En kul kväll igår....

Vi hade faktiskt jätte kul igår hemma hos Sandra och Johannes på förfesten. Roligt folk att prata med. Sen drog vi ut till backstage och där va det inte lika kul. Dom spelar ju så hög musik så man kan inte prata med varandra. Sitter man precis bredvid varandra så måste man ändå skrika för att höras.... Man skulle skitit i att gått ut och stannat hemma hos Sandra och Johannes istället. Sen körde Joakims pappa hem oss.

Kvällen hade tydligen gått bra med Philip. Han var ju ensam med honom för Joakims mamma var ute på stan med några kompisar. Hon kom hem bara nån kvart eller så innan vi ville ha skjuts hem. Och nu på morgonen ringde vi och hörde hur natten hade varit och den hade gått bra. Han hade vaknat med tre timmars mellanrum och ätit och sen somnat om direkt igen.
Nu skulle dom gå ner med Philip till stan för det är trolldagar i thn idag. Så dom tar en liten barnvagnspromenad.

Men jag kan ju säga att man saknar honom sååå sjukt mycket!! Det är verkligen tomt här hemma utan honom. Och när vi kom hem igår så såg man hans lilla kudde som låg i våran säng och den lilla gropen som blitt där han haft sitt lilla huvud..... Sniffade allt en del på den kudden innan vi la oss, den luktade Philip.

Nu är har Joakim åkt för att köpa lite pizza så ska vi väll äta den och slappa lite i soffan ett litet tag sen ska vi ringa Joakims pappa så han får hämta oss för våran bil står hemma hos dom. Men vi får väll låta dom ha Philip lite till idag =(. Min lille pluppis........

Kommentarer
Postat av: lina

Usch, förstår inte varför ni gick till backstage :/ Det är nog thns sämsta krog... Varje gång vi vart där har jag jämt haft roligare på förfesten.

2008-09-27 @ 12:24:23
Postat av: Sarah

Det var inte direkt mitt val att gå dit. Hade nog hellre dratt vart som helst förutom till backstage. Tur att vi i alla fall hade många roliga timmar innan dess!

2008-09-27 @ 16:57:53
URL: http://sarahsbaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!