Sjukstuga

Publicerat: 2013-10-24 | 07:04:41 i Allmänt
Philip har haft feber hela veckan, 40,1 nu senast i morse och klagar på halsont. Min lille stackare.

Jag själv är tröttare än trött, varför sitter man uppe för sent på kvällen för? Det är ju inget barnen tar hänsyn till när dom vaknar 20 över sex....

Ja vad har hänt annars då? Jo jag tvättade upp sängkläder till vaggan i tisdags och bäddade den. Tidigt kanske men det är kul att ha nått att pyssla med. Igår va det besök på mvc också. Hb hade gått ner lite igen så nu får jag skärpa mig igen på den biten. Hjärtljud på 155 fast först låg det på 165. Sf mått på 30. Större än med dom andra barnen i samma vecka.

V.30

Lille sjuklingen igår.


Vaggan. Här har båda barnen sovit dom första månaderna. Denna bebis fick nya sängkläder dock.

Helgen

Publicerat: 2013-10-14 | 12:53:25 i Allmänt
Oj vad fort denna helg rusat förbi! 

I lördags städade vi lite här hemma, övervåningen var kaos men nu har jag fått lite bättre ordning där igen.

Igår hämtade vi ved i prässebo och passade även på att grilla korv nere vid badplatsen. Superskönt väder. Så skönt tydligen så Philip och Elin blev badsugna och gick i och vadade i vattnet. Ganska blöta skor och strumpor..... 

Hemma så lastades veden in och in i huset ur garaget kom även vaggan som jag ska skura och göra rent. I den har båda barnen sovit sin första tid.

Idag blev det frukost med Malin efter barnen lämnats på dagis och sen småhandling på maxi. Behövde köpa blöjor men köpte även äpplen så jag kan slänga ihop en äppelpaj senare.

Sen har det blivit röj här hemma. Philips rum såg ut som ........ Men nu är det bra där igen. Att städa efter sig är inte det bästa han vet direkt. Eller vem tycker det är kul?

Nu sitter jag och dricker juice och äter banan och vilar fogarna en liten stund innan barnen ska hämtas.

Alice spelade med fötterna innan dagis imorse.

Snart helg!

Publicerat: 2013-10-11 | 12:37:48 i Allmänt
Fredagar är underbara, fredagsmys och en hel helg framför sig. Inte för att vi har några planer direkt i helgen, förutom att hämta ved.

Annars har jag suttit och kollat på lite bilder från förra julen och längtar.

Va på mvc igår också för att kolla hb igen då det va lite lågt sist. Men misstänkte att det blitt så då jag va sjuk för det har alltid sjunkit förut när jag vart dålig och nu låg det bra igen.
Handla

Publicerat: 2013-10-08 | 12:33:12 i Allmänt
Efter jag lämnat barnen på dagis imorse så åkte jag och veckohandlade mat. Lyx att kunna gå runt själv i lugn och ro. Sen blev det en frukost på briggen medan jag väntade på att affärerna skulle öppna. Skulle kika på jacka på hm. Men självklart fanns inte min storlek, underbart när bara S och XL finns kvar.

Hemma har jag småplockat lite och sen bara tagit det lugnt. Alldeles strax är det dags att hämta barnen från dagis.
V.28

Publicerat: 2013-10-07 | 08:14:41 i Allmänt
Ja då va vi i v.28 nu då. Snart sista tredjedelen kvar "bara".

Förr förra veckan va jag på mvc och allt såg bra ut utom hb värdet som var lite lågt så jag ska tillbaks i veckan och kolla det lite extra.

Behöver fixa en jacka denna vecka också, börjar bli lite kallt att inte kunna knäppa jackan. Det märktes speciellt igår när vi var på hunneberg och grillade korv.RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!