Kväll...

Ja nu är det kväll. Kanske att man borde gå och lägga sig, har märkt att vi har börjat gå och lägga oss senare på kvällarna igen nu. Undra varför? Men det blir i alla fall att mata lillskruttan innan jag kryper ner i sängen.

Den här veckan har vi eller i alla fall jag verkligen fullt med planer. Känns kul att ha lite att göra för en gångs skull faktiskt.

Tisdag: Hembesök BVC kl 13:00
Onsdag: Utvecklingssamtal på Philips dagis kl 08:30
Föräldragrupp kl 14:00

Torsdag: Kolla på lägenhet
Bebisfika hos Marie

Fredag: Återbesök hos doktor Leif på NÄL kl 13:00
Lördag: ?
Söndag: Kalas hos mormor och morfar.



Sen fick vi även kallelse idag för återbesök till NÄL för att kolla Alice hörsel igen. Hon fick inte godkänt på den mätningen dom gjorde på BB. Så nu ska vi tillbaks dit den 13/12 kl 11:00 alltså på självaste lucia.

Och så ringde även doktor Leif från NÄL idag och meddelade att dom fått svar från odlingen dom gjort på Alice blodprov. Den skulle visa vilken utav 3 varianter av DS som Alice har. Trisomi 21 har ca 95% av alla och även Alice. Sen finns det även en ärftlig variant och en lite lättare variant som kallas mosaik. Men Alice har alltså Trisomi 21 som är den vanligaste. Sen finns det ju väldigt många grader där också. Ingen är den andra lik precis som med alla andra. Men det får vi se med tiden hur det kommer gå för Alice. Hon ska i alla fall få dom allra bästa förutsättningar i världen, det ska vi se till! Våran lilla skrutta <3

Så det är lite av vad som hänt idag då.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!