Gott nytt år!

Publicerat: 2011-12-31 | 16:22:14 i Allmänt

Själv får jag fira den ensam på NÄL då jag blir inlagd....


Jag mår inte bra :(

Publicerat: 2011-12-30 | 19:57:24 i Allmänt

Nä usch, jag har huvudvärk och är alldeles snurrig och mår illa och spyr. Ingen bra dag med andra ord :(


Tandläkaren

Publicerat: 2011-12-30 | 13:07:57 i Allmänt

Idag var det dags för Philips 3årskontroll hos tandläkaren. Han har vart jätte nervös och rädd hela förmiddagen stackaren. Men nu pratade jag precis med Joakim och det hade gått jättebra. Philip tyckte det var roligt och berättade att tandläkaren blåste i hans mun och hade små speglar och att han fick "banansalva" på tänderna. Allt hade sett bra ut i munnen också vilket såklart är en lättnad!

Föresten så har jag ju glömt att berätta att Alice håller på att få en tand!!! Upptäckte den i onsdags. Den högra framtanden där uppe håller hon på att få. Så sött litet riskorn.

Själv ligger jag i soffan och mår lite kass just nu. Tror inte det var bra att ta en dos smärtstillande imorse på tom mage för jag har mått jätteilla och spydde nyss, mindre trevligt kan jag lova. Men det har hjälpt mot smärtan i alla fall ;)

Kolla vad man kan göra för tofsar på Alice nu föresten! Är så sjukt kul att pilla med hennes hår! Längtar tills jag kan börja fläta och så också :)


Alice

Publicerat: 2011-12-29 | 21:03:17 i Alice framsteg och träning
Ja våran lilla prinsessa! Just nu känns det som det händer en hel del med hennes utveckling och det är underbart. För det som man med andra barn tar ganska självklart är så mycket större med Alice och man blir så glad på ett annat sätt. Vet inte riktigt hur jag ska förklara det.

Men hon
äter ju som sagt nu för tiden vilket är helt otroligt underbart! Och så har hon ju lärt sig att sätta sig upp från liggande. Hon har lärt sig att klappa händer och tycker det är jätteroligt när vi klappar händerna tillsammans. Blåser man på henne brukar hon blåsa tillbaks vilket är sjukt sött! Sen kan hon ta sig framåt egentligen, men hon tycker det är jobbigt och gör det gärna inte men hon KAN den lilla busan. Hon leker mer med sina leksaker på ett annat sätt. Ja hela hon utvecklas. Min lilla bebis som ger oss så mkt glädje, våran lilla solstråle <3


VCT

Publicerat: 2011-12-29 | 18:21:00 i Allmänt
Ja eftersom jag fortfarande mådde skit så åkte jag in till vct idag. Och ÄNTLIGEN så visade faktiskt snabbsänkan på infektion. Kanske låter konstigt att bli glad för men jag känner ju min kropp och vet att det är nått lurt och det har ju inte blitt bättre. Så nu fick jag penicillin utskrivet. Så 3 tabletter om dagen i 10 dagar nu då. Fick även andra smärtstillande utskrivet (Tramadol) som ska vara nått morfinliknande. Verkar som dom funkar lika bra på mig som alla andra tabletter. Nä sprutor is the shit! Enda som hjälper på mig. Men bara att hoppas att penicillinet kan få bort skiten snabbt nu så jag blir frisk nån gång, helt innan nyår!

Fick köpt mig två nya böcker också när jag var och hämtade ut medecinen, riktiga tjejböcker som jag ska mysa ner mig med och bara vara sjuk.

Nu får det va bra...

Publicerat: 2011-12-29 | 07:52:47 i Allmänt

Har sovit skit inatt, gör så ont att ligga ner i sängen. Så det får nog bli idag att få nått starkare smärtstillande.

Philip hostar fortfarande stackaren och vaknade strax efter två inatt och var jätteledsen och ville inte sova mer. Joakim gick in till honom och jag antar att han la sig i sängen med honom för han har inte kommit tillbaks igen. Så Joakim har nog också haft en skitnatt för Philips säng är inte så stor direkt ;p

Själv ska jag väll försöka få mig några minuters sömn igen eller nått.


Slappardag....

Publicerat: 2011-12-28 | 16:21:53 i Allmänt
Ja jag har då inte gjort många knop idag, Joakim har gjort desto mer då han har städat undan allt stök som blivit i dagarna när vi inte vart hemma. Konstigt hur det kan bli så stökigt när man knappt har vart hemma!

Igår kväll hade jag så ont att jag åkte in till jourcentralen. Men som vanligt när jag inte är gravid så visar proverna inget (snabbsänkan). Vet inte vad det beror på egentligen, skumt är det. Så man känner sig lite dum när man åker in när det inte visar nått och läkaren tror väll typ bara att jag sträckt en muskel..... Fick i alla fall diklofenak utskrivet och bricanyl. Det är väll bricanylen som hjälpt bäst tror jag. Även om det gör vääääldigt ont att ta ett djupt andetag för att andas in dosen. Men igår kväll satt jag och drömde om en underbar dos med typ ketogan som jag fått när jag vart inlagd förr och det gjort riktigt ont. En sån dos hade jag verkligen inte tackat nej till.

Annars är det dags att få på sig några kläder för snart kommer det finbesök från Luleå. Var på bröllopet vi träffades sist så det var verkligen inte igår.

För övrigt här hemma så hostar Philip som jag vet inte vad, natten var inte rolig för honom men utöver det så är han pigg. Att vara utan nappen går över förväntan även om han fick ett anfall av saknad vid middagstid idag ungefär.

Phuuu

Publicerat: 2011-12-27 | 13:28:25 i Allmänt

Har duschat och fått på mig kläder nu i en förhoppning att pigga på mig lite. Kan inte direkt säga att det lyckades men jag följer med och kollar när dom andra bowlar iallafall. Sen blir det mat efteråt.

Håret orkade jag inte fixa och hade tänkt ha ett skärp men det klämde för mkt mot lungorna så det fick bli som det blev. Nytt från igår.


Ont

Publicerat: 2011-12-27 | 11:52:37 i Allmänt

Igår vaknade jag med ont i nacken. Det blev värre under dagen och på kvällen sen började det göra ont/bli tungt att andas. Och att lägga sig i sängen var inte skönt alls....

Idag känns det överkomligt sålänge jag ligger still i sängen, har inte vart uppe än så det vet jag inte hur det känns. Ska väll våga mig upp nu är det tänkt.

Skit att vi tänkt bowla idag! Men kanske att jag orkar sitta med fast utan att bowla.


Nästa kalas!

Publicerat: 2011-12-26 | 14:07:37 i Allmänt

Ja nu är det annandagen och vi har fyndat lite på rean idag. Men nu ska vi åka till Joakims föräldrar för julfirande där :)


Juldagen

Publicerat: 2011-12-25 | 22:33:34 i Allmänt

Ja jag får väll meddela att vi lever ;) en jättefin julafton igår och idag en härlig juldag hos farmor och Mats. Barnen var riktigt slitna efter gårdagen så Philip somnade till och med på golvet hos farmor!!

Vi har i alla fall slutat med napp för hans skull och hitills har det gått bra. Han har inte frågat efter den alls förutom i förmiddags när han råkade hitta en hör hemma men det avstyrdes.

Båda barnen var dock lite oroliga vid läggedags ikväll vilket inte var konstigt med tanke på ovädret ute! Philip undrade om huset kunde blåsa ner....

Imorgon ger vi oss ut på rean!!! Och sen blir det julfirande med Joakims släkt hemma hos hans föräldrar.


Årets gran

Publicerat: 2011-12-23 | 22:55:56 i Allmänt

En liten bild på årets gran med paketen under. Philip måste vart snäll i år för det står Philip på dom flesta ;)


Uppesittarkväll!

Publicerat: 2011-12-23 | 22:15:15 i Allmänt

Dan före dopparedan då!!!

Idag har det vart fullt upp. Har städat mest hela dagen. Trodde vi hade ganska städat innan men det har tagit sin tid ändå visade det sig.

Men sen blev allt granen klädd och Philip var så duktig så jag behövde inte flytta på en endaste kula :)

Nu slappar vi i soffan med bingolotterna och är mätta efter att ha gottat oss med skinkmackor. Strax ska vi väll slå in dom allra sista klapparna.

Imorgon lär det väll kanske inte bli nått bloggande så jag önskar alla en riktigt god jul!!! Vi kommer först få besök av pappa med fam på julfrukost och sen drar vi till mamma efter Kalle anka. Fullt upp med andra ord :) sen är planen att Philip ska sluta med nappar imorgon också och ge dom till tomten, haha vi får väll se hur det går.....

Men god jul igen från en trött Sarah :)


Philip leker

Publicerat: 2011-12-23 | 09:50:06 i Allmänt

Ja Philip leker lite med Finn bilen han fick av tomten (farmor och farfar) igår.

Själv ska jag väll försöka piggna till och ta tag i alla måsten idag :)

Ska sätta på bilar filmen till Philip så jag kan greja ifred :)


Sent

Publicerat: 2011-12-23 | 01:16:51 i Allmänt

Klockan är alldeles för mkt nu och jag ska strax gå och lägga mig. Skulle bara tala om att vi lever och har vart hemma hos Joakims föräldrar hela dagen på lite förjulfirande....

Men nu är det verkligen läggedags så jag får skriva mer imorgon.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!