Jag vill ha!

Publicerat: 2009-11-30 | 15:09:53 i Shopping/gåvor/vill ha
Jag vet vad jag vill ha i julklapp....!!

En självgående dammsugare, spana in den här....





iRobot 505
Roomba

- Dammsugning när det passar dig
oavsett om du är hemma eller ute.

- Roomba registrerar automatiskt
smutsiga områden och rengör
tills all smuts är avlägsnad-
precis som du själv ville rengöra!

- Roomba är utrustad med iRobots
patenterade AWARE robot-
intelligens som ser till att hela
golvet rengörs noggrant.

- Roombas kraftiga batteri räcker till
3 mellanstora rum och laddas upp på
bara 3 timmar.

Tekniska specifikationer:
Diameter: 33,5 cm, Höjd: 9 cm
Vikt inkl. batteri: 2,74 kg
Stor avtagbar dammhållare.
Batterikapacitet: 60-90 min. per
laddning beroende på golvtyp.

Innehåll:
Laddare
Filter
Rengöringsverktyg
Batteri


2 999,-  (3 999,-) rabatt 25%


Finn att beställa på ELLOS hemsida gå in HÄR

Dålig dag....

Publicerat: 2009-11-30 | 14:18:10 i Allmänt
Ja idag har vi nog alla en dålig dag här hemma. Jag känner mig lite halvkrasslig och klen, Joakim är trött och har slut på snus (vilket inte är bra) och Philip är lite gnällig. Men han är nog mest understimulerad skulle jag tro.

Joakim tog i alla fall med sig Philip nu på en promenad bort till kiosken så får vi hoppas att båda deras humör blir bättre. Inge skoj med sånna här dagar.


1:a Advent.

Publicerat: 2009-11-29 | 13:20:05 i Allmänt
Ja idag är det då äntligen 1:a advent. Jag har längtat kan jag lova. Men nu längtar jag efter att december månad ska börja på riktigt, det är ju faktiskt fortfarande bara november. Vill kolla på julkalendern med Philip och öppna luckorna. Ja vi har köpt 2 julkalendrar, svt kalendern och en chokladkalender. Chokladen är till mig.....hehe

Idag har vi haft riktigt adventsmys. Åt en mysig frukost tillsammans imorse bestående av risgrynsgröt och så tände vi ju självklart första ljuset i adventsljusstaken. Efter frukosten inledde vi ett pepparkaks bak. Blev väll mest jag som gjorde pepparkakorna. Joakim gjorde några försök och Philip nallade mest på degen, det tyckte han var GOTT.... Och han var så söt för han fick ha på sig pepparkaksgubbe dräkt och ett litet förkläde.

Senare idag så kommer Joakims föräldrar hit på en liten adventsfika. Och Joakims pappa ska även hjälpa oss med lite tekniska grejer.

Frukosten...

1:a advent

Våran lille pepparkaksgubbe...

Tydligen kunde man ha mössan under hakan också....

Pepparkaksbak...



Philip med en skön min...haha



Joakim kavlar pepparkaksdeg...


Midsommar 06

Publicerat: 2009-11-28 | 13:53:28 i Allmänt
Slänger in några gamla bilder från midsommar 06 som vi tillbringade i lysekil. Jag sov 3 nätter i bagaget på en kombi.....

Mer bad än såhär blev det inte.

 
Campingen...

Jag kör någon sorts barfotadans...

Plattar håret med en något snygg min måste jag säga....

Frukost i Evelinas tält.

Storpack med pucko....mmmm

Klubba....

Jag vet att jag bloggat sjukt dåligt nu det sista men jag SKA sätta mig sen och blogga det looovar jag. Men nu ropar Philip inne från sitt rum så jag hinner inte mer för tillfället.

Jag rider....

Publicerat: 2009-11-21 | 13:51:49 i Videoklipp
Lägger in två videoklipp från när jag red Maya i torsdags. Men det gick som sagt uuuuurdåligt så förvänta er ingen proffsridning.

Sen måste jag väll säga några saker innan.....
Ja jag vet att jag sitter och kollar ner i marken
Och det är meningen att jag ska trava så långsammt, försöker få henne att slappna av
Och nej hon ser inte alltid sån ut när man rider, oftast travar hon inte med ponnytravsteg....





Gamla bilder.....

Publicerat: 2009-11-21 | 13:36:38 i Allmänt
Hittade några gamla bilder på mig på facebook. Var ca 4 år sedan eller rättare sagt i januari 2006 när Evelina fyllde år. Vi kidnappade henne och åkte iväg och käkade pizza, åkte pulka och sedan åkte vi och "våldgästa" en annan persons födelsedagsfest.

På vägen gick min bil sönder (en audi från 85) så varenda gång man trampade ner kopplingen så dog den. Kan jag säga annat än att det blir lite krångligt att köra då......

Vi klädde ut Evelina innan vi åkte iväg.

Sedan blev det pulkaåkning, för den vintern var det mycket snööööö.

Jag, Evelina och så Lisbeth på soffan.....

Lisbeth och jag.....

Evelina och jag.....

Eve och jag....


Några bilder...

Publicerat: 2009-11-21 | 13:21:49 i Allmänt
Såhär hittade vi Philip igår morse. Han hade dragit in sin julkostym i sängen och somnat i fotändan kramandes den. Han kanske längtar till jul?

Philip satt och lekte med en telefon i våran säng igår morse.

Igår kväll var Lina här, då satt hon och läste lite bok för Philip. Jag har ett bättre kort på Lina men jag tror hon dödar mig om jag lägger ut det i bloggen.

Idag åt vi fattiga riddare till frukost (eller lunch kan man säga eftersom Philip inte vaknade fören tjugo i 11, fast då var han också vaken inatt från kvart i ett till strax efter 4)

Philip tyckte det var gott!

Philip kastade ner ett par bitar på golvet och medans vi fortfarande satt och åt så sprang han och hämtade sin sko och la i bitarna där.... Spara till ett bättre tillfälle kanske?


Idag ska vi åka till mamma och äta god mat, Lina ska också med. Sen blir Philip kvar där över natten och så drar jag och Joakim vidare till bion i vänersborg för att kolla på new moon. Får hoppas Philip sover bättre än vad han gjorde inatt.......För min stackars mammas skull.

Utflykt....

Publicerat: 2009-11-19 | 20:00:59 i Hästar
Ja idag packade vi en matsäck och åkte iväg till stallet alla tre. Philip tyckte det var jätte kul att klappa på Maya men roligast av allt var ändå stallkatten. Maya var lite misstänksam mot Philip men snäll som hon är så lät hon sig klappas.

Medans jag red i ridhuset så roade sig Philip med ett gäng leksaksbilar som någon snällt hade lämnat där inne. Han har verkligen tyckt det var jättekul i stallet, och det är ju så det ska va......

Efter jag var färdig med Maya och allt som hör till så satte vi oss inne i den varma sadelkammaren och fikade på mackor och varm oboy. Jättemysigt!

På vägen hem stenslocknade Philip i bilen, för mycket frisk luft.....

Vad som gick mindre bra idag däremot var när jag red. Usch det gick inge bra alls. Maya var stel som jag vet inte vad och i traven pinnade hon på med någon sorts ponnysteg. Inte det skönaste att hänga med i. Tog ett bra tag innan hon slappnade av lite och började vila på steget och använda ryggen.



Philip pekar på Maya

Maya ser ut att vara lite misstänksam till vad fotografen (Joakim) håller på med.

Philip och katten.


Åsså kommer några sjukt suddiga bilder på mig och Maya.....











Fikapaus i sadelkammaren.

Såhär trött kan man bli efter en dag i stallet.

Blogga

Publicerat: 2009-11-18 | 22:35:34 i Allmänt
Ja har haft dåligt bloggsug nu det sista. Men det är så det blir ibland, det går i perioder. Ibland vet man bara inte vad man ska skriva. Inte för att jag har något väldigt speciellt att skriva nu heller.

Det har inte hänt så överdrivet mycket här hemma i dagarna som gått. Imorn ska jag i alla fall till stallet och Joakim och Philip hänger nog också på tror jag. Så kan Philip få rida lite. Hoppas inte det är sånt skitväder som det varit i dag bara....usch vad det har regnat.

Just nu sitter Joakim och kollar på fotboll. Jag bara längtar till det slutar så vi kan kolla på senaste avsnittet av "V". Ser ut att vara ca 5 min kvar nu.....göööött.






Nu ska jag nana.....

Publicerat: 2009-11-17 | 00:37:32 i Allmänt
Joakim har redan sovit i flera timmar. Vi gick och la oss vid 10 först men jag låg och läste. Läste ut boken och slutet var jättesorgligt så det kom lite tårar. Då var jag tvungen att gå upp och ringa Lina och berätta om slutet och så vaknade Philip så då fick jag gå in till honom.

Och sen fastnade jag lite här framför datorn också......

Men nu ska jag gå och lägga mig även om jag faktiskt inte egentligen är trött. Men får väll försöka somna ändå. Imorgon tänkte jag storstäda här hemma igen. Roligare än så blir det nog inte tyvärr.

Strax läggedags...

Publicerat: 2009-11-16 | 00:34:02 i Allmänt
Ja jag vet att jag har bloggat dåligt nu det sista, jag har bara inte orkat. Och nu ska jag strax gå och lägga mig men jag slänger snabbt upp ett par bilder från gårdagens återförening.

Jag sjunger singstar hemma hos Therese.

Jag har fullfokus på maten framför mig, Therese är bara glad =P

Något är väldigt roligt.....

Jag och Therese

Jag och en stackars uttråkad Joakim....

Återförening

Publicerat: 2009-11-14 | 11:24:05 i Allmänt
Ja idag eller rättare sagt ikväll bär det av till återförening med min gymnasieklass. Det börjar klockan 7 men innan ska vi hem till Therese på lite förfest. Joakim får ställa upp som chaufför åt mig idag, brukar vara obytt annars.

Philip sover hos sin farmor och farfar inatt.

Nä nu ska jag hoppa in i duschen, jag måste börja i god tid då jag är sjukt seg på att göra mig iordning. Måste även leta upp mina byxor som jag tänkt ha ikväll. Framförhållning är inte en av mina starkare drag direkt.......

Men kameran får följa med ikväll i alla fall så får vi se om det blir några bilder tagna. Får hoppas att det blir en kul kväll i alla fall.

Några bilder...

Publicerat: 2009-11-13 | 17:43:33 i Allmänt













Vart i stallet.

Publicerat: 2009-11-12 | 22:37:23 i Hästar
Ja idag har jag varit i stallet och klippt Maya så nu är hon nakenfis...

Red också en sväng ute i paddocken i mörkret, ridhuset var upptaget med hoppträningar ikväll. Maya var pigg och studsade lite precis i början men sen lugnade hon allt ner sig och efter ett tag gick det rätt ok.

Maya före klippningen....

Maya efter klippningen....

Det var möööörkt ute.





Jag vet att jag varit dålig på att blogga nu dom senaste dagarna men jag har bara inte orkat. Ska försöka sätta mig imorgon och lägga upp lite mer bilder och skriva lite vad vi gjort dom senaste dagarna.

Bio

Publicerat: 2009-11-09 | 22:09:08 i Shopping/gåvor/vill ha
Nu har jag bokat bio för mig och Joakim lördagen den 21:e. Vi ska gå och se new moon. Ska bli riktigt skoj, får hoppas att det är en bra film nu!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!