Philip provar sina grejer...

Philip provsatt lite i sin gåstol och i sin hocus pokus stol litegrann. Men han når inte ner till golvet i gåstolen än så det är liiiite svårt att gå någonstanns för honom =P....







Här blåser han även lite spybubblor =P mmmm

Sen fick han lägga sig i spjälsängen och kolla på sin mobil. Den är skoj tycker han. Han ligger fortfarande kvar därinne =)

Skojsig den är =P....

Pluppens rum....

Den dåliga kvaliten på bilderna hoppas jag ursäktas då det är min mobil som fått ställa upp igen. Hatar att inte ha en kamera att  kunna ta kort med så jag får väll kanske ta lite kort med mobilen nu men bra blir det då inte.

Hmmmm undra om Philip har somnat därinne nu?? Jaja då får han väll sova där tills han vaknar och ska äta så får vi lägga över honom till vaggan då istället eller nått. Hade tänkt bada honom ikväll också men det blev inte av. Får väll göra det imorgon istället. Joakim jobbar eftermiddag den här veckan så då är det ju bra att ha nått att fylla tiden med. Men den här veckan jobbar han bara tre dagar för nu har saab stängt både torsdagar och fredagar från och med nu.

Och på onsdag börjar föräldragruppen. Nu första gången ska vi prata om barnmat och även laga och hmmm smaka på den. Får väll se hur det smakar. Sen skulle kanske nån tandläkare eller nått vara där och informera också. Det ska bli intressant i alla fall. Nu är det ju knappt två månader kvar tills Philip kan börja smaka lite på vanlig mat och inte bara äta ersättning. Han är ju snart två månader och två veckor.

Nä nu ska jag och Joakim sätta oss i soffan och kolla på första avsnittet på nya säsongen av heroes och dexter och burn notice. Det är inte en serie vi följer....... Så ska jag äta lite chips och dricka coca cola för sen blir det inge sånt på bra länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!