Vinter

Publicerat: 2012-08-28 | 10:27:35 i Allmänt
Åh vad jag längtar till vintern nu faktiskt! Jag är väll lite knäpp kanske ;) Men ska det ändå var skitväder som det vart den här sommaren så kan det lika gärna bli vinter. Vill ha en riktig vinter också med MASSOR av snö!
 
Va ute och leka i snön med barnen, gå in och mysa med en brasa och varm oboy eller varm nyponsoppa. Och december med alla ljusstakar, tomtar, adventskalender, jul m.m ÄLSKAR december, det är helt klart min favoritmånad.
 
Just nu börjar det kännas lite höstigt ute. Luften har en annan sorts kyla och är lite friskare, trädens löv har börjat gulna. Imorse när jag och Philip gick upp kännde man att det är lite kyligare, vi kröp i våra mysdressar. Dax att ta in lite ved så man kanske kan tända en brasa på morgonkvisten......myyyyys.
 

Rensat

Publicerat: 2012-08-26 | 12:57:10 i Allmänt

Ja nu i helgen har vi hållt på att rensa lite här hemma. Man samlar på sig mkt skit som man kanske aldrig använder, är ingen mening att spara på sånt. Det är riktigt skönt när man fått rensat ut lite. Nu är det rensat här nere i alla fall, ska gå över övervåningen imorgon och se vad som kan rensas bort där också :)

Idag är annars Joakim iväg på fotboll i Gbg, Philip ska på barnkalas sen. Ja det är väll det som händer idag. Ja ikväll kommer linas matkasse också. Ska bli skööööönt att slippa tänka på mat nu i veckan. Ska testa barnkassen denna gången och testar även deras nya frukost och mellanmålskasse. Jag är som ett barn på julafton när jag packar upp matkassarna ;) tycker det är spännande att se vad som är i :) sen har jag aldrig sagt att jag är som alla andra heller.


Simskola

Publicerat: 2012-08-23 | 20:36:00 i Allmänt
Så nu har jag anmält Philip till simskola nu i höst. Han är inte den som känner sig bekvämast i vatten så det känns som det är viktigt att få bort den osäkerheten och få lite mer vattenvana nu. Det börjar redan lördagen den 1/9 och den okristliga tiden 09:00 ;P

Operation

Publicerat: 2012-08-22 | 16:21:09 i Allmänt
Ja idag kom tiden för Philips operation. Han ska ju ta bort polyperna. Så nu blev jag väldigt nervös igen, kommer ju knappt kunna tänka på annat fram tills dess. Det blir den 10/9 så inte så långt kvar. Ska ringa torsdagen innan för att få veta mer vilken tid på dagen vi ska infinna oss. Fick med två emlaplåster också.
 
Så nu har jag och Philip pratat mkt om vad som kommer att hända den dagen. Han tyckte det lät väldigt bra att man får saft och glass efter man har sovit men tycker väll inte det är så kul att han ska stickas i armen. Det är han väldigt nervös för. Min lilla gubbe <3

Ensam

Publicerat: 2012-08-20 | 21:02:35 i Allmänt
Ligger i soffan i min ensamhet. Barnen sover och Joakim jobbar. Det finns väll de som tycker det är skönt med lite ensamtid men jag är inte en av dom. Tycker det är sjukt tråkigt.
 
Annars har det inte direkt hänt så mkt denna eftermiddag/kväll. Vi har degat här hemma. Imorgon eftermiddag ska vi dock till BVC på Philips 4 års kontroll. Ska få till en vägning av Alice också och ser det bra ut så kan nog knappen ryka åt tjottahejti ganska snart.
 
Nä, jag hade väll inte direkt nått vettigt att skriva egentligen så då avslutar jag här ;)

Inte ett dugg nöjd.....

Publicerat: 2012-08-20 | 13:07:36 i Shopping/gåvor/vill ha

Vart ute på överby och shoppat. Blev vinteroverall till Alice, höstmössa till Alice, ett par vanliga skor och ett par vinterkängor till Alice, ett par höstskor till Philip, några vanliga klädesplagg till Philip och Alice, höstvantar till Alice och ett par fodrade vattentäta vantar till Alice.

Är inte nöjd med overall, eller skor :( finns inget kul att välja på i rätt storlekar. Men nått måste hon ju ha på sig.... Dock blir det nog att byta vinterkängorna och se om vi hittar nått annat.

En riktigt tråkig shoppingrunda.


Måndag

Publicerat: 2012-08-20 | 08:10:16 i Allmänt

Helgen har gått snabbt som vanligt.... Lördagen gjorde vi inte så värst mkt, mötte upp Joakims föräldrar en sväng på överby bara. Philip och Alice fick kläder. Blev även köpt en overall till Philip så nu va det klart i alla fall.

Igår blev vi bjudna på mat hos Joakims föräldrar så där va vi hela eftermiddagen.

Och nu är det måndag igen... Joakim gör eftermiddags vecka. Planen är att vi ska hinna ut en sväng till överby innan han ska börja. Kika på lite vinterkläder till Alice m.m.


Kläder

Publicerat: 2012-08-17 | 13:12:10 i Shopping/gåvor/vill ha

Vi va och handla lite mat igår och då råkade jag slinka in på lindex också ;) Alice behöver lite höstkläder och även lite kläder som passar bättre för dagis. Hon har ganska stor brist på byxor och tröjor och strumpor. Är mest klänningar och sånt som hon har ;) hittade ett par bra dagisbyxor i alla fall. Och så blev det en stickad vardagsklänning som också funkar på dagis med en body under..... Ja bodys behöver vi nog köpa lite mer av också ;)

Så prio nu är tröjor/t-shirts, byxor, strumpor med halkskydd under, bodys och behöver även köpa sockyplast tror jag.

Sen är jag så kräsen med kläderna, tycker det finns så dåligt med fina byxor och tröjor :/


Liseberg i bilder

Publicerat: 2012-08-16 | 14:25:48 i Allmänt
Bilder från liseberg, bättre sent än aldrig ;)
 

Fullt upp

Publicerat: 2012-08-16 | 08:37:42 i Allmänt

Ja eftermiddagen igår var verkligen fullt upp hela tiden. Var ju på lekplatsen med barnen och Joakim mötte upp där när han kom hem från jobbet.

Väl hemma igen började jag med maten och pojkarna var ute undertiden, då började Philip och grannflickan leka med varandra så där blev det lek för fullt tills maten var klar.

Efter maten gick vi ut hela familjen och då blev det även mer lek för Philip med grannflickan. Hennes mamma var även över så det blev lite tjöt medan barnen lekte. Joakim klippte gräset vilket var väääääälbehövligt!

När grannarna dragit sig hem så plockade jag och Joakim dör ute, vek ihop och tog in Philips pool t.ex. Så nu har vi en snygg gräsmatta ;)


Lekplatsen

Publicerat: 2012-08-15 | 13:33:15 i Allmänt

Kände att vi behövde rasta oss lite i det fina vädret :)


Helt ok

Publicerat: 2012-08-15 | 09:04:32 i Allmänt

Idag vaknade Philip tjugo över åtta. Helt ok och mkt bättre än klockan sex som det va igår.

Febern var riktigt hög igår kväll, 39.7 va den uppe i. Har inte tagit den nu på morgonen än. Var inga problem att få honom i säng igår i alla fall. Somnade nästan i soffan. Alice däremot ville INTE sova igår. Tog ett bra tag att natta henne, lilla busan <3

Jag håller tummarna för att Philip mår såpas bra att vi kanske kan gå ut en liten sväng och lufta oss. Nu har vi suttit instängda här hemma för länge.


Stiger och stiger

Publicerat: 2012-08-14 | 18:45:48 i Allmänt

Febern stiger på Philip :(

39.5 i temp nu och inte så pigg. Sitter och spelar lite tv-spel. Snart är det nanedags.


Tidig morgon

Publicerat: 2012-08-14 | 06:44:53 i Shopping/gåvor/vill ha

Philip vaknade klockan 6. Jag är inte allt för pigg vid den tiden. Men vi har bäddat ner oss i soffan och kollar på Bolibompa.

Har inte tagit tempen på honom än men han är inte riktigt sig själv. Igår kväll var han dock näst intill sig själv och hade 39.0 i temp, skumt.

Nä nu funderar jag på att blunda en liten stund här i soffan ;)


Vill ha

Publicerat: 2012-08-13 | 14:30:19 i Shopping/gåvor/vill ha

Jag vill ha en ny soffa......


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!