God morgon.

Idag vaknade Philip strax innan 9. Då låg han på magen och busade runt i sin säng =P Nu har vi ätit frukost och nu sitter han i gåstolen och busar istället. Och idag är det fredag!!!! Skönt det ska blir att ha Joakim hemma igen. Imorgon ska Philip sova hos sin morfar. Vi ska ut och äta med Joakims släkt på kvällen och det blir lite för sent för pluppen som brukar gå och lägga sig vid 7-8 tiden på kvällen. För bordet är bokat till kl 7. Men han kommer nog allt få det superbra och moster Emma kommer nog busa väldigt mycket med honom =P



Igår var vi och handlade på Willys. Måste handla där oftare för när vi handlade på MAXI i måndags köpte vi kanske hälften av det vi köpte igår men igår fick vi betala flera hundralappar mindre. Det ända negativa är att dom inte har självscanning. Har man väl blitt van vid det är det svårt att vara utan =P Men nu är i alla fall kyl och frys proppfyllda. I alla fall frysen.

Sen kom även gardinerna jag beställt till Philips rum från Halens igår. Det var på tiden kan man väll säga...... Men dom är jätte söta och nu börjar verkligen Philip få ett litet pirat tema inne i rummet. Med döskallemattor och piratgardiner. Såg att dom hade döskallar som man sätter i slutet av gardinstången också (ellos) sen ska vi även hitta en lampa att hänga i fönstret.





Philip var söt i getingkläder igår =P Och tycker ni han är smutsig i ansiktet kan jag påpeka att det var hans pappa som torkade honom i ansiktet efter maten =P



Sen måste jag berätta att igår fick vi ta en liten sväng till mekonomen också. Joakim hade tröttnat på vårat tanklock så han satte inte tillbaks det efter han hade tankat...haha Så ny sitter det ett sprillans nytt på bilen istället. Tur det inte var så farligt dyrt i alla fall =P Men det är sånt här som händer ibland.

Avslutar med en liten bild på busungen i sin säng. Har precis vänt över honom på rygg....

Snutten är god....

Kommentarer
Postat av: lina

Åh, lille söte geting!

2009-01-30 @ 12:35:50
URL: http://linafie.blogg.se/
Postat av: Ellie

Bra blogg du har! Jag har kollat igenom några av dina andra inlägg och jag gillar vad jag ser :).

2012-03-19 @ 00:37:53
URL: http://hemförsäkringidag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!