Gott nytt år!!!

Publicerat: 2008-12-31 | 17:49:31 i Julen 2008
Jag har verkligen varit dålig på att blogga det sista nu. Men man har haft så fullt upp. Blir nog bättre nu i dagarna. Sen har jag varit rätt upp i några böcker jag fick i julklapp. Fick dom tre första i serien twilight om 4 böcker. Har läst slut dom tre nu =( Men den fjärde är beställd så den ska väll komma på posten om ett par dagarn =)

Philip är hos sin famor och farfar över natten idag =( Man saknar honom sååå mycket våran lille plupp. Jag och Joakim ska på nyårsfest hemma hos Tomas och Pauline. 80-tals tema. Och jag är lite 80-tals rock och Joakim har linnekostym med axelvaddar...haha Bilder kommer kanske upp imorgon så får ni se =P Vi ska vara där om ca 40 minuter men vi är helt klara så det är bra =)

Gott Nytt År!!!

Oj, oj, oj

Publicerat: 2008-12-28 | 12:39:32 i Julen 2008
Här har det inte blitt nått skrivet på flera dagar. Det har varit sååå sjukt fullt upp nu dom senaste dagarna. Åkt runt till olika släktingar m.m

Hinner inte berätta så mycket nu, skriver bara lite för att jag väntar på att alla bilder som vi tagit ska laddas in i datorn. Har blivit några bilder dom här dagarna =P

I eftermiddag nu så ska vi till Joakims föräldrar också. Och Joakims farmor och farfar ska också dit. Så det är snart dags att göra iordning oss själva och Philip. Han skulle egentligen behöva bada idag men det hinner vi inte nu. Kanske ikväll.

Jag får blogga mer senare om vad vi gjort i dagarna och lägga in bilder. Kan bju på en nu....


Julklapparna under våran gran här hemma...

Uppesittarkväll....NEJ!

Publicerat: 2008-12-23 | 21:43:26 i Julen 2008
Nej ikväll ska vi inte sitta uppe länge, ska upp halv 7 imorgon ungefär. Måste åka hemmifrån vid kvart i 8. Och jag som är sååå morgonpigg =P

Allt är färdigt här hemma i alla fall så nu är vi redo för jul. Philip somnade redan kl 19 ikväll också. Han var trött. Eller så ville han bara lägga sig tidigt så det snabbare blir julafton, som man själv gjorde när man var liten =)

Kan inte fatta att det redan är julafton imorgon. Efter jag alltid längtar så mycket efter jul så tycker jag alltid att december segar sig fram men sen Philip föddes går tiden så snabbt. Nästan för snabbt!

Nä nu är det som sagt strax läggedags för oss. Ska bli skönt att sträcka ut sig i sängen och vila ryggen. Min rygg är inte gjord för att städa.....

Philip fick en tidig julklapp häromdagen av hans farmor och farfar, en SAAB bil. Jätte fin är den även om det är helt fel bilmärke =P




God Jul allihopa!! 
Kommer kanske inte hinna blogga på ett par dagar, vi får se =)

Sista förberedelserna....

Publicerat: 2008-12-23 | 13:13:51 i Julen 2008
Idag ska det sista fixas innan den stora dagen imorgon. Kommer inte hinna göra så mycket imorgon då vi kommer ha fullt upp.

Så idag ska jag plocka undan det sista här hemma, lite smågrejer.... Dammsuga och skura golven en sista gång. Göra min lilla juldessert och lite annat sånt smått och gott. Philip ska badas idag också för det kommer vi inte hinna imorgon. Och jag ska även duscha idag för det kommer jag inte hinna imorgon heller. Men håret är ändå lättare att fixa när det inte är nyduschat. Måste stryka min julklänning också och leta upp ett par leggings.

Imorgon kommer vi som sagt ha fullt upp. Först ska vi till min pappa och äta julfrukost. Ska väll vara där runt 9 tiden, och det tar ca 45 min att åka dit så vi får upp ganska tidigt imorgon med andra ord =P Så ska vi vara där några timmar och sen åker vi hem. Och då tar vi Lina med oss. Så släpper Joakim av mig, Lina och Philip och åker och hämtar sina föräldrar och sin farmor och farfar. Mamma och Stefan kommer väll ungefär när jag och Lina kommit hem. Så ska det förberedas lite mat och kollas på kalle anka. Sen ska vi äta, öppna julklappar och allt annat sånt som man gör på julafton. Och självklart så kommer tomten till Philip i år =)

Lite rörigt men det låter nog värre än vad det är. Kommer väll inte ha så mycket tid att blogga dom kommande dagarna heller. På juldagen ska vi till min mormor och morfar och på annandagen ska vi först vara hos Joakims föräldrar och sedan hos min farmor. Fullt upp kommer vi ha med andra ord. Men det är bara roligt ÄLSKAR JULEN!!!

Just nu är Joakim iväg och ska handla lite på systemet. Starkglögg och lite till nyår. Ska även köpa ett par ingredienser som fattas här hemma till det jag ska "baka" sen.

Ja nyår.... Vi ska vara hos Tomas och Pauline på nyår. Hade först tänkt att jag skulle ha samma kläder som på julafton, enklast så. Men nu ska det vara 80-tals tema. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Har inga direkta kläder som passar som 80-tals kläder. Inte Joakim heller. Och vi har inte så mycket pengar att köpa nått heller. Får se hur vi ska lösa det.... Tycker 80-talet är lite svårt. Då är nästan 50-talet lättare. Jaja vi får väll använda fantasin.....

Siv gjorde skinkan igår...

Philip vaktar skinkan...

Mums!!!

Philip gillar gröt =P

Julstök.....

Publicerat: 2008-12-22 | 21:22:53 i Julen 2008
Ja här hemma förbereds det för fullt inför julen. Idag blev ju skinkan gjord och vi är så gott som färdiga med julstädningen. Har även klätt granen också. Den är riktigt maffig och superfin =). Man är rätt trött nu. Och Philip var också trött, han somnade redan vid 19 tiden idag =O

I morgon ska kanske Joakims kusin med fru och barn komma på besök och så ska jag även förbereda en liten efterrätt till julafton som ska stå i kylskåp. Får se hur det blir.

Men nu ikväll ska vi inte göra så mycket mer. Smaka på skinkan sedan och kolla på någon film.



Joakim hänger upp stjärnan.

Den är verkligen MYCKET finare i verkligheten...


Inte så snyggt med ett bord mitt i vardagsrummet. Men någonstanns måste vi ju sitta på jul. Vi blir 9 vuxna och så Philip =) Får flytta på soffbordet för att få plats sedan.


Lägger in mer kort sedan för nu är datorn sååå sjukt seg...

Inte mycket bloggande...

Publicerat: 2008-12-22 | 11:31:50 i Allmänt
Har inte riktigt haft så mycket tid att blogga nu det sista. Fullt upp med julförberedelser. Igår köpte vi granen, en jätte stor kungsgran blev det. En sån där kalle anka gran som vi kallar det. Men problemet var att den är så stor så det funkade inte med våran julgransfot =O Den var för klen så den bara vek sig åt sidan..... Då fårstår ni att det är en ganska rejäl gran vi köpt. Men Joakims föräldrar hade en som skulle vara lite stabilare så dom tar med den idag. Så ska vi klä granen sen också =)

Och Joakims föräldrar kommer med julskinka som dom ska koka hemma hos oss. Så ska vi smaka på skinkan tillsammans sen efteråt. Nu ska vi julstäda lite det sista. Gjorde det mesta igår kväll men det är dammsugning och skurning kvar. Skönt när det är klart =)

Bilder kommer senare.....

Huvudvärk...

Publicerat: 2008-12-20 | 13:55:22 i Allmänt
Har haft ont i huvudet sedan jag vaknade. Inte överdrivet skoj kan jag ju lova... HATAR att ha ont i huvudet verkligen!! Nä nu ska man snart få i sig lite mat i alla fall så kanske man piggnar till litegrann förhoppningsvis.

Imorgon hade vi ju tänkt kolla på gran föresten, men tror vi kanske gör det idag istället. Annars försvinner ju dom finaste granarna. Och jag som är så kräsen med hur den ska se ut!

Philip gungar...

Publicerat: 2008-12-19 | 11:04:04 i Videoklipp
Nu sitter Philip i sin gunga och roar sig med att slå på gubbarna som sitter fast på "bordet" han har på gungan.



Fast nu ser det nästan ut som att han börjar bli lite trött. Men det blir han alltid när han sitter i gungan. Måste vara väldigt sövande =)

Joakim sover fortfarande i alla fall. Han var nog väääldigt trött stackaren. Ska nog fixa frukost till honom snart som han kan få på sängen. För nu börjar det nog snart bli dags att vakna för honom.

Nä nu ska jag nog röja lite här hemma och sen fixa den där frukosten. Känner mig rätt seg så jag får nog sätta lite fart så jag piggnar till.....

 Fötterna är nog Philips favoritleksak =P



Och så avslutar jag det här inlägget med ett litet videoklipp på när Philip gungar =)




Nu har han föresten somnat i gungan också....

God morgon alla glada =)

Publicerat: 2008-12-19 | 09:39:48 i Allmänt
Jag och Philip är uppe. Han ville gå upp kl 9 idag. Joakim ligger fortfarande och sover men det får han. För han var uppe inatt och tvättade kläder borta i tvättstugan. Han är så duktig. Gött att få bort tvätten nu innan jul. Men han måste vart väldigt trött sen för han somnade i soffan istället för att lägga sig i sängen. Hittade honom där vid 6 tiden när jag gick upp för att göra mat till Philip. Men då väckte jag honom så han fick lägga sig i sängen.

Nu ska jag strax gå och fixa lite morgon gröt till Philip som ligger och kvittrar som en fågel på golvet =P Han är allt min lille fågelunge.....

Får se hur länge Joakim sover idag? Men planen för idag är att vi kanske ska ut till överby och kolla på ett par jeans till honom. Svarta jeans eller finbyxor. Något som han kan ha till skjorta när han ska klä upp sig lite. Är hans föräldrar som skulle sponsra. Han måste ju vara fin på jul =) Ny skjorta och slips har han redan inför jul. Annars ska vi städa lite här hemma och kanske göra det där pepparkaksbaket för en gångs skull....

Fika hos Ninja...

Publicerat: 2008-12-18 | 21:38:17 i Allmänt
Kan ju börja med att säga att vi inte vart hemma allt för länge =O Halv 9 ungefär var vi hemma. Och då hade vi vart där sedan kl 14! Tiden bara flög iväg.... Vi fikade och pratade och gjorde pepparkakor. Ninja hade gjort en egen pepparkakasdeg till och med. Lite överkurs för mig. Vi har en färdig deg som ligger och väntar i vårat kylskåp.

Är hur hungrig som helst nu i alla fall, har inte ätit nått mer idag än fikan som Ninja bjöd på (kladdkaka och ananaspaj). Får väll se vad vi har hemma som vi kan fixa iordning.

    
   


Tack för en super trevlig fika idag i alla fall =)




Ninja ville att jag och Sofia skulle lägga upp bilder på våra lägenheter. Men jag gör det imorgon. Måste plocka undan lite smått först =P

Måste även komma ihåg att ringa om klipptid imorgon. Glömmer det hela tiden ju! Man kan knappt tro att jag klippte snelugg sist jag klippte mig för den är så utväxt. Men den här gången tror jag nog att jag klipper min vanliga fliklugg som jag brukar ha. Trivs nog bäst i det. Brukar klippa den så man både kan ha den som snelugg eller vanlig lugg. Det är rätt praktiskt. Men längden kommer jag inte ta mycket på. Mest klippa upp och toppa lite. Försöker spara ut håret lite längre nu.


Såhär ser håret ut nu (när jag inte gjort iordning det något)




Annars gillar jag mest när jag plattar det men inte ofta jag orkar nu för tiden...... Varför föddes man inte med rakt hår?


Sådär ja!

Publicerat: 2008-12-18 | 12:13:11 i Allmänt
Nu har Philip badat och jag har duschat. Så nu är det dags för lite lunch för Philip och sen kan man ju hoppas att han vill sova middag så han är pigg sen när vi ska bort. Men han vaknade ju rätt sent idag så vi får väll se.

Nybadad och glad =)

God morgon...

Publicerat: 2008-12-18 | 11:12:06 i Allmänt
Philip sov till 10 idag. Me like =P Och Joakim tog matningen inatt så jag har fått sova bort min huvudvärk, såååå skönt! Sen har vi tre suttit och ätit grötfrukost tillsammans. Jag och Joakim åt risgrynsgröt och Philip åt banangröt. Men nu ska strax Joakim lämna oss. Han ska hem till Tomas och spela tv-spel och tjöta lite. Och sen vid 14 ska jag och Philip vara hos Ninja och fika. Sofia och Alvin ska åka med oss i bilen och det är bra för jag vet inte vart Ninja bor.

Ska hinna med att duscha mig och även bada Philip också innan vi ska dra. Och sen ska ju även Philip äta mat och kanske hinna sova en liten stund innan vi ska dra också. Kan nog bli tajt =P

Nä nu får jag roa min son lite för han verkar ha tröttna på att ligga på golvet nu.....

Ont i huvudet...

Publicerat: 2008-12-17 | 21:37:12 i Allmänt
Hatar att ha ont i huvudet =( Finns inte mycket som är värre. Ska strax gå och lägga mig i alla fall.


Är så sur idag också för att vi missade babysimmet, två gånger på raken nu =( Men det blir fortsättning nästa termin i alla fall. Sen kan man ju åka på drop in också. Det går ju alltid.

Nä nu ska jag nog gå och lägga mig och sova bort min hemska huvudvärk.....

Inte på latsidan...

Publicerat: 2008-12-17 | 18:55:38 i Allmänt
Joakim har redan ringt till ett företag och kollat läget lite. Han är så duktig =) Ingen som vill anställa en driven kille som jobbar bra =P

Blir inget långt inlägg det här för nu ska jag strax lägga mig på golvet brevid Joakim och Philip som busar. Imorgon är det fika hos Ninja.

Dåliga nyheter =(

Publicerat: 2008-12-17 | 13:02:16 i Allmänt
Nu har vi fått reda på att Joakim får sparken....... Uppsägningstiden är två månader. Hur vi ska klara oss nu är en gåta men det får väll lösa sig på nått sätt antar jag. Hur vet jag inte......

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!