Vi har slappat på baksidan idag i det fina...

Publicerat: 2011-06-30 | 00:11:30 i Allmänt

img_0545 (MMS)

Vi har slappat på baksidan idag i det fina vädret. Alice har legat i skuggan under äppleträdet, Philip har badat, lekt och letat efter mogna smultron och jag har legat på en solstol och brännt mig lite snyggt sådär. Imorgon drar vi till stranden om vädret är med oss. Blir ju lite dåligt bloggande nu men blir ju inte allt för mkt tid inne vid datorn när solen skiner.


Cellprov

Publicerat: 2011-06-28 | 13:27:02 i Allmänt
Ja idag ska jag iväg på cellprovstagning, åh så skoj!! Haha....eller inte. Kunde kommit på många trevligare grejer att göra i detta fina väder vi har nu. Men får väll hoppas det går snabbt så jag kan skynda mig hem igen. Har aldrig gjort det förut för jag har varit gravid varenda gång dom kallat mig men icke denna gång.

Annars så har vi njutit så mkt som möjligt av vädret mellan Alice matstunder. Alice tog till och med en lite siesta ute i skuggan. Själv har jag grejat med poolen, vattnat blommor och slappat på solstolen. Philip har gjort lite allt möjligt och vart lite överallt.

Chill out

Publicerat: 2011-06-27 | 19:18:50 i Allmänt
Haha! Ikväll ska jag pimpla vin.....

Nä då jag ska inte pimpla vin, utan ta ett glas rosé ute i våran trådgård och njuta av den fina sommarkvällen och av att jag kan dricka lite alkohol igen. Så jag längtar lite, lite tills barnen ska sova nu. Som tur är så ska dom göra det ganska väldigt snart faktiskt, tjoho!

Jag har faktiskt längtat helt sjukt mkt efter det här, att inte amma och kunna ta sig nått glas och smutta på en härlig sommarkväll. Det är vardagslyx faktiskt!

Men nu
är Alice akut jätteledsen så jag får ta upp och ge henne en go puss och fixa lite kvällsmat till henne.

Midsommar 2011

Publicerat: 2011-06-27 | 15:47:50 i Allmänt
Ja det blev ju lite midsommar för oss tillslut. Efter att Alice vart busig och dragit sonden två gånger så det nästan blev att vi missade allt så kom vi iväg och hann precis i tid till dans runt midsommarstången. Philip tyckte helt klart små grodorna, björnen sover och raketen var bäst då släppte han loss som bare den. Sen red han lite och kastade lite boll och så men herregud vad det blåste. Riktigt midsommarväder kan man väll säga, när det började dugga så drog vi oss upp till pappa. Där det bjöds på god klassisk midsommarmat och jordgubbstårta som Emma gjorde.


Ett litet videklipp....

Publicerat: 2011-06-27 | 11:08:34 i Videoklipp
Sitter och sondar Alice så jag orkar inte skriva nått längre inlägg med bara en hand så jag bjuder på ett videklipp på Philip från midsommar.


Philip sitter och bygger med lego på golve...

Publicerat: 2011-06-27 | 09:20:56 i Allmänt

img_1776 (MMS)

Philip sitter och bygger med lego på golvet så jag har kunnat dra mig kvar i sängen en stund, underbart!


Nu är jag glad igen ;) det var inte bara j...

Publicerat: 2011-06-26 | 23:43:15 i Allmänt

Nu är jag glad igen ;) det var inte bara jag som tyckte lite synd om mig utan Marie skickade sms och frågade om jag ville komma bort till henne och Sara. Så efter lite tjöt och ett par glas cider är jag människa igen :) underbart! Så tack så mkt det betydde massor för mig ikväll.


Ikväll....

Publicerat: 2011-06-26 | 21:26:07 i Allmänt
Ikväll är en sån där kväll.....
En sån där kväll då jag tycker lite synd om mig själv.....
En sån där kväll då det känns som jag bär på enorma tyngder på mina axlar....
En sån där kväll då orken bara tagit slut.....
En sån där kväll då jag bara känner mig så ensam....
En sån där kväll då jag känner mig så instängd.....
En sån där kväll........Ja ibland
har man bättre och sämre dagar och nu är det väll en av det senare alternativet. Eller i alla fall kvällen. Helgen är slut och man ska försöka hitta orken för en ny vecka. På nått sätt gör jag det väll för nått annat val har man ju inte. Men ibland undrar jag hur jag ska lyckas få fram någon kraft eller kämpaglöd denna gång.

Jag vill
bara vara liten igen och inte behäva tänka på nått eller ta något ansvar......

Sitter och göttar mig ute med en cola och ...

Publicerat: 2011-06-26 | 15:33:50 i Allmänt

img_0506 (MMS)

Sitter och göttar mig ute med en cola och spotify i mobilen.


Glad midsommar alla!

Publicerat: 2011-06-24 | 14:40:40 i Allmänt

img_4974 (MMS)

Glad midsommar alla!


Inget firande

Publicerat: 2011-06-24 | 12:41:39 i Allmänt
Nä det blir inget firande den här midsommar för mig och Alice. Hon drog sonden nu och eftersom vi inte har fått lära oss hur man sätter den själva så får jag åka in med Alice. Det roliga är att det är andra gången idag, eller ja roligt kanske är fel ord.

Och för att hinna till midsommarfirandet måste vi åka senast 3 härifrån men vi får inte sätta sonden fören tidigast 3 så det är ju kört kan man säga.

Och jag som hade gjort en liten midsommarkrans och allt till Alice.... Men tydligen är det inte meningen att vi skulle få en bra dag idag. Det är tydligen meningen att livet bara ska vara skit. Varför fortsätter man överhuvudtaget........

Mat, mat, mat....

Publicerat: 2011-06-23 | 17:29:18 i Allmänt
Sitter och sondar Alice just nu efter en matstund där hon inte åt mangopure. Blir ett bad för båda barnen sen när hon "ätit" klart.

Håller även på att tvätta lite kläder inför morgondagen, Alice kommer bli så söt i sin klänning och för mig blir det också klänning, långklänning till och med. Mina pojkar får matcha varandra med chinos och farfarströjor. Tänkte vara ambitiös imorgon också och göra en pytteliten midsommarkrans till Alice.

Får hoppas
att vi inte fryser ihjäl eller blåser bort imorgon bara, även om det ser ut att inte bli regn så verkar det bli kallt och blåsigt.

Ett litet videoklipp

Publicerat: 2011-06-23 | 10:14:10 i Videoklipp
Ville bara dela med mig av detta.


Midsommar imorgon....

Publicerat: 2011-06-23 | 10:07:07 i Allmänt
Imorgon är det ju midsommarafton, om nu någon har missat det =P
Här kommer lite bilder från dom tre senaste midsommrarna, jag har varit gravid varannan gång......


Nedan är bilder från midsommar-08. Här var jag höggravid med Philip som kom ut några veckor senare.
Kan ju lägga till här att det inte är min öl jag står och håller, jag är den evige ölburkshållaren när det ska dansas =P


Här är bilder från midsommar-09 och här var Philip nästan ett år då =P Det var en väldigt rolig midsommar där det blev lite festande på kvällen. Philip sov gott och vi hade babymonitor på.Första ridturen men inte sista, han tyckte det var superskoj!


Midsommar-10 och är var jag gravid med Alice. Philip var nästan 2 år och tyckte det var jätteroligt att dansa kring stången. Men oj vad det blåste och var kallt denna dag. Blev inte heller att vi stannade så länge i Prässebo för både jag och Philip var trötta och slitna. Men imorgon hoppas vi att vi får vara pigga och glada (och friska) allihopa.


Självklart blev det ridtur.


HJÄLP

Publicerat: 2011-06-22 | 15:16:41 i Allmänt
Jag vet ju att det är några stycken som läser bloggen även om dom flesta är lite dåliga på att kommentera =P Men jag behöver lite råd och tips om hur vi ska göra med bilstol faktiskt.

Vi hyr
ju ett babyskydd från sjukhuset men den ska vara tillbaks om mindre än 2 månader. Och jag vet inte riktigt hur vi ska göra med stol faktiskt.

För normalt
sett så ska inte bebisen byta till nästa stol fören dom kan sitta, jag har ingen aning om Alice kommer kunna sitta vid det laget. Just nu kan hon det inte, inte ens nära.

Så alternativen är att köpa en stol till Alice som är från 0-18kg alltså upp till ca 4 år och så får Philip ha kvar sin stol i ett år till tills det är dags att köpa framåtväd till honom.

Eller så chansar vi och låter Alice ta över Philips stol fast det inte är säkert att hon kommer kunna sitta och så köper vi en ny stol till Philip som man kan ha både bakåtvänd (ett år till) och sen vända framåt så han kan ha den ett tag. Kanske att man kan göra upp nått med NÄL om att låna babyskyddet lite längre.......

Åh detta
är svårt, hur skulle ni gjort? Och vad rekommenderar ni för stolar? Philip har just nu en besafe izikid. Och den är superbra förutom att det är lite synd att det inte går att flytta den mellan bilar, den sitter liksom där den sitter =P

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!