Babycafe´......

Igår kväll kom Sandra och Loke över en sväng. Det var verkligen jätte trevligt. Det är kul att umgås med andra som har barn. Sen börjar ju Joakim jobba nästa vecka och då måste man ju ha nått att göra på dagarna och då kanske man kan träffas och hitta på lite olika saker.



Loke prövade även Philips gunga och i den sov han gott sen.

Här gämfördes låren på pojkarna =P Philip har börjat få riktigt tjocka goa lår nu som man bara vill klämma på hela tiden....

Senare på kvällen så tog vi det lugnt och gjorde inget särskilt direkt. Åt god mat som Joakim lagat och kolla på x-man 2. Philip somnade så himla sött i sin babysitter och håller armarna rätt skoj.






Dagens outfit:



Och med tröjan uppknäppt...

Idag har det vart dags för babycafe igen. Det var så himla mysigt sist och det var det även denna gången. Gipsavtrycken som vi gjorde sist hade inte alls blitt bra för vi hade inte vågat trycka ner hans hand och fot så mycket så det syntes inte så mycket. Men vi gjorde ett nytt avtryck idag och det blir nog mycket bättre tror jag nog.

Här är det fullt med avtryckspyssel på bordet.

Och medans vi höll på med det och även pratade med dom andra mammorna låg Philip och myste i bläckfisken.... Där ligger allt alla barn riktigt mysigt.





Molly va lite ledsen ett tag men sen blev hon en go och gla tjej igen =)

Även denna gången så skulle det sjungas ramsor men denna gången var Philip faktiskt vaken! Det var Joakims tur att sjunga denna gången men jag tyckte allt han sjöng väldigt tyst =P





Den här gången hade vi pengar med oss och kunde då köpa soppan som dom bjuder på. 20 kr portionen kostar det men då fick man allt mycket soppa och även bröd till. Det var gott med lite lunch. Sen blev Philip också hungrig och ville ha mat och vi hade ju ersättning med oss denna gången så det var inga problem. Fast han åt bara ca 70ml innan han somnade om igen.

Här har han somnat gott i pappas famn efter maten.

Sen satt vi och pratade med en massa andra mammor och hade så trevligt så tiden bara flög iväg och dom fick säga till oss att det var dags att gå för dom skulle stänga.

Nu ligger han och sover i sin bilstol och Joakim har lagt sig på sängen en stund. Känner mig själv rätt slö men planen är att vi ska ta ett röj i lägenheten idag. Ska till och med röja i skrubben....är det tänkt i alla fall. Men jag ska nog försöka få lite liv i Joakim snart så vi kan sätta igång. Känns konstigt att det bara är två dagar kvar sen tills han ska börja jobba, men det är i alla fall min-tid på saab så han kommer va ledig på fredagen och det är ju skönt även om det innebär mindre pengar.

Är lite oroliga tider just nu för vi har fått reda på att saab ska lägga ner ett skift och endast köra dagtid och då kommer ju Joakims företag bli påverkat så man får väll se hur det blir i framtiden. Men förhoppningsvis blir inte Joakim av med jobbet. Det håller vi tummarna för i alla fall!!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Shit. Lokes napp ser ju enorm ut på bilden längst upp

2008-08-29 @ 16:53:18
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Lina

så söt "outfiten" var idag :) Och så gosig han ser ut på sista bilden!

2008-08-29 @ 19:00:29
Postat av: Barbro

jisses,Vad Philip är lik Joachim!

kram Barbro

2008-08-29 @ 19:36:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!