Snaaaart!

Publicerat: 2012-12-21 | 20:35:06 i Allmänt

Åh jag bara räknar ber dom sista dagarna nu. I onsdags handlade vi dom sista julklapparna och igår handlade vi sista julmaten.

Idag gjorde jag lite mer julgodis. Imorgon får det bli lite pepparkaksbak m.m. Ta in bord och stolar så det är klart.

Och på söndag blir det storstädet, lite matförberedelser, griljera skinkan och klä granen. Och slå in sista julklapparna. Sen uppesittarkväll med Bingolotto :) älskar kvällen innan julafton när man har allt framför sig och får smaka på skinkan när den är ljummen och som godast.

Men nu kollar jag på svenska hjältar galan :)


En vecka

Publicerat: 2012-12-17 | 10:20:04 i Allmänt

Ja nu är det bara en vecka kvar till julafton! Jag lääääängtar!

Men jag tycker även att det är jättekul och mysigt med alla förberedelser innan. Den här veckan kommer det va fullt upp verkligen :)


Tjejdag <3

Publicerat: 2012-12-16 | 12:58:59 i Allmänt

Ja idag har det vart bara vi tjejer hemma. Joakim på jobb och Philip hos sin farmor och farfar.

Så vi har ätit adventsfrukost, sen har Alice badat och nu är det bus :)


Lördagkväll

Publicerat: 2012-12-15 | 19:08:57 i Allmänt

Alice ska strax stoppas i säng och sen ska det slappas i soffan för fullt.

Philip är hos sin farmor och farfar inatt. Det blir så väldigt tyst här hemma då.


Snöar

Publicerat: 2012-12-15 | 07:58:47 i Allmänt

Snöar för fullt ute verkligen. Ska snöa näst intill hela dagen enligt prognosen. Dock inte så kallt idag och imorgon ska det bli plusgrader. Jag håller tummar och tår att snön inte försvinner helt i alla fall. Vill ju så gärna ha en vit jul! Och nu när vi haft snö så länge så kan den väll få ligga kvar ett tag till.

Annars här hemma så ligger jag och Philip nerbäddade i soffan och kollar på Bolibompa. Han hostar litegrann idag :/ är livrädd för sjukdomar här hemma nu innan jul. Funderar på hur det ska bli med dagis i veckan. Livrädd för att dom ska dra med nått hem från dagis samtidigt som det hade vart bra med dagis då vi har tusen grejer att göra i veckan. Vi får väll se. Blir hostan värre så är det inget att fundera på ändå.


Tomtar

Publicerat: 2012-12-14 | 19:54:00 i Allmänt

Idag fick alla tomtarna komma upp ur lådorna. Börjar få ihop ett glatt gäng till min samling. Philip var överlycklig och gick runt överallt och kollade in tomtar.

Annars har det vart en lugn dag. Joakim har vart ledig och lekt med Philip ute i snön och så har vi bara myst hela familjen.


12-12-12

Publicerat: 2012-12-12 | 20:28:43 i Allmänt

Ja detta datum som det tjatats om så fruktansvärt idag.... Hos oss har det vart en helt vanlig dag i alla fall.

Barnen har vart på dagis och nu på eftermiddagen har vi lekt för fullt. Dansat som bare den till olika jullåtar. Och sen myst i soffan med bolibompa.


Tisdag 11/12

Publicerat: 2012-12-12 | 00:39:06 i Allmänt

Denna tisdag började väll som vanligt. Men nån timme efter Joakim åkt till jobbet fick jag världens migränattack. Huvudvärk kan man bita ihop och stå ut med men migrän går inte. Det är fruktansvärt. Jag fick spy ett par gånger och ibland blir det bättre då men inte denna gång. Som tur är så kom barnens farmor hit och tog hand om gosongarna så kunde jag gå och lägga mig. Sov sådär och huvudvärken ville inte släppa. Strax innan 19 gick jag upp för att hjälpas åt att få barnen i säng. Sen försökte jag äta och dricka lite för att få i mig lite näring. Det kan också hjälpa ibland. Fyllde även på med treo och Alvedon och tillslut släppte den värsta migränen och gick över till vanlig huvudvärk. Slumrade på soffan sen.

Migrän är skit verkligen. Tur det inte händer så ofta. Visst att jag kan få huvudvärk men migrän är inte lika ofta. Det var värre när jag va barn.


Julbord och advent

Publicerat: 2012-12-12 | 00:30:47 i Allmänt

I helgen firade vi även andra advent. Obligatorisk tomtegrötfrukost har vi alltid när det är advent här hemma :)

På eftermiddagen var vi med Joakims föräldrar till ronnum och åt ett underbart julbord också. Väldigt mätta efteråt kan jag lova.


Pulkaåkning och lussefirande

Publicerat: 2012-12-12 | 00:26:31 i Allmänt

Barnen älskar att vi äntligen har snö. Åka pulka till dagis är ju mkt roligare.

Igår var det även lussefirande på deras dagis. Lite tidigt men så fick det väll bli. Alice va tärna och Philip va tomte. Mysigt i all snö :) förra året var det duggregn, grått och trist.


Uppdatering

Publicerat: 2012-12-11 | 22:47:37 i Allmänt

Som vanligt ett tag sen jag skrev. Har hänt lite sen sist. Vi har fått massa fin snö, va på Liseberg. Har myst med pepparkaksbak, advent och lussefirande på barnens dagis m.m

Börjar med att lägga in några bilder från Liseberg. Vi hade så mysigt! Åkte karuseller, gav önskelista till tomten, kollade på isshow, åt god mat och köpte korv och brända mandlar. Spelade lite också och fick med oss några småvinster hem så Philip var väldigt nöjd.


Regn

Publicerat: 2012-12-11 | 22:40:01 i Allmänt

Efter att ha hämtat Philip på dagis i spöregn så fick det bli ett varmt och skönt skumbad för båda. Efter badet när Joakim kommit hem från jobbet blir det nog att försöka oss på årets julkort på barnen :)

/skrev inlägget för länge sen....


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!