Allt klart.

Publicerat: 2009-01-31 | 13:24:12 i Allmänt
Nu är allt packat och jag är redo för att åka iväg. Ska bara vänta på att Philip ska vakna från sin lilla middagslur. Och nej han har inte sovit sen sist jag skrev =P Han tog bara en kortare powernap på förmiddagen. Får se när han vaknar nu, dröjer det för länge får jag väll väcka honom. Han kommer ju ändå sova i bilen sen på vägen dit. Tar ju ändå ca 45 min att åka enkel väg.... Lite tråkigt att åka den vägen själv bara.

Tänkte att jag skulle lagt in lite bilder men självklart ska det krångla just nu =/ *suckar* Vad ska man annars roa sig medans man väntar?

Packa....

Publicerat: 2009-01-31 | 11:14:44 i Allmänt
Idag ska Philip sova hos sin morfar, Viktoria och moster Emma. Jag och Joakim ska äta på New Place ikväll tillsammans med hans släktingar. Ska strax börja packa hans grejer. Barnvagnen och gåstolen la Joakim ut i bilen förut. Bara mat och smågrejer kvar att packa. Philip ligger och sover just nu. Han var sååå trött så trött. Sovit rätt dåligt inatt. Så han har bara vart uppe och ätit frukost och badat sen slocknade han.

Nä jag ska väll börja packa nu då kanske, innan han vaknar igen. Och sen måste jag duscha och göra mig iordning för ikväll. Och jag har INGEN aning om vad jag ska ha på mig ikväll.....Hmmm Får ta och rota lite bland mina kläder. Det värsta är att vi skulle behöva tvätta, jag har nästan inget rent ju! Jaja det löser väll sig.

Sen ska jag äta lite GI frukost nu också. Makrill i tomatsås =P Älskar det....

Proppmätt!!!

Publicerat: 2009-01-30 | 22:11:05 i Allmänt
Är så sjukt mätt, men gott var det =) Men väldigt mycket vitlök i tzatzikin så vi kommer inte lukta så gott imorgon. Stackars Philip som får sova i samma rum =P

Han var väldigt trött ikväll våran plupp. Somnade redan klockan halv 7 ikväll. Joakim la honom ner i sängen och skulle gå och hämta en bok för att läsa en godnattsaga och när han kom in i rummet igen så hade han redan somnat =) Liten då...

Nu ska jag hjälpa Joakim att hänga upp lite tvätt, har kört en maskin med Philips kläder.

Semesterersättning...

Publicerat: 2009-01-30 | 17:55:49 i Allmänt
Det ända som är bra när man får sparken om man nu ska se något positivt i det hela är ju att man ändå får ut sin semesterersättning. Joakim kommer få för 22 dagar och det är ju nästan en full semester. Är ju bra att ha lite extra pengar att lägga undan för man vet ju aldrig om det kommer krångla med a-kassepengar. Är ju mycket papper och sånt som ska fixas med och så. Så det är ju skönt att få en extra lön kan man väll säga. Till och med lite mer än en vanlig lön blir det.


Har väll inte så mycket mer att skriva nu. Är sjukt trött, vill bara krypa upp i soffan under en filt och slappna av. Fattar inte att jag är så trött som jag är. Eller jo, jag har ju sovit fruktansvärt dåligt den här veckan som gått. Sovit väldigt oroligt och legat vaken och inte kunnat komma till ro och somna om igen. Jobbigt när man har sånna perioder.

Nu ska i alla fall Philip få sin kvällsgröt för nu är klockan 18.

GI är en bra diet =)

Publicerat: 2009-01-30 | 15:29:25 i Mat
Det är faktiskt väldigt lätt att följa och man får ju äta gott ändå... Till middag igår åt vi ungsbakade grönsaker med ungsbakad laxfile med ett täcke av pepparotskräm ovanpå. Super gott kan jag lova! Idag drack jag en smothie till frukost gjord på turkisk youghurt och en bärmix. Ska ta resterna av det nu till ett litet mellanmål. Och ikväll blir det paprika fylld med köttfärs och en creme fraiche sås till det =) Tror det blir sån sås i alla fall eller tzatziki bara för att det är så gott.



Jag vill ha sommar NU!

Midsommar 2008

Tradera

Publicerat: 2009-01-30 | 13:30:51 i Shopping/gåvor/vill ha
Satt och kollade lite på tradera och hittade den här sängen...Så sjukt söt! Fast inte så passande till en kille =P Men hade vi haft en tjej så hade jag kätt skaffat en sån säng! Finns det inga roliga sängar till pojkar?

Klicka för att visa Megabild!En prinsessvagn

God morgon.

Publicerat: 2009-01-30 | 10:27:59 i Allmänt
Idag vaknade Philip strax innan 9. Då låg han på magen och busade runt i sin säng =P Nu har vi ätit frukost och nu sitter han i gåstolen och busar istället. Och idag är det fredag!!!! Skönt det ska blir att ha Joakim hemma igen. Imorgon ska Philip sova hos sin morfar. Vi ska ut och äta med Joakims släkt på kvällen och det blir lite för sent för pluppen som brukar gå och lägga sig vid 7-8 tiden på kvällen. För bordet är bokat till kl 7. Men han kommer nog allt få det superbra och moster Emma kommer nog busa väldigt mycket med honom =P



Igår var vi och handlade på Willys. Måste handla där oftare för när vi handlade på MAXI i måndags köpte vi kanske hälften av det vi köpte igår men igår fick vi betala flera hundralappar mindre. Det ända negativa är att dom inte har självscanning. Har man väl blitt van vid det är det svårt att vara utan =P Men nu är i alla fall kyl och frys proppfyllda. I alla fall frysen.

Sen kom även gardinerna jag beställt till Philips rum från Halens igår. Det var på tiden kan man väll säga...... Men dom är jätte söta och nu börjar verkligen Philip få ett litet pirat tema inne i rummet. Med döskallemattor och piratgardiner. Såg att dom hade döskallar som man sätter i slutet av gardinstången också (ellos) sen ska vi även hitta en lampa att hänga i fönstret.





Philip var söt i getingkläder igår =P Och tycker ni han är smutsig i ansiktet kan jag påpeka att det var hans pappa som torkade honom i ansiktet efter maten =P



Sen måste jag berätta att igår fick vi ta en liten sväng till mekonomen också. Joakim hade tröttnat på vårat tanklock så han satte inte tillbaks det efter han hade tankat...haha Så ny sitter det ett sprillans nytt på bilen istället. Tur det inte var så farligt dyrt i alla fall =P Men det är sånt här som händer ibland.

Avslutar med en liten bild på busungen i sin säng. Har precis vänt över honom på rygg....

Snutten är god....

Kort...

Publicerat: 2009-01-29 | 12:41:38 i Allmänt
Therese ville att jag skulle lägga in kort på min fejkbränna =P Tog kort efter jag sprayat igår men då hade det inte riktigt torkat in så det ser lite flammigare ut än vad det är i verkligheten.

Ser ni hur brun jag är =P haha nä det här är före.....

Som sagt lite flammigt ser det ju ut här. Ska försöka ta en bättre bild senare när jag orkar.....

Före....
Inte riktigt intorkat på den här bilden heller.




Sen måste jag bara lägga in bilder på Philip när han somnade i sin hoppgunga. Han satt där och studsa och sen blev han väldigt stilla och så såg jag att huvudet bara blev tyngre och tyngre och sen somnade han. Lilla älsklingen =)


Anställningsintervju...

Publicerat: 2009-01-29 | 10:48:54 i Allmänt
Ja idag ska då Joakim på intervju kl 14. Han kommer hem innan så han hinner frächa upp sig lite innan. Sen ska vi nog handla lite efteråt för det blev inte gjort igår som vi först tänkt.

Hinner inte skriva så mycket nu för jag känner att det osar lite misstänkt om min käre son =P Sen har jag inte gjort frukost till mig än så det ska jag också fixa till....

Läggedags...

Publicerat: 2009-01-28 | 23:50:14 i Allmänt
Nu är det dags att sova. Hade tänkt gå och lägga mig tidigare egentligen men som ni förstår blev det inte så =) Men nu är jag super trött. Bara att hoppas på att Philip vill sova bra inatt för jag har sovit så dåligt dom senaste nätterna. Har vart så trött så jag har ju till och med sovit middag tillsammans med Philip på dagen.

Blir chockad varenda gång jag går förbi spegeln nu också, jag är ju jättebrun! Ser ut som jag har vart utomlands eller nått ju..... Men bättre det än att vara en sån blekfis som jag har vart. Och nyttigare än att sola solarie eller riktig sol, inga farliga strålar eller så.

God Natt

Brun utan sol....

Publicerat: 2009-01-28 | 19:53:44 i Allmänt
Nu på kvällen har jag haft en riktig spa stund för mig själv. Badat skumbad med ansiktsmask. Sen skrubbat bort död hud med pelingsalt. Och efter badet har jag sprayat mig med brun utan sol. Är lite nybörjare på det så det var lite krångel, speciellt när man gör det på sig själv. Blev väll sådär resultat, lite ojämt på sina ställen och så men man får väll träna så man får in tekniken lite bättre =P.


Föresten det var en anonym som tipsade om babysim på vattenpalatset. Vad jag förstått så har dom inga grupper utan bara drop in sim. Och jag vill allt vara med i en grupp. Att man inte får pengar tillbaks när man är sjuk är nog inget ovanligt tyvärr.

Snart slutar Joakim...

Publicerat: 2009-01-28 | 15:53:33 i Allmänt
Han ska bara hämta ut ett paket på vägen hem innan också. Men nu saknar jag och Philip honom massor! Men i alla fall, när han kommer hem ska vi dra ut och handla lite mer mat.

Idag fortsatte jag med mitt GI och till mellanmål skulle jag äta keso med nötter och banan i. Bara det att jag glömt hur mycket jag hatar keso! Det är jätteäckligt ju!!!!! Får nog satsa på andra mellanmål i framtiden =P Ska kolla igenom min GI bok efter lite tips.

Sen kan jag berätta att jag försökte laga lite egen mat till Philip idag. Gjorde biff stroganoff. Men det var inte uppskattat hos herrn. Han fick kväljningar och sen bara spottade ut det =P hahaha han var för söt ändå. Men man kan väll säga att det var en rätt kraftig diss av min matlagning. Ska fösöka mig på en kycklingrätt imorgon och se om han gillar det mer.


Till er som frågade vart Joakim ska på anställningsintervju så kan jag svara att det är ett företag som heter Sector Alarm. Dom installerar larm och så. Och ligger vid trestad center. Så det är ju inte så långt bort heller.



Sen hade jag en liten diskution med mamma på telefon förut idag och vi kom in lite på babysim och så. Och då kom jag fram till att om ett tag ska vi nog anmäla oss till älvhögsborg istället. Lite dyrare men om man räknar in bensinpengar där också så blir det ju inte dyrare. Känns bättre att ha det lite närmare. Sjuntorp ligger ju så långt bort. Även om jag förr i tiden åkte till Sjuntorp VARJE dag! Då hade jag min häst i sjuntorp.

God morgon.

Publicerat: 2009-01-28 | 09:35:42 i Allmänt
Jag och min solstråle till son har vart uppe sen halv 9 ungefär. Men jag var faktiskt inte sådär super trött nu på morgonen som jag brukar vara så det är ok. Inte för att jag är jätte pigg heller =P

Igår var det en skön dag med mkt rörelse kan man väll säga. Först en promenad med Sofia och Alvin och sen på kvällen var det träning med Therese. Först en timmes pass och sen stog vi lite på cross-trainern efteråt. Och dom är jobbiga kan jag lova! Har ju ingen kondis alls. Nästa träningspass blir på torsdag i alla fall. Då blir det antagligen s-core och sen gymmet efteråt. Tror Therese skulle med då också =) Känns skönt att ha kommit igång igen nu.

Idag skulle det ju egentligen vart babysim men som jag skrev igår så struntar vi i det. Får se vad vi gör idag istället, men en promenad ut med Philip blir det nog i alla fall. Sen i eftermiddag när Joakim slutat jobbet så ska vi nog åka och handla lite mer mat.

Kom på att jag berättade ju aldrig att igår fick Joakim reda på att han ska få komma på anställningsintervju på torsdag. Bara att hålla tummarna nu =)


Lägger in några bilder från igår.

Philip ligger på golvet i hans rum och leker.

Älsklingen <3

Provsitter stolen han fick av sin mormor i julklapp =)

Sen fick gnagis sitta där igen =P

Tårarna rinner....

Publicerat: 2009-01-27 | 14:02:20 i Allmänt
Sitter och kollar på Oprah och där är det en mamma som sitter och pratar om den dagen hon glömde sin dotter i bilen..... 8 timmar satt hon i bilen i 35 graders värme. Hon dog...

Hon säger att hon glömde dottern för att hon inte brukade lämna henne på dagis och att det var första dagen på jobbet efter sommaren och hon bara körde till jobbet och glömde att dottern satt där bak. Och jobbade hela dagen.

Babyglass...

Publicerat: 2009-01-27 | 13:26:25 i Mat
Gjorde lite bebisglass till Philip förut. Sen fick han det till efterrätt när han åt sin lunch. Han tyckte det var jätte gott =D Men det var inte så konstigt för jag smakade och den var faktiskt god. Och superlätt att göra, bara banan och kesella vanilj mixa ihop det och in i frysen. Enklare blir det nästan inte. Synd att jag börjat med GI annars hade jag nog mumsat i mig lite jag med =P

Nu ligger älsklingen och sover sin middag i alla fall. Funderar på om jag också ska passa på och sova lite. Är rätt skönt att sova middag måste jag säga...haha.

Sen ska vi i alla fall gå ut och gå en promenad tillsammans med Sofia och Alvin. Ska bli skönt att komma ut en sväng. Men nu ska jag ut och ta in posten.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!