Borås djurpark

Ja det blir väldigt dåligt bloggande nu men eftersom Joakim har semester så vill man ju inte bara sitta inne och uggla framför datorn.

Igår kom vi helt spontant på att vi skulle dra till borås djurpark. Det var ju sånt härligt väder. Så dit åkte vi och Joakims pappa följde också med. Blev en helt underbar dag verkligen. Philip var på topphumör och älskade att springa runt och kolla på alla djuren. Han åkte i princip ingenting i vagnen utan gick själv hela tiden. Tycker han borde blitt lite trött men han sov ingenting på dagen igår. Han sov inte i bilen varken dit eller hem och kom inte i säng fören efter klockan 8 igår kväll. Men humöret var på topp hela tiden ändå.

Det blev väldigt många kort tagna igår och dom ska jag allt ta och lägga in sen. Idag kommer Mattias, Malin och lilla Matilda över på lite grillning. Verkar ju bli härligt väder idag också.

Måste plocka undan lite av plupps leksaker som ligger utspridda lite överallt här hemma bara, och sen behövs gräsmattan klippas (väldigt mycket) men det vet man aldrig om det blir av. Det är Joakims jobb. Hade allt kunnat göra det själv om det inte var så att min rygg går av då.

Bilder från förra årets Borås besök.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!