Mina älsklingar sitter och tittar på shrek...

Publicerat: 2011-07-31 | 18:52:06 i Allmänt

img_0244 (MMS)

Mina älsklingar sitter och tittar på shrek och äter popcorn. Imorgon drar vi till Borås djurpark, det kommer nog va väääldigt populärt tror jag :)


Gilla och ogilla

Publicerat: 2011-07-30 | 11:43:46 i Allmänt
Jag gillar att Alice gomplatta helt plötsligt verkar sitta ok igen.

Jag ogillar att det kommit in ett antal flugor från gårdagen när vi hade dörren öppen typ hela dagen. Blir nog att gå på lite flugjakt strax.

Godmorgon lördag

Publicerat: 2011-07-30 | 09:24:03 i Allmänt
I natt fick vi sällskap av Philip vid klockan fem men som tur var så ville han somna om i våran säng till halv 8 i alla fall.

Idag blir det frisering av Philip och sen ska vi åka till mamma och Stefan i eftermiddag för lite avskedskalas för Lina som snart flyttar till sthlm.

Tröttis är jag ikväll efter en dag då vi h...

Publicerat: 2011-07-29 | 22:56:17 i Allmänt

Tröttis är jag ikväll efter en dag då vi haft fullt upp. Vart på NÄL för att hämta sondslangar och tejp och sen till överby för att handla lite. Sen har Malin och Mattias med barn vart här ikväll för lite grillning och barnen har lekt för fullt. Nu är vi lite trötta och snart blir det nog sängen för att läsa en liten stund innan jag sluter ögonen för natten.


Vägningsdag idag och den här veckan har ja...

Publicerat: 2011-07-29 | 09:33:48 i Allmänt

Vägningsdag idag och den här veckan har jag ätit mat men har i allafall gått ner 1,6 kg. Sammanlagt har jag nu gått ner 7,8 kg på 3 veckor alltså. Mitt första delmål är att gå ner 3,3 kg ytterligare innan turkietresan. Jag har 2 veckor på mig, får se om jag lyckas. Nu blir det en sen frukost bestående av kokt ägg tror jag.


2 veckor kvar

Publicerat: 2011-07-28 | 10:37:25 i Allmänt
Idag är det 2 veckor kvar till våran turkiet resa! Vi längtar kan jag lova! Sol och bad och mängder med MAT!!!

Annars då
..... Jo vi sov dåligt inatt med. Philip vaknade vid halv 12 igår kväll och ville sova inne hos oss. Och där har han kastat sig runt i sängen, sparkat och gnällt. Vi var lite trötta imorse.

Idag tänkte jag strax ta med barnen till kiosken och köpa glass. Sen går vi väll bort till lekplatsen så Philip får leka av sig lite. Nått får man ju hitte på.

Vi är på stranden och njuter. Pojkarna har...

Publicerat: 2011-07-27 | 17:45:28 i Allmänt

img_1856 (MMS)

Vi är på stranden och njuter. Pojkarna har lite fikapaus.


Godmorgon...

Publicerat: 2011-07-27 | 10:46:41 i Allmänt
Eller ja god förmiddag kanske. Idag är det sjusovardagen och jag fick sova ända till kvart över 9 vilket var gött. Men Philip vaknade inatt och fick ligga i våran säng och var inte så sugen på att sova, vilket betydde att jag knappt sovit heller.

Men nu är Alice färdigmatad och om en stund kommer Malin med barn hit så vi får göra oss iordning lite här hemma.

Grejar lite på Philips rum allihopa just nu.

Publicerat: 2011-07-26 | 15:46:06 i Allmänt

img_3820 (MMS)

Grejar lite på Philips rum allihopa just nu.


Jaha...

Publicerat: 2011-07-26 | 14:43:36 i Allmänt
Var det nu jag skulle ligga och läsa en stund i sängen?? Fastnade framför datorn i soffan istället. Så kan det bli ibland.

Jag skulle
ju kunna plocka lite här hemma men hur lockande är det egentligen? Vill hitta på nått skoj men vad? Är bara lite uttråkad och less och känner för att klaga litegrann.

Måste nog även ringa eidar för att gnälla till sig en ny brevlåda. Vi har en lite äldre sliten i trä just nu och i den kan jag lova att det trivs tvestjärtar. Dessa äckliga kryp...... När jag kollade lådan förut idag fanns det ingen post men åtminstone 15 tvestjärtar. Väldigt fräscht.

Tråkigt....

Publicerat: 2011-07-26 | 12:33:48 i Allmänt
Mulet och trist ute, ingen bil hemma vad ska man göra??

Jaja Philip
ska i alla fall få en pannkakslunch strax och sen ska jag se om han vill nana middag en liten stund. Och förhoppningsvis vill Alice nana samtidigt så kanske jag kan mysa ner mig i sängen och läsa lite.

Fick nyss
torka en stor kisspöl från golvet och Alice matta, hände en "liten" olycka från Philip. Han är inte allt för sugen på att sitta på pottan direkt.

Föresten så är batteriladdaren funnen så vi kan ladda batterierna till den vanliga kameran så nu ska det banne mig bli lite mer vanliga bilder istället för bara iPhone bilder!

Ville bara säga att jag lever ;) vi har va...

Publicerat: 2011-07-25 | 21:21:42 i Allmänt

img_8640 (MMS)

Ville bara säga att jag lever ;) vi har vart sega idag så jag har inte direkt suttit vid datorn eller telefonen. Nu ska vi kolla på senaste true blood avsnittet och sen ska jag nog läsa några sidor innan jag sluter ögonen för natten. Vad morgondagen har att bjuda på får vi se. Nått får vi väll roa oss med. Besök mottages gladeligen :)


Maaaat

Publicerat: 2011-07-24 | 12:13:59 i Allmänt
Ja igår åt jag en köttbit med sallad till middag hemma hos Joakims föräldrar, var vääääldigt gott kan jag lova! Och idag blir det middag där igen ikväll.

Men nu fick vi lite besök!

Ryggont...

Publicerat: 2011-07-23 | 13:41:11 i Allmänt
Har haft ont i ryggen dom senaste dagarna, typ i mitten av ryggen eller vad man ska säga. Idag gör det riktigt ont. Får sitta och trycka min hand mot en punkt i ryggen just nu för att lätta lite på smärtan.

Men alldeles
strax ska jag ta tag i lite städning här hemma och sen blir det nog att dra fram spikmattan och se om det hjälper lite. Ska ta en alvedon nu också.

Ikväll ska vi till Joakims föräldrar på middag. Han morbror med familj kommer hit från sthlm.

Min viktkamp

Publicerat: 2011-07-22 | 11:15:08 i Träning/viktminskning
Ja igår var ju egentligen vägningsdag men tror jag byter till fredagar istället ändå, känns mer naturligt. Och det betyder att jag gått ner 2 kg den här veckan. Sammanlagt har jag gått ner 6,2 kg på två veckor nu då. Har 4,8kg kvar som jag vill gå ner innan Turkietresan. Har tre veckor på mig så vi får väll se om jag klarar det.

Provade en klänning idag som jag inte fick upp dragkedjan på för två veckor sedan och idag fick jag upp den även om jag fick kämpa lite, så nått har det ju hänt även om det inte känns så. Är bra att ha ett sånt där klädesplagg som man kan testa med jämna mellanrum så man märker skillnad.

Men min plan är i alla fall att fortsätta med ren kur idag och imorgon och att på söndag äta lite lchf och sen fortsätta med det fram till resan. Där ska jag frossa i mat och inte tänka ett skit på min vikt och sen när vi kommer hem igen så kör jag en eller två veckor camebridge igen för att gå ner det jag gått upp under resan och rensa ur socker ur kroppen igen.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!