V.22+

V.22+0 
Tis 18 mar 10:45
Oj vilken dag igår. Mitt humör gick upp och ner som en jojjo. Men tror nog att jag hade värsta hormonanfallet, läckte från bröstvårtorna sen på kvällen..... Sjukt skumt det kändes. Och sen va jag sur på snön för att vi inte kunde åka till IKEA men dit ska vi idag! Så fort Joakim slutar jobbet vid ca 4 så drar vi dit.

Tänkt att köpa:

Skötbord
Byrå el klädskåp till bebis
Lite annat smått å gott man hittar Räcka ut tungan


Fått lite pengar nu när jag fyllde år som vi ska shoppa loss för där nere. Det jag fått nu när jag fyllt år är:

Min farmor: 1000 kr och tre bebisplagg
Joakims farmor: 1000 kr och två ljushållare man sätter på väggen
Joakims föräldrar: 500 kr och mammakläder och en alladinask
Mamma: Presentkort på klippning och färgning
Mormor & Morfar: Presentkort på veromoda och kort på vaggan vi ska få sen
Joakim: En jättefin mamma t-shirt med rolig text på Skrattande
Pappa: Får se på fredag när dom ska hit....


V.22+1 
Ons 19 mar 11:24
Oj oj oj vad jag är helt slut nu.... Har precis byggt ihop skötbordet vi köpte igår. Det var en riktig kraftansträngning. Men det blev väldigt fint i alla fall . Är jätte nöjd med det. Sen köpte vi lite mer grejor också på IKEA, man blir ju helt sjuk av att gå runt där.

Byrå
Skötunderlägg och överdrag till det
Tvättlappar 10-pack
Haklappar 5-pack
Tavlor
Nattlampa
Sängkläder till spjälsäng
Babyfilt
Badbalja
Gardiner till barnrummet
Madrassöverdrag till spjälsängen

Kommer inte ihåg om det var nått mer just nu. Gardinerna har jag satt upp i alla fall och skötbordet är som sagt uppmonterat. Byrån ska jag väll också montera upp och sen ska den målas vit. Den är i obehandlat trä nu. Och spjälsängen ska vi också måla vit. Det är en lättnad, den kommer ju se som ny ut sen Glad.

Saker vi har kvar att köpa sen:

Sängkläder och madrass till vagga
Sängkläder till barnvagnen
Spjälskydd
Madrasskydd till vagga
Mobil till skötbord och spjälsäng/vagga
Insektsnät till barnvagnen
Skötväska
Babysitter
Div kläder

m.m

Min hjärna står lite still nu känner jag, får utöka listan när den fungerar igen.


Lite senare.... 
Ons 19 mar 19:44
Har vart en sväng på babyproffsen idag och det blev en babysitter, insektsnät till barnvagnen och en cool nappflaska. Sen hämtade vi ut pampers babybox också.


V.22+2 
Tors 20 mar 11:14
Nu på morgonen blev jag väckt av att mobilen ringde och det var en försäkringstant i andra ändan. Jag har tecknat en gratis mamma/barn försäkring i trygghansa och hon skulle kolla så det stämde och informera om att vi kunde få hembesök av en tant som kunde informera lite mer om försäkringar. Och det tyckte jag lät jätte bra! Är ju viktigt att försäkra den lille!!

Soligt och fint är det ute idag också, synd bara att snön ligger kvar....bläää. Men gött med sol i alla fall. Man känner sig mycket piggare med lite sol ute. Ska nog försöka röja undan lite grejer som är i barnrummet. Vi har ju typ använt det som ett förådsutrymme nästan så det är en massa grejer där som ska tas om hand om innan man riktigt kan ställa iordning bebisgrejerna.


V.22+3 
Fre 21 mar 10:06
Snö, snö, snö..... Blir så trött på denna snö. Om det nu skulle snöa och så kunde det då inte gjort det när det var vinter? Nu var det ju vår och blommor hade slagit ut.

Idag kommer pappa & co hit och även Joakims föräldrar. Ska fika lite och fira mig igen (bättre sent än aldrig) Fast Joakims föräldrar har ju redan firat mig men dom har inte träffat min pappa än.

Igår kväll röjde vi ur all skit inne i blivande barnrummet! Så skönt att ha det gjort. Så åkte vi och slängde en massa också och det var skönt att bli av med det. Så nu är det bara Joakims svarta skinsoffa som står kvar därinne och soffbordet. Ska fråga pappa om han vill hjälpa älsklingen bära upp det på vinden sen när dom är här. Min rygg pajar om jag ska bära.

Nä nu ska jag starta en diskmaskin och städa undan lite så det är fint och sen ska jag väcka hjärtat som fortfarande sover sött inne i sängen.


V.22+5 
Sön 23 mar 10:30
Igår va vi på IKEA en till sväng och köpte en bokhylla till bebisen, en taklampa i form av en sol och en vägglampa i form av en blomma och en matta. Nu har vi ställt iordning möblerna i bebisens rum. Är verkligen jättekul att greja där inne. I och för sig så ska vi köra iväg byrån och spjälsängen för dom ska målas vita men dom får stå därinne så länge.

Ikväll ska jag och älsklingen på överasknings 30 årskalas för en av hans jobbarkompisar. Ska bli kul att komma ut och träffa lite folk men får se hur länge jag orkar, är ganska trött på kvällarna.


V.22+6 
Mån 24 mar 12:40
Det blev inget kalas för mig igår, var så sjukt trött så jag orkade bara inte. Joakim var lite full när jag hämta honom i all fall och nu ligger han i sängen och är bakis ....

Mamma och Stefan var här och hämtade spjälsängen och byrån som Stefan ska måla vita. Ska bli skönt att få det gjort. Vill ha upp tavlorna och lamporna också men det får vänta litegrann.

Kl 16 idag ska vi till farmor och äta lite påskmat eller nått, hon har ju fyllt år också och det har min faster med gjort. Ska bli gött med lite mat sen Glad.

Mina bröstvårtor fortsätter att läcka lite då och då, har blivit en fläck på lakanet i sängen efter mig Räcka ut tungan. Känns gött skumt att det kommer vätska därifrån. Det är ju inte direkt nått man är van vid att det gör.

Nä nu ska jag gå och tömma diskmaskinen, skoj skoj


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!