Helgen

Publicerat: 2011-05-31 | 10:19:37 i Allmänt
Nu i helgen som varit hade vi verkligen fullt upp! Fredagen och sen lördag förmiddag gick åt till att greja ute i trädgården och sen även inne litegrann. Sen på lördag eftermiddag kom Mattias och Malin hit på lite inflyttningskalas med tacos och lite pokerspelande, vilket jag vann första rundan och sen kom tvåa nästa =P hehe.

Och på
söndagen kom släkten hit på inflyttningskalas/födelsedagskalas för Joakim fyllde faktiskt 26 år i söndags. Vi fick många fina blommor och annat jättefint, och även praktiska saker som pellets och ved så vi kan hålla oss lite varma i vinter =) Joakim fick lite födelsedagspresenter också som han är mkt nöjd med.

Och gårdagen alltså måndag var första vardagen sen Philip slutade på dagis. Lite svårare att få tiden att gå runt och plocka här hemma när han inte är på dagis och speciellt att få städat undan efter ett kalas. Men vi fick allt tid att gå ut här bak och blåsa såpbubblor, sparka fotboll och gå runt lite i skogen här på baksidan. Alice låg och sov gott i vagnen undertiden.

Sen på
eftermiddagen drog vi hela familjen in till centrum och fikade lite på strandgatan, sen gick vi runt spikön där vi matade fåglar och kastade stenar i vattnet m.m. Det tyckte Philip var jättekul. Men fåglarna blev liiiite väl närgånga emellanåt, dom är inte direkt rädda för folk längre.Och idag så ska vi väll strax ta oss bort till lekplatsen hade jag tänkt. Rasta av lite spring i benen på Philip innan det är dags att sova middag för honom. Men han börjar faktiskt se lite trött ut redan, inte konstigt när man vaknar 5:30 på morgonen.......

Igår va vi och fikade på strandgatan lite ...

Publicerat: 2011-05-31 | 10:06:28 i Allmänt

img_2887 (MMS)

Igår va vi och fikade på strandgatan lite och sen tog vi en promenad runt spikön och matade fåglarna. Var en helt underbar kväll verkligen!


Älskar dig min lilla goseplupp <3

Publicerat: 2011-05-30 | 16:07:20 i Allmänt

img_3359 (MMS)

Älskar dig min lilla goseplupp <3


=)

Publicerat: 2011-05-30 | 13:12:29 i Videoklipp
Vi gick runt lite i skogen bakom vårat hus, Philip fick tydligen för sig att kvistarna inte gick att röra eller gå förbi, haha.Lite bebismys i soffan är det bästa som fi...

Publicerat: 2011-05-27 | 15:32:38 i Allmänt

img_6688 (MMS)

Lite bebismys i soffan är det bästa som finns. Men nu ska jag strax störa för att ge Alice lite gröt.


Glass

Publicerat: 2011-05-26 | 15:02:00 i Allmänt
När Philip vaknar från sin middagslur (vilket han borde göra ganska snart) så ska vi ta en tripp till affären så ska han få välja ut glass som han ska ha med sig till dagis imorgon och bjuda på, för imorgon är det hans sista dag på dagiset. Sen ska han få vara hemma hela sommaren och förhoppningsvis får han plats här i skogshöjden till hösten sedan.

Tror han kommer att sakna dagis, fröknarna och sina kompisar där men vi ska nog se till så vi får en bra sommar tillsammans och håller tummarna för mkt fint väder så vi kan vara ute så mkt som möjligt och busa. Och denna sommar är jag ju inte gravid så då ska jag allt orka busa ordentligt med honom sedan, och bada massor!

Han längtar
i alla fall efter att få ha med sig glass imorgon och få dela ut, pratade jätte mycket om det förut idag och funderade på vad han skulle välja för glass att ta med.

Brumma är inte som andra

Publicerat: 2011-05-25 | 23:11:00 i Allmänt
Brumma

Brumma - inte som andra

Brumma är Bamses och Brummelisas yngsta dotter. Skalman har en gång sagt att "Brumma inte är som andra". Hon är lite klumpig och långsam och hon pratar inte så bra. Men hon är världens snällaste unge och ser gott i alla. Hennes bästa kompis är Mini-Hopp. De går på dagis tillsammans.


Skitdag

Publicerat: 2011-05-25 | 23:03:24 i Allmänt
Ja idag har jag bara haft en dålig dag helt enkelt. Så det kan va ibland bara. Men har dåligt samvete nu såhär ikväll för jag hade kort stubin med Philip idag, hade inte orken att ha samma tålamod som man brukar ha. Han har bara haft en sur och grinig mamma idag. Men han sa ändå att jag var en gosonge <3

Han är så söt för han brukar ofta komma och säga "HEJ GOSONGE" till mig. Och när jag säger att det är han som är en gosonge så säger han "Nej, mamma är en gosonge".

Behöver jag berätta att jag ofta kallar honom för mitt gos, gosonge, gosePhilip m.m

Han kan även gå fram till Alice och säga "Hej min lilla gosonge". Åh vad jag älskar mina små gosongar även om jag dagar som denna gärna hade velat kunna bara komma undan för mig själv en liten stund och bara vara lite. Det blir bara för mkt ibland med allt.

Ibland när man har en dålig dag är det rät...

Publicerat: 2011-05-25 | 18:57:28 i Allmänt

img_4566 (MMS)

Ibland när man har en dålig dag är det rätt skönt att bara sitta i bilen och lyssna på musik och surfa på telefonen i lugn och ro......


Låtar som just nu snurrar mkt i mitt huvud =P

Publicerat: 2011-05-25 | 11:35:05 i Videoklipp

Dagens outfit på Alice! Det här setet fick...

Publicerat: 2011-05-25 | 11:02:56 i Allmänt

img_9620 (MMS)

Dagens outfit på Alice! Det här setet fick hon av sin farmor och farfar igår, en liten piké klänning :)


Då har vi hunnit med att städa, haft två d...

Publicerat: 2011-05-25 | 10:50:48 i Allmänt

img_9924 (MMS)

Då har vi hunnit med att städa, haft två duster med nappflaskan och sen ammat, hon är inte dåligt enveten min lilla prinsessa... Men nu ska det bytas blöja för på den här bilden har hon precis klämt klart ;)


Tisdagssnurr

Publicerat: 2011-05-24 | 14:17:59 i Allmänt
Ja idag är det tisdag, på tisdagar lämnar vi Philip tidigare på dagis och har sedan bad med Alice på HAB. Detta kom jag på i bilen till Philips dagis imorse när jag skulle lämna honom klockan 9 som vanligt..... Något irriterande kan jag lova.

Men efter
jag lämnat Philip tog vi ändå vägen om HAB och kollade på när dom andra badade lite mot slutet, sen följde Linda och lilla Elin med hem på en kaffe en sväng innan det var dags att hämta Philip från dagis igen.

Men så kan det gå ibland när man bara går hemma och skrotar och har världens snurrigaste amningshjärna. Igår hade jag glömt spänna fast Alice i bilstolen också. Hade bara trätt i armarna i selen men inte satt fast spännet...... Något jag aldrig lär göra om igen.

Ja vad ska man säga, jag är en förvirrad människa ibland...... =S

Nu ska jag ta Alice och sätta oss med tredje flaskkampen för dagen, än så länge står det 2-0 till Alice, förväntar mig inget annat än att det blir 3-0 ganska snart.

Mammafika

Publicerat: 2011-05-23 | 21:11:59 i Allmänt
Idag var vi iväg på mammafika med föräldragruppen....

Från i februari, här var dom små <3

Från idag <3

Ett litet förmiddagsröj...

Publicerat: 2011-05-23 | 11:29:14 i Allmänt
Ja den här förmiddagen har gått snabbt, lämnade Philip på dagis och sen har jag röjt lite här hemma, vart väldigt effektiv kan jag lova. Men det är så skönt att ha det gjort.

Nu sitter jag ner en liten stund och slappar och snart är det dags att hämta Philip igen från dagis, det här är hans sista vecka!

När vi kommer hem igen så får han sova en liten stund och sen ska vi tillbaks till vbg igen för lite mammafika som Philip får följa med på den här gången, får väll se hur det går. Han har vart på lite gnäll humör nu det sista. Men så brukar det vara när han vart sjuk, det tar oftast ett par veckor efteråt innan han är i fas igen konstigt nog.

Föresten så
får man väll börja fundera lite smått på födelsedagspresenter till honom nu också, är ju inte så värst långt kvar faktiskt. Nån som har några bra ideer på presenter till en 3 åring?

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!