Mår inte bra :(

Publicerat: 2012-07-31 | 10:13:00 i

Nä jag mår inte bra alls :( tungandad och har ont. Hoppas det går över snabbt och inte blir värre. Joakim jobbar och jag har "tvingat" stackars Philip att ligga i sängen med mig och spela på min telefon så jag fått vila lite längre. Hade gärna legat i sängen hela dagen men nu får jag nog gå upp och fixa en sen frukost till barnen :/


Sliten

Publicerat: 2012-07-30 | 14:24:42 i Allmänt
Har haft en underbar helg på Kolmården med familjen. Kom hem sent igår. Så idag är vi nog allihopa lite slitna. Joakim är på jobbet nu, han jobbar eftermiddagsvecka denna vecka.

Jag ljuger inte om jag säger att jag längtar liiite tills ikväll när barnen sover. Då ska jag bädda ner mig i soffan och börja kolla på serien heart of dixie.

Kanske även ladda över lite bilder till datorn från kameran. Togs ju ett antal bilder i helgen ;)

Sommar

Publicerat: 2012-07-27 | 11:07:27 i

Ja det kom ju lite sommar tillslut! Vi tar vara på dagarna så det blir inte så mkt tid för blogg. Men istället har vi vart på stranden, badat i poolen hemma, ätit glass, grillat m.m. Och imorgon drar vi på minisemester till Kolmården!


Trött

Publicerat: 2012-07-25 | 08:12:52 i

Hade gärna sovit lite till. Men har bäddat ner mig i bäddsoffan i alla fall. Kan man ligga och dra sig lite. Verkar va bra väder idag också :) Kanske att det kan bli en tur till stranden :)


Liten växer

Publicerat: 2012-07-24 | 20:25:23 i

Igår va jag på ögonmottagningen med Alice. Oförändrat, inga glasögon nu i alla fall. Idag blev det hab för knappbyte. Nu väger hon 9850g och är 77,5cm lång :) ser jättebra ut i hennes kurva nu. Förhoppningsvis kan vi bli av med knappen i slutet av augusti :) hade vart helt sjuuuukt skönt! Annars idag har jag städat ur våran bil och dammsugit den. Philip hade över William så dom roade sig bra undertiden. Är det fint väder imorgon tänker jag nog dra med barnen till ursand :)


Ont

Publicerat: 2012-07-23 | 07:01:29 i

Vaknade inatt med världens magkatarr :( hade då ont då jag ville bara försvinna. Fick gå upp och ta omeprazol och alvedon. Efter nån timme blev det lite bättre och jag kunde somna om igen. Har ont nu. Kul att Joakim gör sin första dag på jobbet idag och att jag ska med Alice till ögonmottagningen. Vill helst av allt gå i ide i sängen hela dagen. Alice vaknade även 6.... Kul, kul......


Fallen

Publicerat: 2012-07-21 | 09:34:06 i

Igår va vi nere på fallens dagar en sväng. Philip sprang knatteprovet :) sen strosade vi runt mellan regnskurarna. Avslutade med middag på olearys uteservering med Joakims föräldrar. Två väldigt trötta barn i bilen hem. Så det blev läggdags direkt. Jag gick över till Marie och där blev jag kvar till halv ett. Ibland går tiden fort! Idag är jag trött och sliten trots att jag endast drack en cider igår.


4åringen

Publicerat: 2012-07-19 | 11:38:35 i

Vi har haft fullt upp de senaste dagarna. I lördags hade vi kalas för Philip. På måndagen var det hans födelsedag. Tisdagen gjorde vi väll inget särskilt men igår (onsdag) var det verkligen fullt upp. Philips födelsedag skriver jag mer om sen när jag lagt in bilderna från kameran. Igår var i alla fall jag och Philip iväg till öron näsa hals mottagningen på NÄL. Domen därifrån blev i alla fall att Philips polyper ska bort. Blir nån gång till hösten troligtvis. Så lite nervöst.... Är ju en rätt enkel operation men det är ju ändå sövning :/ min lille plupp.... På kvällen igår hade vi roligare i alla fall. Var på cirkus maximum. Philip tyckte det var väldigt skoj ( och vi med). Motorcyklarna, elefanterna och hästarna tyckte Philip va bäst. Hade inte min telefon med så blir inga bilder därifrån nu men kan lägga in från Joakims tele sen :) lägger in en från väntrummet på NÄL och på en ljussnurra vi köpte på cirkusen igår.


Sovmorgon

Publicerat: 2012-07-13 | 10:10:48 i

Philip sov till kvart i tio idag! Underbart! Mer såna hör dagar. Idag är planerna att städa inför Philips kalas på lördag. Men först ska jag färga håret.....


Mörk

Publicerat: 2012-07-12 | 23:49:21 i

Var less på mitt hår idag. Köpte blekning mot bättre vetande. Trodde väll inte det kunde bli värre.... Det kunde det ;) så imorgon får det bli mörkt igen. Lättare att hålla efter.


Underbart!

Publicerat: 2012-07-11 | 14:18:21 i

Joakim har fått jobb!!!!! Helt sjukt underbart!!!!


Hamburgsund

Publicerat: 2012-07-08 | 19:31:46 i

Imorgon drar vi till hamburgsund. Ska bli så skönt att komma hemifrån lite. Andas lite havsluft! Philip vill leka med majjen, fiska krabbor och äta glass :) och glass kommer vi äta i stora lass! För pipers glass i hamburgsund är sååå gott! Nu håller vi tummarna för att molnen håller regnet för sig själva.


Äntligen

Publicerat: 2012-07-08 | 11:45:46 i

Ja nu fungerar bloggappen igen. Lättare att blogga då :) Igår tillbringade jag dagen med Alice i famnen. Hon hade lite feber och var inte sig själv alls. Somnade i min famn flera gånger. På kvällen traskade jag över till Marie och där blev det lite tjöt.


Sommar och sol!!!!

Publicerat: 2012-07-05 | 10:59:14 i Allmänt
Idag är det sommar! Ja det var det väll igår också visserligen.
 
Gårdagens eftermiddag spenderade vi tillsammans med Marie och barnen. Först var dom här och sen gick vi och köpte glass och tillbringade en stund hos Marie.
 
Efter barnen var lagda för natten så traskade jag över till Marie igen med några cider. Och där blev jag kvar ett tag ;)
 
Idag vaknade Philip strax innan 9. Klart godkänt! Jag har vart ute och grejat med poolen, torkat av bordet och tagit fram dynor så vi kan tillbringa en dag ute med poolhäng på baksidan. För idag är det ju underbart väder!!!
 
Sen blev det en latte och tidningen i soffan brevid Philip som kollade på somarlovsmorgon. Nu tänkte jag duka ut frukosten där ute. Bättre sent än aldrig. Vi tar det lugnt här hemma dessa lediga sommardagar. Maniana maniana eller hur man säger.

Gåband

Publicerat: 2012-07-04 | 15:18:50 i Allmänt
Har ett gåband här hemma. Tanken är väll att jag ska använda det men har väll vart lite lat ;)
 
Fick i alla fall höra från andra som har barn med ds att det är bra träning för dom att gå på gåband. Finns tydligen lite forskat på det. Så jag tänkte att va sjutton, vi tester.
 
Och Alice tyckte det var jätteskoj. Lägsta hastighet och så höll jag i henne, men hennes ben gick för fullt. Emellanåt tyckte hon det var lite väl skoj och blev så exalterad att hon hoppade fram med båda benen.
 
Blev inga kort när hon går men tog ett efteråt när hon sitter på bandet och kollar läget. För det var ganska spännade att sitta på det,  hämtade även ett par av Philips skor som hon kastade runt på bandet. Små barn roar sig lätt heter det ju.
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!