Trött och sliten...

Publicerat: 2009-06-30 | 19:09:38 i Allmänt
Ja nu är jag allt rätt seg kan jag lova. Idag stannade vi hemma så Philip kunde inviga den nya poolen från Tomas och Pauline (TACK!). Och den gillade han verkligen kan jag lova. Han har krypit runt i den och plaskat och hållt på hur mycket som helst idag.

Först var han i ett bra tag, sen var det dags att komma upp för att få mellanmål och sen sova lite. Och medans han sov körde jag ett jätte jobbigt pass framför Wii. Trodde jag skulle dö där ett tag, och i den här värmen! Joakim körde ett likadant pass efter mig sen. Och med träningsvärken från fotbollen igår blev han ganska trött han med. Jag har i alla fall bränt ca 240 kalorier med mitt pass. Så nu känner jag mig lite duktig.

Sen när Philip vaknade så fick han middag och sen så var det ner i poolen igen. Så badade han där till strax efter 6. Då fick han allt komma upp men ner i badbaljan istället och tvättas av med schampo och tvål. Sen har vi suttit i soffan och myst framför lite barnprogram, ganska utslagna alla tre......

Lilla gullungen!





Busunge.......

Mera bus....

På eftermiddagen hoppade Joakim i tillsammans med Philip, jag badade lite med honom tidigare på dagen.



Joakim demonstrerar för Philip hur bilen åker ut för stupet i slutet av filmen "Thelma and Louise".

Mys i soffan efter badet, lägg även märke till Philips frilla....haha lilla gulleplupp.

Ännu en härlig soldag...

Publicerat: 2009-06-30 | 10:03:50 i Allmänt
Fint väder återigen, så skönt med det här vädret. Kan man vara ute hela dagen och Philip kan bada ute. Igår fick vi föresten en pool från Tomas och Pauline. Dom hade köpt en ny till Freja (en sån där stor från MAXI). Så den ska vi allt blåsa upp idag och fylla. Tar kort på den sedan när vi gjort det.

Nu ligger både Philip och Joakim och sover litegrann, själv ska jag ta och äta lite sen frukost. Cornflakes med äpplemos. Måste göra iordning lite mer av mitt vatten också kom jag på nu.

Planer för dagen.....Ja än har vi väll inga direkta planer, vi får se vad vi känner för. Antingen stanna hemma och va ute på uteplatsen eller så blir det nån badplats. Får se som sagt.

Några bilder...

Publicerat: 2009-06-29 | 19:42:14 i Allmänt
Philip när han bada lite hemma hos mamma igår.



Alvin och Philip badar i Alvins nya pool.



Philip undrar vad Alvin håller på med.....




Iväg till Sofia och Alvin..

Publicerat: 2009-06-29 | 15:25:38 i Allmänt
Dom har tydligen köpt en sån där stor pool från MAXI så vi ska dit snart så ska Philip få hjälpa Alvin att inviga den. Men just nu sover Philip så vi får vänta på att han vaknar. Men han har sovit ett litet tag nu så jag tror han vaknar ganska snart.

Mys på uteplatsen.

Publicerat: 2009-06-29 | 13:54:13 i Allmänt
Idag har vi varit på uteplatsen och haft det skönt. Philip har badat i sin pool och jag har legat bredvid på våran solstol och solat ryggen. Absolut ingen sol på min framsida idag inte.....

Men nu har vi gått in precis, Philip ska få lite mellanmål. Blir banan idag. Och man själv behöver fylla på vätskebalansen lite också. Jag dricker mitt vitala vatten. Ska även göra en smothie. Ska göra den på lättmjölk och frusna bär. Enkelt och nyttigt.

Så vi får höras mer sedan =)

AJ!

Publicerat: 2009-06-28 | 19:43:19 i Allmänt
Vi har ju varit hos mamma idag. Philip har suttit och lekt i den lilla pollen mamma köpte och vi har suttit ute i solen. Men bara det att det blev lite för mycket sol. Jag har bränt mig ganska bra kan jag lova....Förutom på några ställen där Philip kladdat av sitt solskydd på mig. Så jag är röd med vita fläckar. Jätte snyggt kan jag lova.....eller inte. Har sprejat på mig massor med after sun nu så får hoppas att det hjälper lite. Vill inte börja flå! Men det kommer jag väll säkerligen att göra. Måste bli bättre på att använda solskydd!

Nu håller Joakim på att lägga Philip och jag ska strax börja med maten. Blir samma som igår, kycklingfile med squash och brunt ris. Men jag tyckte det var gott. Får se vad Joakim tycker om det idag.....han är lite mer kräsen än vad jag är.

Bilder lägger jag nog in lite senare skulle jag tro.

Strax...

Publicerat: 2009-06-28 | 10:48:17 i Allmänt
Nu ska vi strax åka till mamma. Ska bara dricka upp mitt vatten och packa ihop lite grejer. Och Joakim kommer inte hjälpa mig för tydligen lovade jag imorse i ett svagt ögonblick att jag skulle vara hans slav hela dagen...... Jag ville nog verkligen sova vidare om jag lovade det för att han skulle gå upp. Nu får jag allt sluta vara så himla morgontrött!

Jaja, nu får jag sätta lite fart!

Imorgon...

Publicerat: 2009-06-27 | 22:34:26 i Allmänt
Imorgon ska vi åka till mamma. Sitta på deras soldäck och gotta sig. Och mamma skulle köpa en liten pool till Philip så han kommer trivas som en prins skulle jag tro.

Är rätt trött så jag funderar på att gå och lägga mig alldeles strax. Maten blev föresten överasskande god. Och mätt blev jag också. Så nu känner jag mig nyttig.

Till frukost imorgon blir det cornflakes med lättmjölk, osockrat äpplemos och solrosfrön. Och till det mitt "vitala vatten".

Ännu en dag på stranden...

Publicerat: 2009-06-27 | 19:39:25 i Allmänt
Vi åkte till Nordkroken ändå. Sofia och Alvin mötte upp oss där också, jätte kul. Så våra små har badat och både jag och Joakim doppade oss också. Lite kallare i vattnet idag tyckte jag och det blåste ju en del så det var lite vågor. Sen fick barnen fika på lite vattenmelon och kex. Joakim åt väll en del kex han med haha.

Efteråt åkte vi och handlade lite mat. Och tro det eller ej men det blev bara nyttig mat. Jag ska äta nyttigt nu. Ska köra en diet som kalas "platt mage dieten". Inte för att jag tror jag kommer få platt mage men det är en diet som är utformad speciellt för magfettet.

Har stått och förberett vattnet som jag ska dricka varje dag nu. 2 liter "vitalt vatten" om dagen ska jag dricka. Och vad ska man då ha i vattnet......Jo!

Till 2 liter vatten:

1 gurka, skalad och skiven i tunna skivor.
1 citron skuren i tunna skivor.
1tsk färskriven ingefära.
12 myntablad.


Det ska tydligen bli som en detox för kroppen eller nått.....

Kvällen mat blir kyckling med squash stekt i olivolja och till det brunt ris.



Här får ni bilder från igår och idag:

Alvin och Philip från igår när dom badade här ute.






















En seg morgon...

Publicerat: 2009-06-27 | 12:04:56 i Allmänt
Skulle varit och tränat med Sofia imorse egentligen. Men vaknade med världens huvudvärk. Typ migränhuvudvärk. Så det var bara att ta en tablett, dricka lite mjölk och sen krypa tillbaks till sängen och hoppas på att kunna sova bort det. Och när jag vaknade för en stund sen så var det mycket bättre. Så himla skönt. Vill inte ha hela dagen förstörd av huvudvärk.

Vi funderar på att åka till nordkroken idag. Eller kanske ursand.....Det får vi se. Är ju superfint väder idag också. Även om det fortfarande blåser en del. Det är lite synd. Nån mer som är sugen på att bada?

Nu ska jag äta min frukost, bättre sent än aldrig tycker jag.

Trött...

Publicerat: 2009-06-26 | 19:46:56 i Allmänt
När jag nattade Philip och satt där inne i mörkret blev jag super trött. Höll nästan på att somna själv. Men nu får jag piggna till igen.

Joakim är borta hos Tomas och kollar på fotboll, får se när han kommer hem men jag har en känsla att det kan dröja. Men, men vi får väll se.

Vi var på Lidl och handlade lite idag.....känns lite tattigt att åka dit och handla men denna månaden är vi sjukt fattiga så vad gör man. För äta bör man annars dör man. Synd man inte kan klara sig utan mat för det är ju så förbaskat dyrt.

Och på tal om mat så ska jag fixa iordning nått att äta till mig nu. Blir nog lite cornflakes eller nått, hittade jättebilliga för 8kr. Får väll se hur dom smakar. Man blir ju lite skeptisk när det är så billigt.

Jordgubbsfika...

Publicerat: 2009-06-26 | 15:53:16 i Allmänt
Sofia hade vart i stan och köpt jordgubbar. Så hon och Alvin kom över så har Alvin och Philip lekt ute på gräsmattan och i poolen och så har vi fikat med jordgubbar och glass. Supergott!!!

Så tack Sofia det var jätte gott och jättekul att du kom över.....

Efter dom gick hem till sig så fick Philip lite mellanmål och sen var ha jätte trött och fick lägga sig och sova. Har passat på att sola litegrann men det var så sjukt varmt där ute så det blev inte så överdrivet länge.



Imorgon ska vi åka och träna lite bodypump på förmiddagen. Och är vädret fint så blir det nog att åka till stranden efter det. Man kanske ska till Öresjö eller Ursand den här gången.....

Klippt gräset...

Publicerat: 2009-06-26 | 10:45:44 i Allmänt
Nu har jag precis varit ute och klippt gräset. Skrev ju att jag gjorde det igår men eftersom Philip var ute och badade i sin lilla pool så kunde jag inte klippa gräset där så nu har jag klippt klart i alla fall. Sopade även av plattorna lite. Egentligen behöver jag rensa lite ogräs som växer mellan plattorna både på baksidan och framsidan och även rensa i rabatten men mina trädgårdshandskar har tydligen legat ute och jag är rädd att det har krypit in nån spindel i dom. Och jag vågar inte rensa utan dom ifall jag skulle få nått djur på mig.....

Japp så mesig är jag, men jag HATAR verkligen insekter och då speciellt spindlar....Huuuuu

Jag tror vi blir hemma idag föresten. Drar så mycket bensin om vi ska åka ut varje dag och Philip tyckte verkligen att det var superskoj att bada i sin lilla pool igår. Han hade nog kunnat vara där i hur länge som helst. Så det blir att fylla upp den med nytt frächt vatten och sen får han bada där. Ska nog försöka sola lite också. Jag och Joakim får väll turas om mellan att sola och busa med pluppen.

Mikael Jackson....

Publicerat: 2009-06-26 | 09:11:08 i Allmänt
Öhhh är han död! Blev lite chockad när jag såg det idag. Inte för att jag är nått jätte fan men han har allt gjort några bra låtar ändå. Tyckte om honom en period när jag var mindre vill jag minnas.

Nä nu ska jag gå och borsta tänderna på Philip som nyss ätit frukost. Han vaknade nämligen kvart i nio idag.

Vad vi ska hitta på idag vet jag inte riktigt. Antingen blir det väll stranden eller så gottar vi oss på uteplatsen. Får se som sagt.

Sångstund...

Publicerat: 2009-06-25 | 19:02:33 i Allmänt
Joakim och Philip hade en mysig sångstund i soffan innan det var dags för Philip att lägga sig.






RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!