Helgen

Nu i helgen som varit hade vi verkligen fullt upp! Fredagen och sen lördag förmiddag gick åt till att greja ute i trädgården och sen även inne litegrann. Sen på lördag eftermiddag kom Mattias och Malin hit på lite inflyttningskalas med tacos och lite pokerspelande, vilket jag vann första rundan och sen kom tvåa nästa =P hehe.

Och på
söndagen kom släkten hit på inflyttningskalas/födelsedagskalas för Joakim fyllde faktiskt 26 år i söndags. Vi fick många fina blommor och annat jättefint, och även praktiska saker som pellets och ved så vi kan hålla oss lite varma i vinter =) Joakim fick lite födelsedagspresenter också som han är mkt nöjd med.

Och gårdagen alltså måndag var första vardagen sen Philip slutade på dagis. Lite svårare att få tiden att gå runt och plocka här hemma när han inte är på dagis och speciellt att få städat undan efter ett kalas. Men vi fick allt tid att gå ut här bak och blåsa såpbubblor, sparka fotboll och gå runt lite i skogen här på baksidan. Alice låg och sov gott i vagnen undertiden.

Sen på
eftermiddagen drog vi hela familjen in till centrum och fikade lite på strandgatan, sen gick vi runt spikön där vi matade fåglar och kastade stenar i vattnet m.m. Det tyckte Philip var jättekul. Men fåglarna blev liiiite väl närgånga emellanåt, dom är inte direkt rädda för folk längre.



Och idag så ska vi väll strax ta oss bort till lekplatsen hade jag tänkt. Rasta av lite spring i benen på Philip innan det är dags att sova middag för honom. Men han börjar faktiskt se lite trött ut redan, inte konstigt när man vaknar 5:30 på morgonen.......

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Ville bara tipsa om att nu kan ni vinna ett presentkort värt hela 10 000:- hos Nelly.com, du kan köpa en helt ny sommargarderob! Tävlingen hittar ni här:

http://barnshopping.se/nelly-com/



Sista dagen idag!

2011-06-01 @ 11:15:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!