Den där vågen...

Publicerat: 2010-02-28 | 22:26:50 i Allmänt
Ja den där vågen är allt bra svår att hålla sig borta ifrån. Jag vägde mig i dag igen och sedan i torsdags har jag gått ner ytterligare ett kg. Blev rätt nöjd måste jag säga. Så total viktnedgång just nu är 13 kg på ca 6½ vecka. Så nu har jag 2 kg kvar till mitt andra delmål och när jag nått det så har jag "bara" 10kg kvar till mitt slutmål. Men det ska jag väll klara av?

Börjar i alla fall trivas lite mer med mig själv nu. Jag är verkligen låååååångt ifrån nöjd men jag kan ha lite mer kläder nu utan att känna mig som en stoppad korv i alla fall.

Idag har vi förövrigt varit iväg till antikladan med Tomas och Pauline. Mamma kom över och passade Philip så länge för dit vill vi INTE ha med honom. Det skulle nog bli dyrt......

Nu är Joakim iväg till Tomas en sväng och själv tänkte jag nog kolla lite på ghost whisperer (om jag vågar) för vardagsrumslampan har gått så det är ganska mörkt här inne just nu....


Jobbat

Publicerat: 2010-02-27 | 21:18:26 i Allmänt
Idag har jag jobbat. Dagen gick rätt fort faktiskt för det var rätt ok att göra, då är det kul.

Efter jobbet åkte jag hem till Tomas och Pauline där Joakim och Philip hade hållt till ett tag och fikat lite. Eller ja Pauline kom dit ungefär sammtidigt som jag. Så där tillbringades lite tid i eftermiddags.

När vi kom hem ställde jag mig direkt och gjorde en sen middag till mina pojkar, lasagne blev det till dom idag. Själv åt jag färsk laxfile som jag gjorde i ugnen och till den blev det wookgrönsaker med pesto. Supergott och jag blev jätte mätt. Det är intressant hur mycket min kropp ställt om sig, jag behöver inte mycket mat för att verkligen bli proppad. Förr vräkte jag verkligen i mig jätte portioner. Och det resulterade ju också i en jättekropp.

Igår hade jag fredagsmys med 3hg räkor och kolsyrat vatten med mango smak. Det var riktigt gott och även nyttigt fredagsmys. Mycket bättre än en chipspåse eller en godispåse. Har inte alls nått sötsug längre vilket är otroligt skönt.........

Imorgon blir det kanske en sväng till antikladan.

Hårfärg

Publicerat: 2010-02-26 | 15:32:19 i Allmänt
Ja nu sitter jag här med färg i håret och väntar på att tiden ska gå så jag kan skölja ur det. Sen åker vi iväg och ska handla lite mat. Joakim är glad idag också för eftersom jag fyller år snart så fick vi gratiskuponger från ica idag, en almondy daim tårta, en frödinge tårta valfri och en tårtspade. Och eftersom jag inte äter sånt onyttigt så får Joakim ha det för sig själv. Tårtspaden är jag glad för i alla fall för vi har faktiskt ingen tårtspade.

Nu sitter Joakim och ojjar sig för att han tycker våran granne spelar dålig musik. Han kan spela lite högt ibland på dagarna och då är det bara musik med mkt baaaas som gäller och det HATAR verkligen Joakim. Tur han inte spelar på kvällar i alla fall för det kan som sagt bli lite högt när han drar på.

Nu är det en kvart kvar tills jag kan skölja ur färgen....åh vad tiden går långsammt. Men sjukt gött med lite ny färg i håret i alla fall för det var väldigt, väldigt länge sen sist. Var en jätte utväxt nu och väldigt urtvättat och fult i resten av håret. Ska försöka ta en dust med min lugg lite senare idag också. Den är lite väl lång nu så jag kan bara ha den som snelugg. För aldrig att jag skulle slänga ut pengar på frissan bara för att klippa luggen, är inte speciellt svårt att göra själv liksom.

Jobb

Publicerat: 2010-02-26 | 11:13:22 i Allmänt
Ja nu har jag precis suttit och skickat iväg lite jobbansökningar, gjorde det igår också. Hade gjort det varje dag om det gått men tyvärr dyker det ju inte direkt upp nått nytt att söka varje dag.

Nä nu får jag nog gå ut i köket och se om jag kan få Philip att vilja äta lite. Tror han har ont i tandköttet för han äter ingenting och sover jätte oroligt.

Dammsugit

Publicerat: 2010-02-25 | 15:11:31 i Allmänt
Nu har jag precis gått en runda med dammsugaren här hemma. Väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så det kan hängas på tork och att även diskmaskinen ska bli klar så att den sista disken kan få komma in där också.

Snöar gör det ute igen också. När ska det sluta komma mer snö???? Den här snön kommer väll ligga till juni eller nått.

Såhär såg det ut på våran uteplats i lördags förmiddag, har kommit bra mycket mer snö sedan dess.....helt sjukt. En gång i tiden hade vi faktiskt ett staket också men det är helt borta.

8 hg

Publicerat: 2010-02-25 | 12:59:23 i Allmänt
Jag vägde mig ju i tisdags och hade bara gått ner 1hg då men idag kunde jag inte hålla mig borta från vågen och jag hade gått ner 8hg till. Kändes gött, blev lite mer peppad igen. Så nu har jag gått ner 11,9kg sammanlagt. Jag har 3,1kg kvar tills mitt andra delmål och jag hoppas att jag når det innan jag fyller år 17 mars. Det hade kännt väldigt, väldigt bra kan jag lova.

Igår testade vi föresten en ny sak med Philip. Jag tog bort ena långsidan på hans spjälsäng för att testa om han skulle sova bättre så. Klockan 10 vaknade han men då hade stackaren tydligen rammlat ur sängen, tur jag bäddat mjukt på golvet. Jag la honom i sängen igen och han somnade om utan problem. Sen vaknade han igen klockan 2 på natten och då fick han komma över till oss. Känndes faktiskt som att han gillade att ha sängen såhär istället. Så vi fortsätter att testa så får vi se. Ska försöka vara lite hårdare inatt och inte lägga över honom i våran säng. Vi får se hur det går.

Bilder

Publicerat: 2010-02-25 | 12:52:30 i Allmänt
Vi var ute i det fina vädret.

Älsklingen....



Liten badbuse.

Kul att plaska i vattnet.

Besvikelse

Publicerat: 2010-02-23 | 10:11:42 i Allmänt
Ja idag var det vägning igen och det var ju lite av en besvikelse kan man ju säga. Hade bara gått ner 1 hg. Men jag hade det faktiskt på känn så egentligen blev jag väll inte så förvånad och jag har inte varit lika stenhård den här veckan.

Sen har jag ju gått ner en himla massa kilon på rätt kort tid och då brukar kroppen säga stopp tillslut och ta en paus. Så den här veckan var den veckan jag gick in i väggen.

Men nu är det nya tag som gäller och idag planerar jag att ställa mig på crosstrainern ett tag när Philip sover middag och ska även komma igång med mitt wii igen. Har ju inte tränat någonting nu och det måste jag nog allt göra för att kunna fortsätta att gå ner i vikt och även få lite muskler. För muskler har jag inga alls. Är sjukt klen verkligen. Och det har jag verkligen inte varit förr i livet, har varit stark och haft muskler och aldrig varit överviktig.

Men som sagt nu är det nya tag som gäller för mig så får vi se om den här veckan ger bättre resultat.

Facebook

Publicerat: 2010-02-21 | 18:18:11 i Allmänt
Ja på facebook händer det ju ibland att folk kan lägga upp lite bilder på en själv. Nu har en gammal klasskompis från gymnasiet lagt ut några bilder från skoltiden där jag tydligen hade fastnat på bild.....guuuud vad länge sedan.




Therese till vänster, Pernilla i mitten och jag till höger.




I år är det ju 6 år sedan vi tog studenten och dom här korten är nog från ettan i gymnasiet tror jag alltså Sarah = 16 år.............

Ensamma igen...

Publicerat: 2010-02-19 | 10:09:45 i Allmänt
Japp då har Joakim dragit ifrån oss igen. Fast nu skulle han in till metall och ta kort för deras kompetensbank han kommer tillbaks hem en liten sväng efter det och sedan ska han iväg på mer CV utlämningar.

Själv är jag gött trött idag, kom med nöd och näppe ur sängen imorse. Varför känns alltid sängen sådär extra skön när man är jätte trött? Och imorgon ska jag jobba känns inte lockande just nu när jag är såhär trött men jag piggnar nog till under dagen (hoppas jag). Ska väll få i mig lite frukost, bättre sent än aldrig. Men jag kan verkligen inte äta frukost innan jag vaknat till ordentligt.

Idag tänkte jag i alla fall dra ut i snön med Philip. Men vi får se lite om vädret lugnar sig för just nu yr det bara runt en massa snö, inte allt för trevligt att vara ute i......

Philip går förövrigt runt med sina nya skor idag igen.... Han kom nyss med dom och la dom i mitt knä och sträckte upp sin fot i luften. Han älskar dom verkligen.

Nä nu ska jag nog kolla min mail och sedan äta frukost.

Kvällsmys

Publicerat: 2010-02-18 | 18:00:18 i Allmänt
Nu är vi mätta alla tre efter att ha ätit middag för en stund sedan. Joakim och Philip ligger i soffan och kollar på bollibompa, mina älsklingar.

Imorgon bjuder dagen på ungefär samma som idag, Joakim ska iväg till ännu mer företag och lämna in sitt CV. Idag fick han lämnat in 34 st. Så jag och Philip får roa oss själva. Blir nog att dra ut en sväng skulle jag tro om vädret är bättre än det varit idag. Nu är jag faktiskt lite trött på snö, vill ha sommar nu!!!!

Vill ha soooool och varmt nuuuuuuu!

Jobb, jobb, jobb

Publicerat: 2010-02-18 | 13:25:02 i Allmänt
Joakim är fortfarande iväg och lämnar ut sina CV. Philip sover och jag har suttit och sökt ännu mer jobb. Nu har jag ingen fantasi alls med vilka mer jobb jag kan tänkas söka. Kommer inte ens ihåg hur många jobb jag sökt nu, mååånga är det i alla fall.

Funderar på vad jag ska fixa till middag åt mina pojkar idag? Själv tror jag nog det blir kycklingfile med wookgrönsaker till. Men jag får väll gå och kolla i frysen efter lite insperation. Igår blev det så enkelt som gräddstuvad pytt i panna men Philip älskade det i alla fall.



Förut idag bäddade Philip ner sig på golvet mellan soffan och soffbordet, det såg för sött ut men när jag kom med kameran så skulle han smita iväg......


Busungen..hihi (Joakim som klätt honom idag, ville bara tillägga det).

Hes älskling.

Publicerat: 2010-02-18 | 10:53:40 i Allmänt
Det tog ungefär 1½ timme innan Philip somnade om igår också sen vaknade han vid 3 igen ungefär. Men stackarn är hes idag. Tror ni det gör att man känner sig bättre som mamma..... Det gör det inte kan jag lova, jag känner mig hemsk. Att min lilla älskling har skrikit så han blir alldeles hes. Usch det är verkligen hemskt på kvällarna när vi försöker få honom att somna om. Man vill inget hellre än att bara ta upp honom och pussa och krama honom. Vet inte hur länge till man kommer orka psykiskt om det inte blir nån bättring snart.

Nu sitter han i alla fall nerbäddad i soffan och kikar på Pelle Svanslös. Han har precis ätit en liten skål med vindruvor och nu dricker han vatten. Han är rätt söt nu också för det är en fluga med i filmen men Philip tycker att det ser ut som en pippi (fågel) tydligen...haha.

Vi är ensamma hemma idag också för Joakim är iväg och ska lämna sitt CV till ett gäng företag. Själv sökte jag ungefär en miljon olika jobb igår kändes det som. Ska sätta mig idag igen och kolla.

Philip är vaken

Publicerat: 2010-02-17 | 21:57:11 i Allmänt
Ja ikväll kände herrn för att vakna tio i 10. Får se hur länge det tar för honom att somna om inatt. Till er som har barn som sover hela natten, ni fattar inte hur lyckligt lottade ni är!!! Dom gångerna Philip har sovit hela natten går att räkna på mina fingrar, på 1½ år....... Det tär ju lite på en kan man väll säga.

Nä nu är det dags att gå in och stoppa om honom igen, 5 min sen sist......

Badar

Publicerat: 2010-02-17 | 18:09:32 i Allmänt
Joakim och Philip sitter i badet och busar så då passar jag på att sitta lite här. Men egentligen ska jag nog skriva ett cv tror jag. Har haft ett men det försvann med den gamla datorn när den pajjade. Nä nu ska jag nog skriva på det istället för här i bloggen. Jobbigt bara att jag inte kommer ihåg exakta datumen och så för alla anställningar jag haft. Jaja inte mkt att göra åt. Man får lära sig att skriva upp sånt där.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!