IKEA

Det var hur skönt som helst att komma hemifrån litegrann och få umgås med mamma och Lina. Och man blir ju helt sjuk när man är på IKEA man vill ju bara shoppa loss ordentligt. Men har man inga pengar är det inte så lätt.....

Mamma hittade en hel del grejer i alla fall till deras nyrenoverade sovrum, bl.a gardiner och sängöverkast. Sen fick Philip en söt liten lampa av sin mormor också.
KNUBBIG BordslampaDen här lampan står i Philips fönster nu. Knubbig heter den....



Efter IKEA
åkte vi förbi göteborgs kex fabriken också och det blev handlat några kex och kakor i deras butik. Mariekex kostade 5 kr.....

Och när vi kom tillbaks till Trollhättan stannade vi till på ritz konditori och tog en fika. Blev en cupcake med citronsmak som var sjuuuukt god och sen även en Sarah Bernardt (bäste namnet). Sen bar det av hemmåt igen.

Philip är mycket bättre idag så det är skönt. Han är mycket piggare och äter bättre. Och feber hade han "bara" 39,3 så det är ju en klar förbättring.

Nu sover i alla fall den lille busen. Och jag håller återigen tummarna för att han ska sova lite bättre inatt. Hitills har det ju inte funkat men man kan ju alltid hoppas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!