En jobbig natt

Philip vaknade vid 12 tiden inatt och var jätte ledsen. Vi försökte med fem minutarn ett tag och efter en halvtimme blev det tyst. Tyvärr så vaknade han och var ledsen igen efter ytterligare en halvtimme. Då fick han komma över till våran säng. Bara det att det tog minst två timmar för honom att somna, han var på bushumör. Tillslut somnade han i alla fall och sov till halv 9 idag. Men jag är inte direkt så överdrivet pigg ändå kan jag lova. Bara att hålla tummarna för att inte det här är en återgång till hur det var förr. Han har ju sovit så bra i flera veckor. Vaknar han inatt igen så får vi vara ännu hårdare med att han ska sova kvar i sin säng.

Igår var vi annars en liten sväng på nordkroken när Joakim slutade jobbet. Philip tyckte det var jätteskoj och det var inte allt för lätt att få honom därifrån sen.

Idag har vi inte direkt några planer. Det är fint väder ute så det blir väll att vara ute på baksidan så Philip får bada och så, sen har han sagt att han vill gunga så vi får väll gå ut och gunga lite också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!