Nu sover Philip...

Publicerat: 2008-09-30 | 22:28:29 i Allmänt
Japp nu är han lagd för natten. Joakim ringde precis när jag nattade honom, lite irriterande men det gick bra ändå. Får hoppas att han fortsätter sova nu för han har vart lite små orolig nu ikväll. Vart lite mammig och velat ha en del uppmärksamhet.

Nu ska jag gå och slänga ihop lite "mat" till mig och sen se om det är nått att se på tv:n........Joakim kommer hem om en timme ungefär.

Pratande bebis....

Publicerat: 2008-09-30 | 19:55:37 i Allmänt
Sitter här vid datorn nu och hör ända hit hur Philip ligger och pratar med sin sängmobil där han ligger i sin spjälsäng. Lille plupp, han tycker mobilen är väldigt skoj. Mycket som rör sig och roliga färger att kolla på. Och så låter den ju också!!

Själv har jag röjt undan här hemma lite igen för andra gången idag. Imorgon ska jag nog ta lite mer grundlig städning med dammsugning och skura golven. Och skura badkaret och toaletten. Hoppas Philips kläder är torra snart så jag kan lägga in dom och hänga upp en ny tvätt på tork. Som det är nu får det inte plats nått mer och vi har mer kläder som behöver tvättas och sen torkas. Önskar att vi hade haft en torktummlare. Vad bekvämt det hade varit.

Nu börjar även top model om 10 minuter och sen kl 21 så är det ju desperate hosewives.....Jag kanske har nämt det förr??? Hahaha..... Efter desperate ska jag nog försöka träna litegrann på brädan.

Sen var jag inne på namnnappen.se där man kan beställa nappar med Philips namn på men jag kunde inte beställa för man måste ha visa kort eller liknande och det har vi ej.....Borde kanske skaffa det. Och så har jag även kollat lite på priser och så för att beställa tackkort för dopet. Men måste hitta nått bra kort på Philip först bara. Vi hade ju ingen egen kamera så man får väll se vad dom andra har tagit för kort om det är nått som blev bra. Sen är det ju inte så långt kvar tills man får klä upp honom och posera honom för julkortstagande. Det ska bli skoj.

Men nu är det inte långt kvar tills top model börjar och jag ska även göra iordning potatis och purjolökssoppa att äta nu också.....

Om tre timmar....

Publicerat: 2008-09-30 | 18:12:35 i Allmänt
Om tre timmar börjar desperate hosewives!! Längtar nått såppas kan jag lova. Det är en sjukt bra serie =P.

Joakim åkte tillbaks till jobbet för en timme sen och pluppis sover. Han ligger som ett litet flygplan. Det konstiga är att jag flera gånger idag har lagt honom med huvudet längst upp på hans lammskinsfäll men efter ett tag har han lyckats hasa sig ner så nu är huvudet i mitten på fällen ungefär. Hur han lyckas med detta på ett helt plant underlag förstår jag ej riktigt?

Thaisoppan åt jag förut också och den var riktigt ätlig med lite extra kryddning, det här ska vi nog klara av! Ska äta en portion potatis och purjolökssoppa om ett par timmar. Och ikväll blir det kaffedrink igen.

Och imorgon är det ju premiär för föräldraträffar! Imorgon handlar det ju om barnmat men nästa vecka börjar babymassagen! Det ser vi fram emot starkt!! Är lite tveksamm till att ha Philip utan blöja bara...hahaha får väll ta med ett ombyte till mig för han kommer väll säkerligen kissa ner mig eller nått. Den lille busen =P. Efter 5 veckor med babymassage skulle det komma nån mödrabarnhälsovårdspsykolog och prata om hur man får vardagen att fungera. Sen vet jag inte längre fram än så vad som kommer att hända.

Sen det här med städning hemma....*suck* det är verkligen ett evighetsprojekt. Jag städade i köket imorse men så svepte Joakim in och lagade mat och nu kan man väll inte säga att det är städat längre. Den trenden gäller väll i stort sätt i hela lägenheten faktiskt. Så jag ska nog ta ett ryck igen och röja litegrann här hemma......"Det är en evighetsmaskin" Men vad gör den då? -Jo den städar.......

Mobilkamera....

Publicerat: 2008-09-30 | 16:21:14 i Allmänt
Gullepluppen ligger och sover på sin fäll i soffan, helt utslagen verkligen =)


Hahaha min underbara kamera i mobilen alltså.... Här får pluppis lite mat i alla fall.....


Han har så sjukt mycket kläder den lille pluppen....och då ligger det ändå mycket i garderoben och byrån också.....

Ett par bilder i alla fall.....Dröjer nog några veckor mer tills vi får våran vanliga kamera igen. Nu är Joakim hemma en sväng för det var stopptid på 2 timmar på saab idag så då åkte han hem en sväng.

Nu ska jag gå och göra en Thaisoppa till mig........

Dagens vägning....

Publicerat: 2008-09-30 | 10:49:34 i Allmänt
Igår morses stod vågen på 82,8 och idag stod den på 81,6.

Kommer vara så att jag väger mig varje morgon. Nu ska jag blanda iordning en kaffedrink och ställa in den i kylskåpet så den blir riktigt kall och god!

Och jag måste bara säga att herregud vad Philip "pratar" nu på morgonen. Det är så himla gulligt....... =D

Sååå himla trött....

Publicerat: 2008-09-30 | 10:28:02 i Allmänt
Joakim skulle hjälpa mig inatt med matningar men jag kan ju säga att det var nog sista gången. Blir bara jobbigare när han ska "hjälpa" till. För jag måste ändå väcka honom för han vaknar ju inte av sig själv när Philip vill ha mat och då är jag ju vaken. Visst att det är väll skönt att slippa gå upp men jag vet inte vad Joakim gör när han matar för Philip sover så himla dåligt efteråt. Och håller mig vaken. Och när han matade honom vid halv åtta tiden så fick han knappt i honom något......tycker jag är konstigt för jag får alltid i honom nästan allt. Och då sov han ju inte alls sen. Han fick väll kanske i honom så han inte hade akut hunger sen men nöjd var han inte. Och somnade gjorde han inte så då fick ju inte jag sova heller. Sen gick jag upp och gjorde mat och satte mig i soffan och gav honom. Nu ligger han i soffan på sin lammskinsfäll och pratar som bare den och ler så fort man kollar på honom eller pratar med honom. Han har verkligen ett strålande morgonhumör. Det har inte hans mamma....haha. Jag vill inget hellre än att få mig nån timmes sömn till för det känns knappt som jag sovit inatt alls.
Joakim däremot ligger fortfarande och sover. Det var nog utmattande att gå upp två gånger och mata Philip skulle jag tro.

Nä nu ska jag gå och byta blöja på pluppen sen ska jag sitta och stirra ut i tomma intet med mina trötta ögon.......

Nu sover Philip....

Publicerat: 2008-09-29 | 22:43:09 i Allmänt
Japp han sover gott inne i sin vagga och jag sitter här vid datorn med tv:n på i bakrunden. Längtar tills Joakim kommer hem nu. Han kommer väll om en timme eller nått. Och så är jag sur för jag missade top model och singelmammor på tv idag =(. Men imorgon börjar desperate houswives. Vad mer har man att göra än att följa alla dessa serier? Har sjukt tråkigt faktiskt. Känner mig rätt less. Tur man har Philip som är en liten solstråle.

Nu ska jag strax gå och hänga upp en till omgång Philip kläder. Det är verkligen skönt att man har en egen tvättmaskin nu när man har en liten bebis. Det går lite kläder kan man väll säga =P.

Pluppen

Publicerat: 2008-09-29 | 19:59:54 i Allmänt

Älskar honom så sjukt mycket. Han är det sötaste, finaste, gulligaste, snällaste, roligaste mest underbara i hela världen!



Hatar att inte ha våran vanliga kamera så man kan ta lite ordentliga kort på vårat mirakel.....Men så här ser han ut nu lille pluppis.... Han ligger och sprattlar som bare den.

Nä nu ska jag nog ta upp honom och pussa och krama honom massor!!


Min lilla älskling!!

Publicerat: 2008-09-29 | 18:50:57 i Allmänt
Philip är verkligen hur go som helst! Nu har han lett mot mig och pratat med mig hur länge som helst. Hela han var bara ett stort leende <3 älskade lille pluppis. Men nu tror jag att han börjar bli hungrig för han försöker stoppa in lammskinsfällen i munnen...hahaha lille gulleplupp. Ska väll gå och fixa lite mat till honom.

Sen gör vi ett litet experiment här hemma också. Han har ju haft strl 2 på blöjorna hitills men nu har jag satt på en strl 3 blöja och ska se hur det går. Den ska va från 5 kg och för två veckor sen så vägde han ju 5,8 kg. Vi får väll se. Den är lite stretchigare och gjord för lite mer rörelse den här så det kan ju kanske vara skönt så mycket som han sprattlar.

Nu somnade han......Kanske inte va så överdrivet hungrig ändå. Själv har jag sjukt tråkigt och kollar bara runt på olika bloggar och letar efter nya roliga bloggar att följa. Det är ett bra tidsfördriv när man inte har nått att göra. Ska i och för sig gå och hänha upp en tvätt med Philips kläder som precis blev klart. Och sen ska jag tvätta hans nya kläder så han kan börja använda dom också. Han har verkligen sjukt mycket kläder den lille pluppen, men det är ju sååå roligt att köpa kläder till honom.

En förklaring...

Publicerat: 2008-09-29 | 17:07:09 i Allmänt
Förut idag så skrev jag ju om när Joakim lagade mat och avslutade inlägget med att skriva att jag skulle slå honom. Jag menade ju inte det såklart! Tänkte att jag måste nog förklara det för det finns dom som kanske inte förstod det att jag skojade............

Ätit igen...

Publicerat: 2008-09-29 | 17:00:38 i Allmänt
Har precis ätit en potatis och purjolökssoppa nu. Den var väll helt ok, lite vattnig bara. Och kanske får krydda litegrann till nästa gång så blir det bra. Är gött att äta nått varmt också.

Philip ligger och sover. Han vaknade bara förut och ville ha mat sen somnade han om igen. Lite trött idag verkar det som. Han kommer nog vara vaken sen ikväll.

Har inte vart ute och gått med honom eller röjt här hemma, tappade lusten för det förut. Blir nog bara att dega på soffan framför tv:n med Philip hela kvällen istället.

Sen kan jag ju berätta om den roliga räkningen som kom idag. Det var ju en telekille här för ett par veckor sen för att kolla varför våra telefoner inte funka. Nu var det ju en kontakt det var fel på så kopplade man ut den så funkade telefonerna (konstigt nog hade vi faktiskt testat det). Men idag kom det en räkning på detta, 285kr för en halvtimmes "jobb" (bra timpeng det där) och 350kr i reskostnad (undra vart han åkte ifrån egentligen? Tjotahejti kanske?). 635 kr alltså.... Verkligen jättekul att betala den. J*kla telia.

Så förbannad.....

Publicerat: 2008-09-29 | 15:11:18 i Allmänt
Nu tänker jag säga upp kontakten med ett par vi umgås med.....Vad Joakim väljer att göra är hans val men jag är så förbannad! Tydligen kan man inte prata med detta par om vissa grejer och så förstår dom tydligen inte när man skojar och överdriver. Jag är så j*vla besviken, arg och ledsen. Och så arg så jag blir ledsen..... Men för detta par löser det ju tydligen många problem för nu kan dom ju umgås med ett annat par utan att vara "rädda" för mig. Hoppas dom får j*vligt roligt ihop och kan skvallra riktigt mycket. Där har dom nog en riktig talang.


Nä nu ska jag göra iordning mat till pluppen och försöka lugna ner mig för jag bara skakar av ilska just nu. Men får jag bara pussa lite på Philip så blir jag nog lugnare igen. Sen ska jag städa så får jag göra av med lite aggretioner på det också.

Ett par bilder....

Publicerat: 2008-09-29 | 14:28:42 i Allmänt
Lite kläder som vi köpt till Philip nu på sistone....







Nya gardinerna i hallen....





Sen hittade jag en bild i mobilen på Philip från alldeles innan vi skulle åka från bb....





Jag och Philip på dopet....

Min nya hårfärg, lite skillnad från bilden innan!


Philip från när farmor och farfar passade honom.

Han har sin egen lilla säng där också.

Men han fick även ligga i stora sängen emellan farmor och farfar....






Lite störande....

Publicerat: 2008-09-29 | 12:50:34 i Allmänt
Nu sitter jag med min kaffedrink som faktiskt är rätt god, men vad gör Joakim? Jo han står och steker skinksnitzel och har potatisgratäng i ugnen och så har han köpt sån där god färdig bearnaisesås...... Det luktar inte aaaaaalls gott...grrrr

Jaja nu ska jag dricka upp min drink sen ska jag slå honom litegrann =P

Dag 1

Publicerat: 2008-09-29 | 12:31:58 i Allmänt
Ja idag ska jag börja med pulverdieten. Får se hur det går. Joakim tog Philip lite nu på morgonen så jag har inte "ätit" frukost än men jag har blandat iordning en drink med kaffesmak och ställt i kylskåpet. Det får bli frukost. Sen till Lunch och middag får det bli varm soppa och till kvällsmat blir det nog kaffedrink igen. Gött att kunna variera litegrann. Har vägt mig idag nu på morgonen och det jag gått ner förut har jag gått upp igen nu när jag inte levt så nyttigt senaste veckan, vågen stod på 82,8kg. Egentligen ska man väll kanske bara väga sig en gång i veckan sen men det vet jag att jag inte kommer att klara av så det blir antagligen varje dag =P.

Nån hade skrivit som komentar att jag kanske inte klarar mer än max 2,5 dag men vi får väll se. Är väldigt bestämmd att jag ska klara det här nu. Sen ska man ju inte äta pulverdiet så länge enbart så sen kan man byta ut ett par måltider. Jag har köpt frukostvälling som man kan äta till frukost sen istället och havregryn så man kan göra lite havregrynsgröt till kvällsmat sen när jag ska byta ut ett par mål.

Idag är det i alla fall fint väder! Joakim har redan vart ute på en promenad med pluppen men jag kommer nog ta en till sen tror jag. Annars har vi inte direkt nått planerat idag. Ska väll bada Philip också och plocka litegrann här hemma. Och så ska jag träna lite på wii fit också. Blev inte så mycket av det förra veckan =S

Åh vad jag hatar när Joakim börjar eftermiddag!!!

Och idag läste jag i Sandras blogg att hon skulle på efterkontrollen på mvc..... Den ska man ju göra ca 8 veckor efter. Man kan väll säga att jag dratt mig för att ringa men jag får allt göra det snart! Nu har jag nog missat tel tiden men kanske ska försöka ringa imorgon? Jaja nu ska jag hämta min kaffedrink i kylskåpet och så går startskottet på min diet!

PANG!!!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!