla på den i sovrummet eller om jag och Joakim ser den tillsammans i vardagsrummet. Tomas kanske skulle komma över ikväll och spela tv-spel med Joakim.

Har sett filmen förut och den är så himla mysig.

P.S Ni glömmer väll inte ställa om klockan inatt? D.S

Idol

Publicerat: 2009-10-23 | 19:46:05 i Allmänt
Ja om tjugo minuter börjar idol och ikväll är det rocktema. Synd bara att Reza som jag inte alls gillar ska sjunga en queen låt som jag verkligen gillar......

Mer ikväll blir att kolla på orphan som är en skräckfilm. Det gillar jag och Joakim......

Imorgon bär det av till oktobermarknade här i vänersborg om nu inte vädret är för dåligt. Gött att bara komma ut och göra någonting även om nu marknaden inte är det roligaste som finns. Mest skitsaker som säljs och sjukt knökat med folk. Var där förra året med Philip också och det gick ju knappt att ta sig fram med barnvagnen. För det är ju inte så att folk flyttar sig och visar respekt när man kommer med barnvagn. Folk är helt galna på marknaden......

Nä nu ska jag ta fram en ben&jerrys som jag har i frysen. Har halva kvar som jag helt glömt bort att den fanns där men det är ju bra för då blir det ju lite götta till fredagsmyset.

Fredag....

Publicerat: 2009-10-23 | 11:53:23 i Allmänt
Och så var det fredag igen.

Och dagen började med att vi åt frukost tillsammans, smörgås och kokt ägg. Philip tycker det är supergott med ägg men vitan är godast. Jag kan ju meddela också att vi åt frukost kvart i 10! Philip sov till halv 10 nämligen.



Efter frukosten gick vi ut på en liten promenad i höstrusket. Inge vidare väder idag inte, duggade ute. Men det var ändå skönt att få lite frisk luft.

Nu ligger Joakim i soffan och kollar på tweenies....hahaha och Philip sitter i sitt bollhav och kastar ut bollar i hela vardagsrummet. Nyss var han inne i dataskåpet och busade. Han har börjat gilla att krypa in där och sätta sig.







Men nu är det dags för lite lunch till Philip. Tror han ska få korv med bröd idag. Och sen ska Philip sova middag. Tror Joakim tänkte nana en stund han med för han verkar lite seg idag.


Bilder...

Publicerat: 2009-10-22 | 18:25:02 i Allmänt
Nu har vi kamera igen så jag tänkte bjuda på några bilder. Blir bilder från när vi var nere på trolldagarna i Trollhättan bl.a......







Philip träffade svamp bob



Philip tar en ridtur...



Och så en bild från för en liten stund sedan när jag testade kameran. Philip gräver i sin leksakslåda.....

Viraltrafik....

Publicerat: 2009-10-22 | 13:02:59 i bloggtips
En till sida jag tänkte tipsa om för er som vill ha mer besökare till eran blogg. Den här är enklare än enklast. Du behöver inte läsa massor med andra bloggar för att få besökare utan endast läsa 6 bloggar i 60 sekunder för att bli medlem.

På varje sida du läser får du en kod som du sedan kopierar och klistrar in, mkt enkelt. Mer info finns på deras sida.

Så vill du kolla in viraltrafik så kan du gå in HÄR

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!