15/5

Publicerat: 2009-03-31 | 21:36:42 i Allmänt
Har kollat lite på komvux och så nu och tydligen är sista ansökningsdag den 15/5. Och det är bra för då har jag lite mer än en månad på mig istället för 2 veckor =) Ska fundera nu på vilka ämnen jag ska läsa och så måste jag få tag på mitt betyg. Antingen om jag nu skulle lyckas hitta det nånstanns här hemma eller så får jag beställa ett nytt för det måste bifogas när man söker till komvuxutbildningar. Har ingen aning om vem man ska kontakta för ett nytt betyg men jag får väll börja med att ringa skolan där jag gick antar jag. Dom borde ju veta =)

Bilder....

Publicerat: 2009-03-31 | 12:32:35 i Shopping/gåvor/vill ha
Lägger upp några bilder på inköpen till Philip dom senaste dagarna m.m

Keps från HM

Linne från HM

Gubbkeps, jacka och skor från HM

Solkeps från HM

Badshorts från HM

Linne och shorts från HM

Haklappar från Lindex



Philip i sin nya keps =) Även piken är ny men den är i tvätten nu.....

Jag och Philip myste i soffan men jag ville inte vara med på kort =P

Philip myser lite i badrocken efter ett kvällsbad. Trött liten älskling =)

Älsklingen =D Våran goa lille plupp.....



Idag har vi som vanligt inte så mycket planerat. Blir kanske en promenad med Sofia och Alvin sedan =) Men annars blir det väll att sitta hemma och dega eller nått. Städa antar jag att det blir, behövs plockas litegrann och dammsugas. Kul, kul.........

Är sugen på mocka latte från espresso house......mmmmm. Undra om man kan göra det hemma? Men det blir nog inte lika gott som när man dricker det där.

Vi lever.....

Publicerat: 2009-03-30 | 20:58:13 i Allmänt
Inte blivit nått bloggande hitills för jag har inte ens suttit vid datorn idag. Har läst en del i min bok och nu är den utläst. Men jag ska börja i nr 2 i serien nu =)

Sen var vi på överby en sväng. Var tvungna att åka till Maxi och köpa mat till Philip och vi gick även omkring på siba huset litegrann. Köpte lite grejer till Philip bl.a sen köpte jag ett par grejer till mig själv också.

Philip fick bl.a en vår/sommar jacka som är lite tunnare. Sen var det matchande "gubbmössa" och skor till jackan =P Sen fick han en solhatt som skyddar öronen och nacken mot solen senare. Och ett set med linne och shorts. Lite till var det men jag kan lägga in bilder sen när jag orkar rada upp och fotografera grejerna =)

Till mig blev det:

Ett badlinne
Badshorts
En gördel, inte det sexigaste plagget direkt =P Men det håller in fläsket och det behövs....haha

Vi tog även det obligatoriska stoppet på espresso house där jag tog en mockalatte =P Är helt klart beroende kan jag lova!!



Ikväll fick Philip smaka på lite banan. Han har ju självklart ätit det förut fast då var den mosad men nu fick han äta sk bananpengar =) Först tyckte han nog det var gott men bananen var tyvärr lite väl grön så den var ju inte så söt och god som den ska vara. Blir nog bättre när dom har mognat lite mer. Det fanns ju bara gröna bananer att köpa på MAXI........

Nu ska jag sätta mig i soffan och slappa lite brevid Joakim. Men det är inget kul han kollar på direkt.....hockey är det som går på våran tv för tillfället. Får väll se om vi kollar på nån film senare ikväll. Är ju ballar av stål ikväll också =) Och det är nog ett av de få program som jag faktiskt skrattar högt till. Annars brukar jag mest skratta inombords =P



Är så sugen på att gå ut nu föresten...... Nu när Joakim var ute i lördags kände jag allt ett sug jag med. Det var inte igår jag var ute och dansade eller nått. Det hade varit jättekul att få komma ut lite.....men men =/ Får väll ta en liten runda här hemma i lägenheten med mina lurviga istället =P

Fast så lurviga är dom inte nu för jag har testat min epilator, som funkade jättebra och faktiskt gjorde det inte så ont heller. Smärtfritt är väll synd att säga att det var men inte värre än att man stog ut rätt lätt.

Nä nu ska jag avsluta det här inlägget, börjar bli lite väl mycket babbel nu =P

Seg dag....

Publicerat: 2009-03-29 | 20:09:51 i Allmänt
Har varit så sjukt seg idag att man kan nästan tro att det var jag som var ute igår. Men det var jag inte =) Var hemma och Sofia och Alvin var över och höll mig sällskap. Det var jätte trevligt =) Och dom stannade till strax innan 12 ungefär. Alvin låg och sov på soffan.

Efter dom gått hem till sig så låg jag och läste en liten stund men sen blev jag så trött att jag somnade. Då var väll klockan ca halv 1 eller nått. Sen vaknade Philip halv 3 och ville ha mat och medans jag stog och gjorde iordning maten så kom Joakim och hans kompis Ola hem. Ola skulle sova över hos oss.

Så gick vi och la oss och sen vaknade Philip nästa gång vid 4 tiden. Och sen ville han gå upp strax efter 6. Men då tvingade jag upp Joakim även om han var bakis och mådde lite dåligt. Jag ville inte vara uppe med Philip och smyga omkring när Ola låg och sov på soffan i vardagsrummet utan det nöjet fick Joakim ha.

Sen vid ett tiden så åkte vi till överby och åt tacobufe och jag tog även en mockalatte på epressohouse. Det är ett måste när man är på överby!!! Sen släppte vi av Ola vid tågstationen och åkte hem. När vi kom hem gick vi och la oss i våran säng alla tre och sov i ett par timmar =P Vi var väldigt trötta allihopa =)

Har haft ont i huvudet hela dagen och mått allmänt blääää. Börjar väll bli lite bättre nu. Nu ska vi bara försöka få Philip att somna. Han värkar ganska pigg ikväll. Och det är Joakim som nattar honom och han har väll inte riktigt samma tålamod att sitta med honom som jag. Kan bli lite irriterad på det ibland. Det brukar vara mitt jobb att lägga Philip normalt sett.

Har blivit några kort tagna men dom lägger jag kanske in sedan. Orkar inte hämta kameran nu. Har märkt att jag börjat bli lite slapp med att lägga in kort i bloggen. Ska försöka bättra mig =)

Och imorgon är det måndag igen....Nån som har några förslag på vad man kan hitta på kanske? Vill göra nått, komma ut från lägenheten lite grann.......

Jaja nu ska vi kolla på senaste avsnittet av supernatural, om nu Philip vill sova vill säga......

Jag och Philip....

Publicerat: 2009-03-28 | 17:38:43 i Allmänt
Nu är jag och Philip ensamma här hemma. Joakim ska ut ikväll så han gick precis ut för att ta bussen till thn. Men Sofia och Alvin ska komma hit om en stund och när Alvin blir trött så går Sofia hem med honom och så kanske hon kommer tillbaks själv sen =) Så kan vi ha en liten tjejkväll i alla fall..... Gött att slippa sitta själv hela kvällen =D

Joakim tog med sig kameran så jag kan inte lägga in några kort.

Har i alla fall även färgat håret idag och sen blåste jag håret med min nya hårtork med tratt. Har man lockigt hår så är tratt ett måste för att man inte ska se ut som ett troll i huvudet =P I alla fall med mitt hår. Sen testade jag dom nya produkterna jag köpte på bellbox.

Tigi Bed Head Foxy 5
Just nu! Vi har fått in den nya serien Foxy Curls i Tigi. Just nu har vi ett paket där du kan köpa alla 5 produkter för ett bra pris. Produkterna passar till lockiga hår som behöver fukt och anti-friss.
Pris: 470 kr. (904:-)


Dom sålde hela paketet för lockigt hår till extrapris =) Och jag måste nog säga att det var bra grejer. Funka på mig i alla fall =)

Senare....

Publicerat: 2009-03-28 | 11:52:43 i Allmänt
Hade tänkt skriva ett inlägg nu men Philip ville upp i mitt knä och nu ålar han sig för fullt så det är inte det lättaste =P Får skriva mer senare idag. Nu ska jag och Philip busa lite =)

Trööööööött

Publicerat: 2009-03-27 | 07:35:46 i Allmänt
Igår när vi var på överby så blev det så att jag faktiskt köpte ett tv-spel till mig själv =) Brukar aldrig hitta nått som jag gillar för jag hatar verkligen skjutar spel och sånt. Men nu hitta jag ett spel som heter "secret files tunguska" som är ett spel där man ska lösa olika problem och lista ut saker. Och inga slagsmål alls!!! Fastnade verkligen i det igår och satt och spelade till sent på natten, långt efter Joakim hade gått och lagt sig. Och sen fick man gå upp innan klockan 7.....men man får ju skylla sig själv.

Vi köpte även ett par plagg till Philip igår också, inne på HM. Lägger in bilder på dom sedan. En jätte söt keps bl.a. Sen köpte jag ett par grejer inne på bellbox till mitt hår när jag ska blåsa det lockigt =) Med min nya hårtork med tratt =P Ska nog testa den idag faktiskt. Tänkte jag skulle färga håret på mig själv idag igen. Det är allt dags igen nu. Blir rött även denna gången men sen funderar jag nog på att gå tillbaks till brunt igen. Men kanske lite ljusare brunt sedan, inför sommaren vill man av någon anledning oftast vara ljusare =P Sen när jag färgat håret ska jag testa dom nya hårgrejerna och hårtorken och även epilatorn. Sen senare ikväll ska jag nog lägga mig i ett bad med ansiktsmask och sen ha lite fotspa.

Nån som har lagt märke till att det är en massa snö ute idag föresten? Tror inte att det går att undgå att märka. Är ju jättemycket snö =/ Vintern har kommit tillbaks igen. Svårt att tro idag att vi åt  varsin glass ute i solen igår......

Fint väder =)

Publicerat: 2009-03-26 | 14:39:12 i Allmänt
Mamma kom hit idag och Så gick vi allihopa ut på en promenad i det fina vädret. Jag, mamma, Joakim och Philip =) Och på hemvägen stannade vi vid kiosken och jag och Joakim köpte varsin glass. Det var mycket gott =P

Nu ska vi väll strax åka till överby en sväng och handla lite mat och så. Sen måste jag verkligen sätta fart med ärenden inför att söka till konvux.

*Måste beställa ett nytt betyg då jag tappat bort mitt gamla =/
*Måste kolla upp vilka ämnen som är grundämnena som är bra att ha och vilka övriga jag ska läsa.
*Måste hinna med detta plus att skicka in ansökningen innan den 15/4 som verkligen inte är lång tid kvar.

Nä nu är det dags att dra oss......

Såååå skönt!!!

Publicerat: 2009-03-25 | 14:48:40 i Allmänt
Det har löst sig nu med pengarna! =D

Efter att han pratade med  sin chef i förmiddags var inte läget annorlunda han stog på sig. Sen pratade han ju även med facket och dom var ju på Joakims sida. Även hon fackrepresentanten försökte prata med Joakims chef på telefon med han gav sig inte. Men sa att dom kunde prata med vd:n. Så det bestämmdes att klockan 14 idag skulle Joakim (och en till) träffa vd:n och prata med honom om detta. Och om det inte hade löst sig då så skulle facket gå in och förhandla.

Men när dom sedan träffade vd:n så ringde han till Joakims chef och frågade varför dom inte fått några pengar. Hahaha och då sa han i telefon att det bara blivit ett missförstånd. Så lät det ju inte tidigare under dagen =P

Men nu ska han få pengarna i alla fall och dom skulle komma in på kontot senast nån gång nästa vecka. Så det hjälper att stå på sig.

Fattar inte hur dom tänkte när dom försökte komma undan med det här???? Dom måste ju vara helt dumma i huvudet!

Så nu är vi glada här hemma i alla fall =)

Ett beslut....

Publicerat: 2009-03-25 | 11:10:15 i Allmänt
Joakim är iväg och skulle först till sitt gamla jobb och prata med dom och sedan skulle han på möte med facket. Efter det ska han stanna och köpa en ny nappflaska till Philip då vi slarvat bort den han tycker bäst om =/ Och även grädde och sylt som vi ska ha till våfflor senare idag =) Det är ju våffeldagen idag och Sofia och Alvin ska hit och mumsa lite våfflor sen =)

Sen har jag även fattat ett beslut nu angående utbildningar och så. Jag ska läsa på konvux efter sommaren. Har en hel del att läsa upp från mitt kassa gymnasiebetyg. Vet fortfarande inte vad jag vill läsa till sen men då har jag i alla fall läst upp så jag har behörighet att läsa på högskola. Så det inte finns nått hinder när jag väl vet. Sen kanske man kommer på nått undertiden man läser. Och sen får man ju csn att leva på och med csn och med föräldrapenning som Joakim skulle få så klarar vi oss. Vi måste bara klara oss under sommaren också......

Så nu börjar det bli hög tid att söka om jag vil komma in. Ska bara kolla upp vad för kurser jag ska läsa och så...

Nu ska jag ge Philip lite lunch =)

Lite dåligt.....

Publicerat: 2009-03-24 | 20:13:54 i Allmänt
Har fått lite mer klarhet i vad som hänt med Joakims semesterersättning. Det är såhär att när han fortfarande jobbade så var det många dagar då det inte fanns något jobb att göra och då fick dom anställda gå hemma och ta ut arbetstidsförkortning. Först var det sagt att dom fick ligga som mest 80 timmar minus i tidbanken men det kom dom upp i ganska så snabbt så då ändrades det till att det bara fick rulla på. Dom fick lovat för sig att inte bli återbetalningsskyldiga för detta och Joakim kollade till och med om dom inte skulle dra av semestern och nej då det skulle dom inte.

Men nu säger dom helt plötsligt att dom drog av semestern för att betala tillbaks......grrrrrr

Joakim hade 22 semesterdagar som han skulle få för men fick bara för 5. Han ligger 134 timmar minus i tidbanken. Egentligen skulle han fått ut ca 18000 före skatt och även om han skulle få betala varje av dom 134 timmar han ligger minus skulle det ändå inte bli så mycket pengar som dom dratt av. Det går alltså inte ihop på nått sätt. Dom försöker ju bara göra nån typ av svindel med andra ord. Men jag är inte så förvånad direkt, det var verkligen ett j*vla skitföretag han jobbade på förut.

Vi ska i alla fall gå vidare till metall och om nu inte det hjälper (vilket jag tror) så ska vi banne mig gå till tidningen! Det är ju mååååånga tusenlappar vi blivit lurade på nu! Vet däremot inte hur vi ska klara oss tills detta blir ordnat. För han fick ju bara a-kassa för 2 veckor denna månaden. Och vi har maaaaaassor av räkningar. Kan nån fatta att vi har gjort av med el för nästan 2000???? Jag har fixat så vi bytt elbolag nu så ska vi se om det blir lite bättre. Och så kom ju den jäkla tv-licensen m.m m.m Men man brukar ju säga att en olycka kommer aldrig ensam...............

Lite bra.....

Publicerat: 2009-03-24 | 20:03:00 i Mary Kay
Fick mitt paket tillslut idag i alla fall. Fick åka och hämta det på postkontoret för tydligen så hade brevbäraren inte kunnat få tag på mig.....Tycker jag är skumt då jag varit hemma och väntat på det hela dagen......Fick skälla lite på dom om det. Men nu har jag i alla fall sorterat ordrarna i påsar och även kollat lite på de grejer jag tog hem till "mig själv".



Så ikväll eller imorgon ska jag ta ett bad med ansiktsmask och skön ögonmask och även ta hand om mina fötter. Måste ju testa grejerna på mig själv först =P haha.....

Sur....

Publicerat: 2009-03-24 | 13:11:04 i Allmänt
Nu äntligen kom posten hit i alla fall, bättre sent än aldrig. Bara det att den kom inte med mitt paket..... Nu undrar jag allt. För om jag går in på sidan där man kan följa sitt paket står det att den lastades på bilen kvart i 9 imorse och påbörjad utkörning..... Är irriterad nu i alla fall. Vart är mitt paket????

Sen fick Joakim sin lönespec idag också och den var ju inte så rolig heller. Han skulle få ut sin semesterersättning denna månaden men det stog att han bara skulle få 5 dagars semesterersättning! Och han har minst jobbat ihop 20 dagar i alla fall. Åh varför ska allt hålla på och krångla hela tiden? Hatar hans företag som inte har koll på nått. J*vla amatörer!!!!!

Sen gick jag in på internet och kollade deklarationen och där stog det att Joakim ska betala tillbaka ca 300 kr *suck* och på min sida kunde jag inte ens komma in ju! Så hur det blir med min skatt vet jag inte än. Får väll se när deklarationen hamnar i brevlådan nån dag snart.

Så just nu känns det mesta rätt skit. Och löser det sig inte med Joakims semesterersättning vet jag inte hur vi ska klara oss den här månaden =(

Godmorgon....

Publicerat: 2009-03-24 | 06:50:46 i Allmänt
Åh vad jag älskar att gå upp kvart över 6 på morgonen...... =/

Jag tröstar mig med att MK paketet kommer idag i alla fall =) Längtar efter brevbäraren nu. Hoppas han inte segar sig idag.

Snö är det ute idag också.....Men det är fint väder ute så man får väll hoppas att snön smälter bort. Vill ju ha lite vårfeeling nu! Vi planerade att promenera ner till centrum och äta en glass idag. Jag, Joakim, Philip, Sofia och Alvin. Men vem vill äta glass när det är snö ute? Tja man kan ju promenera ändå och ta en vanlig fika eller nått istället om det nu är lite kallare idag.

Oj, nu får jag nog ta med Philip till skötbordet, känns som det luktar lite misstänkt från hans håll =P

Paket....

Publicerat: 2009-03-23 | 21:04:39 i Mary Kay
Föresten så kommer jag få paketet med Mary Kay grejerna redan imorgon =) Så det ska bli kul! Så gött också när det blir levererat ända till dörren. Läääängtar...........

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!