Läkarbesök

Ja efter jag lämnat Philip på dagis gick vi bort till NÄL för ettårs läkarbesök och även andra dosen av influensavaccin. Vägning och mätning resulterade i att hon var 69cm och vikten visade tyvärr att hon gått ner ca 200g. Så det blir att prata med dietist om att antagligen ge mer av sondnäringen.

Blodtryck och
pox kollades och det såg fint ut. Och samtalet med hennes läkare gick bra. Var inte så mkt att prata om egentligen. Blev ju lite prat om matsituationen och läkaren sa väll i princip att vi får vara beredda på att det kan ta år..... Inget som är kul att höra egentligen men det är väll nått man insett själv. Det kommer ju liksom inte vända på nån månad det här. Men nästa vecka ska vi träffa logopeden på HAB så vi får se vad hon säger då.

Vaccinationen gick
också bra, Alice sa ingenting utan spände sig bara lite. Duktiga prinsessan. Så det är bara att hoppas att vi slipper biverkningar nu som sist gång.

Sen somnade
Alice i vagnen på vägen hem och sover fortfarande, men snart får jag väcka henne för att ge henne lite mat. Försöker även få lite sprutt i brasan här hemma för det är verkligen inte varmt ute idag och därav blir det inte direkt varmt inne. Vi har ingen värme på för tillfället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!