Dåligt som vanligt....

Publicerat: 2013-03-22 | 09:47:50 i

Jaja vi får väll se om jag lyckas komma igång igen. Annars finns jag på instagram sarahlott85.

Igår var det internationella downsdagen. Vi firade med att ha udda strumpor på oss för att visa vårt stöd och Alice hade med sig glass till dagis.

Idag är det fredag men blir tidigt fredagsmys då Joakim ska in till stan och se fotboll ikväll. Det är ju tydligen nån viktig match ;)

Själv ska jag strax baka en kladdkaka och försöka komma på nått kul att roa barnen med. Tråkväder ute idag :/


Bloggtorka!

Publicerat: 2013-03-09 | 14:00:28 i Allmänt

Här va det läääänge sen jag skrev nu. Det har liksom bara inte blivit av. Ganska tråkigt då det är kul att ha bloggen att kolla tillbaka i. Ska försöka bättra mig med bloggandet.

Ska ta och skriva ett inlägg som sammanfattar lite vad som hänt sen sist men ni får det bli ett inlägg med bara det allra senaste.

Här har det vart riktigt vårväder det senaste. Så skönt med lite sol! Man blir mkt piggare. Barnen hade maskerad på dagis i veckan också.

Idag blir det melodifestival final också! Philip ska få va uppe och titta så vi har vart och handlat idag, en massa gott ;) ska även strax till min farmor och äta lite och umgås. Fullt upp idag alltså :)

Var även och kollade lite på diskmaskin idag då den vi har tyvärr gått sönder :( avvaktar nog ett par veckor till men hittade en för 4600 ungefär som verkade bra. Kul utgift men mindre kul att behöva handdiska för jämnan.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!