Helgen

Ja i lördags var ju Joakim lite sleten och vi var på överby och shoppade lite. Sen på eftermiddagen var det middag hemma hos mamma tillsammans med Joakims föräldrar också. Jätte trevlig kväll blev det och Philip var på strålande humör och somnade som en stock i bilen på vägen hem sedan.

Igår så lämnade vi av Philip hos Joakims föräldrar för att åka och handla mat i lite lugn och ro för en gångs skull. Måste säga att det är lite lättare att handla då. Philip tycker väll att det är måttligt roligt att handla mat. Så vi fick storhandlat ordentligt i alla fall. Och sen blev vi bjudna på mat hos Joakims föräldrar.

Idag är det ju måndag igen och tillbaks till vardagen med dagis och allt. Philip har vart underbar, sådär lite extra go och charmig så man bara vill pussa på honom hela tiden.

Snart kommer Joakim hem också, han skulle bara hämta ett paket som kommit från HM, ett par grejer till bebis och en del till plupp. Mössa och vantar och så. Med det vädret som vart nu så känns det väll som att det är dags att börja med vantar.

Sen kan jag lova att det kliar i fingrarna rätt bra över en grej. Det är en 4:a ledig på området här. 97kvadrat och bara en tusenlapp dyrare hyra än nu. Två toaletter och ett badkar och en dusch. Och bottenplan med uteplats också. Så det lockar litegrann faktiskt. Det är perfekt på alla vi bara det att vi vill egentligen tillbaks till thn, inte bara flytta 50 m bort. Men det skulle ju vara lätt att flytta i alla fall....hahaha.

Philip var lite trött igår när vi tyckte han hade sovit middag tillräckligt länge.



Joakim och Philip sitter och bygger ett torn (söndag).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!