Valkyria

Publicerat: 2009-02-28 | 22:42:10 i Allmänt
Joakim sitter och kollar på filmen men jag sitter vid datorn. Är inget större fan av krigsfilmer =) Såg lite i början men kände inte att det var någon Sarah film. Så jag har surfat runt ett bra tag på internet nu och bara kollat på en massa strunt rent ut sagt. Kan bli så ibland. Har roat mig med att googla lite olika saker.

Men nu var visst filmen slut så nu ska jag nog umgås lite med Joakim istället för att sitta här och uggla =P

God Natt

Hemma igen....

Publicerat: 2009-02-28 | 19:17:17 i Allmänt
Ja nu var vi hemkommna igen. Var verkligen sjukt mycket folk på mässan så det var inte det lättaste att manövrera runt med barnvagn. Philip var i alla fall hur snäll som helst och bara satt och tittade på alla i sin vagn. Fast han brukar ju vara snäll =) Pauline skulle pierca sig men det var lite väntetid så vi gick till espresso house så länge. Philip fick lite mat och så. Sen gapskrattade han åt Freja som busade runt hans vagn. Han tyckte Freja var hur rolig som helst =) Så himla sött!

Men nu var han allt väldigt trött när vi kom hem så han sover redan. Får hoppas han sover bättre inatt för han verkar ha fått för sig att han ska vända sig och sova på magen. Bara det att han sover väldigt oroligt när han ligger på magen.....

Jag tar upp en majskrok till Philip =)

Majskrok är jättegott!!! Och en tatuering dagen till ära. En gnuggis gjord för bebisar =P

Sötisen Freja på espresso house =)

Blev inte så många kort tagna. Glömde bort det faktiskt.... Och sen hade mästerfotografen Joakim tagit ett antal kort som blev väldigt suddiga =P

Ikväll blir det nog att kolla på filmen valkyria skulle jag tro. Och imorgon åker vi och köper den där "leksakslådan" blev lite för sent idag för det.

TATTOO MELTDOWN

Publicerat: 2009-02-28 | 13:48:43 i Allmänt
Ja vi hade först inte tänkt åka dit men så undrade Tomas och Pauline om vi skulle med så vi bestämde oss för att åka dit en sväng ändå..... Har ju inte direkt råd att köpa nått men det kan ju vara kul att bara komma ut och göra nått. Efteråt ska vi köpa den där lådan jag pratade om igår. Får hoppas jag gillar den i verkligheten också, har ju bara sett den på bild.

När jag gjorde mig iordning idag roade jag mig med att sminka mig the Mary Kay style....hahaha jag har ju en bok med en massa tips. Det ända som var irriterande var att jag saknar lite grejer =P En highlightning penna och mer ögonskuggor. Bronzing puder m.m. Smink kan man aldrig få för mycket av =)

Ögonskuggorna syns ju inte för fem öre på den här bilden....... =/

Vi tar nog med oss kameran så det kommer väll lite bilder sen skulle jag tro.

Pampers....

Publicerat: 2009-02-27 | 23:12:15 i Allmänt
Idag kom Joakim hem med rätt sorts pampers i alla fall =) Så nu får vi se hur dom är. Känns ju lite mindre klumpigare än libero måste jag nog säga. Lite smidigare på nått sätt. Och så är dom lite sötare också med olika gulliga figurer på. Men det återstår att se hur bra dom är =) Sofia tycker ju dom är bättre i alla fall. Men ALDRIG mer sånna där easy up! Inte fören han är äldre i alla fall, kan tänka mig att dom kanske kan vara ok när han är lite äldre och springer omkring här hemma.

Jaja, recension kommer senare. Nu ska vi kolla klart på underworld sen är det väll läggedags.....

Huvudvärk...

Publicerat: 2009-02-27 | 20:02:22 i Allmänt
Nu äntligen är min huvudvärk nästan borta. Har haft ont i huvudet hela dagen. Orkade inte ens följa med och handla så Joakim och Philip åkte utan mig. Passade på att sova under tiden och det gjorde gott =)

Imorgon ska vi åka ut till överby igen och kolla på en "korg" som vi kan ha i vardagsrummet och ha Philips leksaker i. Har kollat efter nått sånt ett bra tag men inte hittat nån som passat riktigt. Men Joakim hittade en idag som han tog kort på och den såg bra ut, så vi får väll se =)

Nu sitter jag själv här hemma igen. Philip sover och Joakim är iväg och spelar innebandy. Jaja nu ska jag nog kolla runt lite på dom bloggarna jag läser och sen kanske greja lite med MK =)

Fredag....

Publicerat: 2009-02-27 | 12:45:46 i Allmänt

Ja idag var det fredag igen då, även om varje dag känns som helg nu för tiden är det ändå nått speciellt när det blir helg på riktigt =) Idag är planerna i alla fall att vi ska åka och handla med Joakims föräldrar om några timmar. Mycket mer ska vi väll inte göra. Tänkte först att vi skulle ut på en promenad i det fina vädret men jag vaknade med huvudvärk idag som inte gav med sig =/ Nu har den blivit lite bättre i och för sig =) Kanske blir en promenad senare.

Joakim är iväg till metalls kontor i thn och ska prata lite med dom om a-kassa m.m. Har ju blivit lite krångel med det. Arbetsförmedlingen klantade sig *suckar*.

Lägger in ett par bilder från fikan i onsdags.....

Ian tyckte Philips gunga var skoj =)

  Fika......

Ian och Philip =)

Philip är lite nyfiken på Ian.....

Tre små busbebisar.



När jag var på MK fika igår somnade Philip såhär =)



En sak jag kan lägga till också är att idag ska vi köpa nya blöjor. Och då ska vi ta rätt sorts pampers!!!! Inte dom hemska easy up som vi testade nu. Finns inget easy up med dom över huvud taget =P Testade en av Sofias vanliga pampers och den var kanon. No more Libero.......

Film...

Publicerat: 2009-02-26 | 23:40:37 i Allmänt
Har tillbringat lite tid på youtube nu ett tag och kollat på en film om Mary Kay. Den var rätt kul faktiskt. Såhär står det om den på imdb:

The film is about 2 companies who are battling it out for customers, Mary Kay (Shirley MacLaine), and one of her workers Lexi Wilcox (Shannen Doherty) are fighting it out with Jinger Heath (Parker Posey). Who will win? You will have to see.

Det var ju inte direkt en seriös film =P Blev lite skratt från min sida. Nu har Joakim kommit hem i alla fall så nu blir det väll lite film tillsammans. Om man orkar, är lite trött.

God Natt

Fullt upp...

Publicerat: 2009-02-26 | 21:15:11 i Allmänt
Ja dagen har vart ganska fullspäckad. Klockan 10 var jag hos min MK coach Jeanette och fikade och tjötade lite MK. Var en annan tjej med (eller tant) som precis börjat hon också. Men hon var lite knepig, och hon kunde ju knappt nått om produkterna...... Jeanette tyckte nog också hon var lite knepig för hon ringde mig på eftermiddagen sen och berömde mig att jag var så duktig och "hanterade" henne så bra och att jag läst på så mycket om Mary Kays produkter och att hon var stolt över mig. Hon är verkligen supergo =) Och vi hade en jätte trevlig fika med semla och tiden bara flög iväg. Skulle vara hos farmor kl 1 men jag var inte hemma fören kvart i ett. Så det var snabbt att packa Philips grejer och ge sig iväg och hämta upp Lina på vägen.

Och hos farmor åt vi jättegod lax med potatis och underbar sås =) Och sen hemmagjord björnbärskräm med grädde till. Och efter det blev det kaffe och kaka/bulle. Man går aldrig ifrån farmor och är hungrig kan jag lova! Så blev vi kvar där till strax efter 5. Sen skulle farmor iväg och gå fackeltåg för saab. Får hoppas att det gick bra =)

Och när vi kom hem var det i princip bara att ge Philip kvällsmat och lägga honom. Han åt faktiskt till och med välling ikväll!!! Gav honom i en annan nappflaska och tydligen dög den bättre att dricka vällingen i =P Joakim är iväg hos Tomas och spelar tv-spel så jag har roat mig med att betala räkningar......

Ingen rolig månad, dålig lön och mycket räkningar är ingen bra kombination. Det var en sån där månad när man fick massa räkningar..... Har även beställt en personlig Mary Kay hemsida så när den kommit igång så kan man beställa direkt från hemsidan. Man ska bara få inloggningsuppgifter av mig först. Så det kommer bli smidigt för dom som vill handla sedan =)

Håller tummarna för att den är igång snart, men det meddelar jag då =) Nu ska jag luta mig tillbaks i soffan och kolla på underworld 1 som går på tv:n. Senare ikväll när Joakim kommer hem ska vi kolla på 3:an. Lina sa att den var bra. Litar på hennes omdömme för tvåan var kass kan jag lova......

Nu har lugnet lagt sig....

Publicerat: 2009-02-25 | 20:05:18 i Allmänt
Ja idag har det verkligen vart full fart här hemma. På förmiddagen så städade vi här hemma jag och Joakim och sen vid ett kom Sofia och Alvin och Veronica och Ian på fika. Så våra små busade med leksaker m.m och vi fikade på kexchoklad pajen som jag gjort. Hade grädde och lite hallon och jordgubbar till, supergod är den verkligen och så lätt att göra =) Det gillar jag...hahaha. Joakim var iväg och gymmade litegrann och när han kom hem igen så spelade han och Vernocia massa rockband =P Blev en lång fika som det brukar bli.... Strax innan 7 åkte dom härifrån =) Tiden bara flyger iväg. Och nu sover Philip också så nur är det väldigt tyst här hemma. Joakim är iväg till torpa med Tomas också. Han behövde skjuts.

Imorgon ska vi till min farmor och hälsa på och så ska jag ju även till min MK coach Jeanette på förmiddagen så det blir fullt upp imorgon också =)

Jag lägger nog in bilderna från dagen sedan, orkar inte nu. Ska bara slänga mig på soffan ett tag......

Godmorgon

Publicerat: 2009-02-25 | 08:40:06 i Allmänt
Idag sov Philip till kl 8 i alla fall. Och nu ska vi strax sätta oss och äta gröt, Philip ska äta i alla fall =P Joakim är iväg och handlar ett par saker som jag ska ha sen för jag tänkte baka lite. Kommer antagligen hit ett par tjejer och bebisar på fika sedan. Ska dammsuga och skura golv också.

Så nu är det allt dags att jag sätter fart istället för att sitta här och uggla =P Får se om man orkar göra sig iordning också eller om jag är för slapp..... =P haha.....

Tisdag...

Publicerat: 2009-02-24 | 14:22:15 i Allmänt

Glömde visst bort att blogga igår =) Men så mycket hände inte. Mamma var här en sväng på eftermiddagen och hade med sig en jätte söt liten adidas t-shirt till Philip. Den har han på sig idag =) Och så visade jag en liten försmak av MK produkterna jag har hemma. Hon får testa mer sen den 14:e när hon ska vara värdinna för en hudvårdsklass =P Annars så städade vi litegrann och det har vi fortsatt med även idag.

Philip var rätt fräsch förut också, han låg och lekte på ett täcke på golvet och så spydde han och la sen ner huvudet i spyan.... Så halva håret blev alldeles kletigt. Så det var bara att tappa upp ett bad. Men det älskar han ju så han blev bara glad över att få plaska litegrann. Har även pratat med Jeanette min MK coach idag och jag ska hem till henne på en fika på torsdag och tjöta lite.

Hudvårdsklassen i söndags gick rätt bra i alla fall men det var ju min första så jag såg det mest som lite träning. Nu vet man mer vad man ska ändra på och göra annorlunda till nästa klass. Fick sålt litegrann också =P

Men nu ska här städas lite till och sen ska vi iväg till Joakims föräldrar och äta semla, är ju semledagen idag =) Philip sover lite middag just nu så då är det bra att passa på att städa.....

Lägger in några bilder från dagarna som gått för nu var det länge sen jag la in bilder här.

Philip sitter på pappas axlar =)

Såhär kan det bli när Philip ska äta smörgås...

Philip får lite mat hemma hos morfar.

Mosters glasögon är roliga...


Men hunden är ännu roligare =P

Sen blev Philip trött och tog en liten powernap i sackosäcken...

Joakim och Philip tog en fika på stan när jag hade hudvårdsklass.

Sen kom dom när vi var klara, här har jag MK kläderna på =P

Tandborstning =)

Adidas t-shirten =)


Hudvårdsklass...

Publicerat: 2009-02-22 | 12:38:57 i Allmänt
Nu ska jag packa grejerna som jag ska ha med mig sen och hoppa in i duschen och göra mig iordning. Om 2 ½ timme ska jag vara hos Lina så jag får allt skynda mig litegrann. Har legat och läst nu på förmiddagen och segat lite för mycket.

Joakim och Philip ska följa med in till Trollhättan och gå och kolla lite på stan medans vi håller på och så kommer dom upp sen så Lina får pussa lite på gosepluppen.

Nä nu är det som sagt hög tid för mig att sätta fart!!!!

Hemma igen...

Publicerat: 2009-02-21 | 23:00:00 i Allmänt
Nu är vi hemma igen från att ha vart hos pappa. Tog ett bra tag att åka hem därifrån då det snöat som attans! Jag körde väääldigt lugnt då vi har mycket dyrbar last =)

Philip var allt bra trött det sista. Han somnade till ett litet tag hos pappa i Emmas sackosäck och sen när vi kom ut i bilen dröjde det inte lång tid till han somnade där och sov hela vägen hem. Sen var det bara att ta av overallen och lägga honom i sängen. Pyjamas hade vi redan bytt till.

Sen var han så himla söt hos pappa när vi satt och åt. Philip satt med vid bordet i en egen stol (emmas gamla hocus pokus stol) och när pappas och Viktoria hund Chili kom bredvid honom tyckte Philip att han var så rolig att han gapskrattade. Varje gång Chili kom i närheten tyckte han det var jättekul. Det var så sött =)

Men nu är jag trött så det blir inte så mycket mer skrivande och bilder orkar jag tyvärr inte lägga in idag. Imorgon blir det till att förbereda alla grejer inför hudvårdsklassen hos Lina sen på eftermiddagen. Ska bli skoj =) Men det är lite grejer att packa och så. Och några sista grejer jag ska läsa på också.

God middag =P

Publicerat: 2009-02-21 | 11:58:20 i Allmänt
Själv har jag bara varit vaken i en timme ungefär =P Jag och Joakim delar upp det så att jag tar nätterna och han går upp på morgonen. Passar rätt bra då jag har lättare att gå upp på natten än honom och han har lättare att gå upp på morgonen.

Nu ska jag strax fixa lite lunch till oss. Korv och mos till mig och Joakim och Philip får nått annat. Sen ska Philip sova middag och efter det bär det av till min pappa i Prässebo. Så det är dagens planer.

Har vart lite dålig på att lägga in kort nu men jag ska försöka bättra mig. Ska lägga in ett par kort senare sen.

Kvällsrengöring....

Publicerat: 2009-02-20 | 20:49:53 i Allmänt
Joakim är iväg och spelar innebandy och Philip sover så jag har tråkigt. Då har jag istället roat mig med att göra lite hudvård på mig själv.

Steg 1: MK´s 3 in 1 cleanser anpassad för min hudtyp.
Steg 2: Testade för första gången microdermabrasion setet. Det är 2 steg. Och uuuunderbart!
Steg 3: MK´s night solution
Steg 4: MK´s moisturiser

Sen använde jag satin hands pampering set på händerna. Funderar på om jag ska ta fötterna också när jag ändå håller på, funkar ju lika bra där.

Så jag har haft lite skönhetssalong här hemma =P Och min hud är len som silke kan jag lova. Fattar inte varför jag inte testat microdermabrasion set fören idag? För det var underbart. Vilken hy man fick efteråt! Haha jag kan inte sluta ta på mig själv i ansiktet.

Det är ju en av fördelarna nu när man är fristående hudvårdskonsult att man kan använda produkterna själv också =P hehe......



Nog tjatat om Mary Kay nu......

När Joakim kommer hem ska vi äta lax med vitvinsås och pasta till det. Var inte så länge sen vi åt samma rätt men vi älskar lax båda två =) Och så köpte vi på oss en del för det var svinbilligt på MAXI sist vi handlade där.

Therese ringde förut idag också och berättade en lite gullig grej. Tjejen som hade Maya på foder ett tag i våras/försommaren hade lagt ut en annons på en hästsida på internet och efterlyste Maya. Eller hon efterlyste numret till mig =) Hon ville komma och hälsa på Maya men hade tappat bort mitt nr. Tyckte det var sött i alla fall. Hon grät massor när hon var tvungen att lämna tillbaks Majsan... Och det förstår jag för hon är allt ett litet charmtroll lilla Maya. Ska allt försöka komma igång med lite ridning snart igen! Saknar det massor. Men vi får väll se om jag kommer i ridbyxorna....hahaha Är nog inte troligt tyvärr.

Imorgon ska vi till min pappa och gratta honom litegrann. Han fyllde ju år i veckan. Men ser inte en dag äldre ut än 35 =)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!