Skit också....

Pratade precis med Joakim på telefon. Han hade ringt och pratat med eidars och kollat läget med lägenheten och det är väll så att det är kört för oss...... Det var 3 pers som hade fått visning och vi var dom med lägst poäng tydligen och ett av dom andra hade redan tackat ja utan att ens kolla på lägenheten. Ända chansen är att dom inte går igenom kreditkollen men det är väll mindre troligt så det är kört.

Vi är väll inte på bästa humör just nu, även om man försökte ställa sig in på att vi inte skulle få den så kunde man ändå inte hjälpa att man började drömma...... Och nu är drömmen krossad och det känns aldrig skoj.

Ingen som känner nån på eidar som kan fiffla lite till våran fördel?


Sen fick
jag även reda på att det går vattenkoppor på Philips dagis nu också, kul, kul..... Visst att förr eller senare ska han ju ha det men tajmingen just nu är inte den bästa så jag hade hellre valt senare. Men om några veckor så märker vi om han klarat sig eller inte, drygt i alla fall.

Så en sammanfattning av den här förmiddagen just nu med ett ord......BLÄÄÄÄ

Kommentarer
Postat av: Anonym

är la klart mkt bättre han får vattkoppor nu än när bebisen kommit.. fy för alla baciller och smittor!!

2010-10-25 @ 15:01:15
Postat av: tillen

men va trögt!! visst gör man så...jag har redan bestämmt golv o allt i huset vi vill ha o vi vet ju inte ens om vi får köpa det=)



men de funkar iinte så som ja skrev någon gång..att ni tar lån och har någon borgenär??? då kan ni ju köpa ett hus istället för att ligga o betala så jävla mycke pengar till någon annan??

2010-10-25 @ 15:18:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!