Provar pappas mössa <3

Publicerat: 2008-08-31 | 22:50:38 i Allmänt
Hahaha Joakim satte på Philip sin mössa, och han blev så himla söt sååååå. Men lite stor var den nog för honom......





Nu på kvällen hade Philip bajjat så mycket att vi fick ta in honom i duschen och spola av honom. Det blir verkligen mycket åt gången nu när han bara bajsar högst en gång om dagen istället för 10 gr om dagen.

Läste i Sandras blogg att hon tränat med sitt nya wii fit idag och ska försöka träna lite varje dag, blev lite inspirerad själv så jag ska nog ta mig ett litet kvällspass nu med mina pilatesgummiband. Har ju tjatat så mycket om dom nu så nu är det dags!! Och imorgon efter jag bytt overallen på överby så kikar jag nog förbi hos Sandra så kanske vi kan ta en promenix eller nått beroende på vädret kanske. Sen senare på eftermiddagen ska jag åka in till Trollhättan centrum och hjälpa Lina lite med inflyttningen i nya lägenheten. Jag kan ju skruva ihop några möbler i alla fall. Och Philip kan ju också hjälpa till =P

Philip lyfter nacken!

Publicerat: 2008-08-31 | 18:55:29 i Allmänt
Philip ville komma upp till sin pappa en sväng och när han låg där på pappas mage så lyfte han huvudet jätte högt och höll upp det jätte länge!! Han är så duktig våran plupp!!!!




Liten shoppingrunda....

Publicerat: 2008-08-31 | 18:48:17 i Allmänt
Nu är vi hemma igen efter lite shopping på överby. Träffade Sandra och Johannes där och vi tog en liten fika med dom på briggen. Sandra köpte en babymonitor och jag blev inte alls avundsjuk......Jag är inte alls prylgalen jag. Sen hittade vi i alla fall två par vantar till Joakim och så hittade vi en jättesnygg overall till Philip. Den går även att göra om så det blir en fotpåse. Men nu när vi kom hem så såg jag att en knapp saknades så imorgon får jag och Philip åka in och byta till en annan. Lite irriterande..... Vi köpte även matchande mössa och vantar. Sen blev det lite kläder till.... Är ju så sjukt roligt att köpa kläder till Philip! Sen hittade jag även gardiner till köket och även matchande dukar. Nu ska jag bara köpa svarta eller gråa tabletter också. Kollade lite om det fanns några gardiner till hallen men hittade inga jag gillade. Hittade även stolsdynor till stolarna i köket men det är ingen brådska med det, det kan vi kanske köpa nästa månad eller nått.

Overallen...

Här har jag satt ihop den vid fötterna till en påse.

En skjorta som sitter fast i en body, sååå gulligt...

Mössa och vantar.

En gosig tröja





Och så här blev det i köket. Fattas som sagt bara svarta eller gråa bordtabletter också.

Man blir hungrig när man handlar och här hugger Joakim helt galet tänderna i en korv.

Sen när vi var hemma igen så var Philip jätte hungrig och ammade först ett tag och åt sen 80ml ersättning. Men när vi var ute så var han så snäll och go som vanligt och bara sov hela tiden.



Nu ligger han nöjd och go i sin babysitter och pratar lite. Han har verkligen blivit väldigt mer med. Och ligger gärna och pratar och ler.



Joakim blev trött av våran shopping och har även haft ont i huvudet hela dagen så han knäppte upp byxerna och bredde ut sig på soffan framför tvn.



Nu ska jag gå och hänga upp lite tvätt. Vi har ju massor som måste hängas upp eftersom torktummlaren inte funkade igår.....

Rolig lampa...

Publicerat: 2008-08-31 | 13:10:48 i Allmänt
Enligt Philip i alla fall. Han ligger inne i våran säng nu och kollar på fläktlampan i taket som snurrar och så ligger han och ler och pratar för sig själv. Han e verkligen världens mysbebis!!







Fast det är verkligen inte det lättaste att fånga leendena på bild.... Varenda gång han ler så är kameran för långsam för att få med det, eller så är det jag som är för långsam fotograf kanske..... =/

Nu ska jag gå och hämta Philip från sängen och gå och byta blöja och ta på honom kläder så ska vi åka in till överby en sväng. Vi ska kolla på en overall till Philip och vantar till Joakim som han kan ha när han kör vespan. Han provkörde den till och från jobbet nu på förmiddagen för att kolla hur lång tid det tog och det tog väll ca 20 min en väg. Men han frös väldigt mycket om händerna så vi får köpa vantar till stackaren. Sen kanske vi ska kolla på nått klädesplagg åt mig också att ha till dopet eller nått. Vi får väll se. Sen blir det begginners också där vi har tillgodokvitto. Får väll se om vi hittar nått där inne.

Lite bilder från när Philip hade barnvakt....

Publicerat: 2008-08-30 | 22:04:31 i Allmänt
Joakims föräldrar mailade över lite bilder från när dom passade Philip i måndags när vi var på butlers och kolla på fotboll.

Philip och hans farmor.

Philip provligger resesängen som dom köpt till honom.





Sen fick han även ligga och busa i farmor och farfars säng....



Farfar gillar allt att gosa med pluppen...

Sen somna han allt en stund.

Det gick allt bra att ha barnvakt till honom....i alla fall för hans skull. Det var nog jag och Joakim som hade mest ont av det skulle jag tro.

En lugn dag...

Publicerat: 2008-08-30 | 21:46:26 i Allmänt
Dagens outfit:



Känns som vi är ute och flänger varje dag nästan men idag har vi vart hemma hela dagen. Och mycket har vi inte gjort direkt. Jag har tvättat ett antal maskiner och så har vi städat ur skrubben så nu är det ordning och reda där inne. Nu kan man till och med få in barnvagnen där så den slipper stå i hallen och ta plats. Annars har vi inte gjort så mycket mer. Philip har fått sig ett bad idag igen och han älskar det lika mycket som alltid.





Inlindad i handduken efter badet <3

Sen skulle Joakim raka håret i eftermiddags men så dog batteriet i trimmern så han har fått gå hela dagen med halvrakat huvud....hehe. Fast nu står han i badrummet och rakar resten....



Efter badet så låg Philip och sov på Joakims mage. Där ligger han alltid gott och sover.



Sen ikväll så lagade Joakim sin urgoda tonfiskgryta med curry, den ser inte god ut men det kan jag lova att den är!



Som sagt så ser det inte så gott ut....

Philip låg i babysittern på golvet medans mamma och pappa åt. Han var också alldeles nyäten därav haklappen på fortfarande.



Nu ska vi ta det lite lugnt ett tag och mysa i soffan, kanske göra lite popcorn eller nått. Sen kl 23 har vi tvätt tid så då ska vi torktummla lite kläder som jag tvättat under dagen och som inte fått plats på stället och även tvätta ett par maskiner. Vi ligger verkligen efter med tvättning men nu börjar det allt ta på det. Hittade ju massor med kläder i skrubben som vi bara gömt undan och glömt bort. Sjukt vad mycket kläder vi har....Eller i alla fall Joakim. Jag har inte lika mycket och sen är det väll bara ca hälften som passar kanske men det ska vi ändra på. Målet är väll att komma i mina älsklingsjeans som jag köpt strax innan Joakim och jag träffades och då vägde jag ungefär 15 kg mindre än nu och då har jag ändå gått ner 20 kg sen alldeles innan Philip föddes.....Några mer kg kvar till min trivselvikt alltså. Jag har sagt hela tiden också att jag ska börja med min pilatesträning men jag får ju aldrig tummen ur ju......Nu får jag allt ta tag i det snart!!

Önskelista till dopet!

Publicerat: 2008-08-30 | 11:55:41 i Allmänt
Det är flera som frågat vad Philip önskar sig till dopet och vi har nu påbörjat en önskelista på nätet. För att se den går man in på www.familjeliv.se sen klickar man där det står "medlem" och söker efter "popcornplaya". Då kommer man till min sida. Där kan man klicka på ett ställe där det står önskelista och då  har man kommit rätt! Det krävs en kod att skriva i för att inte obehöriga ska kunna gå dit och den koden är Philips födelsedatum.....

I önskelistan kan man läsa vad Philip önskar sig i doppresent men såklart så uppskattas ju även egna ideer! Om man ser nått man vill köpa i listan så kan man boka denna grej för att inte riskera att nån annan köper en likadan. Om man ångrar sig så kan man avboka igen.

Listan är under uppdatering, fyller på alteftersom vi kommer på grejer.....

Morgonpigg bebis.

Publicerat: 2008-08-30 | 11:47:08 i Allmänt
Joakim åkte iväg för att jobba imorse. Han började kl 7. Och vid 7 tiden la jag också över Philip i våran säng. Men det var inte länge han ville sova, strax innan 8 ville han ha mat och sen så ville han inte alls sova utan låg helt klarvaken och bara pratade och vifftade med armarna så det var ju inte direkt läge för mig att somna om. Jag som hade tänkt att vi skulle ha en riktig sovmorgon idag. Satte på tvn istället så fick vi bara ligga och mysa i sängen vakna istället. Var lite för trött för att orka gå upp.


Här ligger buspojken...


Sen kom Joakim hem vid 20 över 10 ungefär. Dom hade blitt klara lite tidigare än väntat. Och då ville Philip ha mat igen så jag fixade ersättning denna måltiden.

Joakim fick mata pluppen.

Och medans Philip fick mat så passade jag på att koka den nya flaskan vi köpt och även en napp. När han ätit upp slängde jag i den flaskan också. Jag kokade även en ny kastrull med vatten så man har för att göra ny ersättning sen när det behövs.



Här är Philips lilla mathörna med ersättningen i en burk och värmaren bredvid.

När man har ätit upp så får man ju rapa också och denna gången blev det en riktig gubbrap. Förstår inte hur en sån liten människa kan göra sånna rapar.

Nu ligger han i sin gunga helt klarvaken och pratar för sig själv. Han har även upptäckt nallmobilen som hänger ovanför honom och tittar jätte mycket på den och ler emellanåt åt den. Han är verkligen en liten mysbebis idag. Och verkligen inte trött....



Nu ska jag och Joakim städa, vi va lite för trötta igår men idag har vi kommit igång. Joakim har startat en diskmaskin och jag ska gå och hänga upp lite tvätt. Det är ju fint väder idag så jag kan nog till och med hänga ut tvätten idag. Då torkar den snabbt så hinner man kanske till och med hänga upp en till tvätt idag.

Ostbricka....

Publicerat: 2008-08-29 | 23:23:35 i Allmänt
Ikväll har vi ätit jätte god ostbricka med massor av ölkorvar till också. Det var verkligen mumma!! Så kollade vi på x-man 3 som Joakim inte sett ännu. Philip låg och sov bredvid oss i soffan hela tiden. Han är så snäll våran lille plupp. Det är inte mycket ljud han gör ifrån sig annat än när han vill ha mat. Det hade vart kanon bara om han ville sova lite längre perioder på natten men det går an som det är nu också. Han är ju i alla fall inte svår att få att somna om efter han har ätit.

Imorgon ska Joakim jobba några timmar. Dom ringde från jobbet och frågade om han kunde komma in så mellan 7 och 11 är jag och Philip ensamma hemma. Men vid den tiden lär vi väll sova mesta av tiden....hehe. Nu är Philip ny bytt och har fått på sig pyjamas så nu ska han bara få äta lite så ska vi gå och nana oss. Ska försöka att få med Joakim också så han inte lägger sig för sent med tanke på att han ska jobba imorgon. Han gillar att sitta uppe halva nätterna annars.

Sen i mitt förra inlägg idag glömde jag berätta om spindel "attacken". Precis när vi skulle gå ut genom dörren för att åka iväg till öppna förskolan så kollade jag upp och såg en jätte spindel sitta uppe vid dörren..... Jag fick ju helt panik, den var verkligen bauta stor. Som tur är e ju inte Joakim rädd för spindlar så han tog lite papper i handen och mosade spindeln. Min riddare i vit rustning!!!!

Lite mys i sängen i eftermiddags....

Lite ramsor innan blöjbytet.

Sen bestämmde jag att Philip skulle få träna lite nackträning.....

Philip tyckte jag var tråkig och vände huvudet åt andra hållet istället....

Sen lyfte han huvudet en liten bit, han tyckte inte det var så kul att träna idag...

Tillslut tröttnade han och ville upp och gosa istället för att ligga där och ha tråkigt.

Jag var ju tvungen att ta kort på Philips gosiga lår som han har börjat få.

Den goda ostbrickan!

Ölkorvsmixen....

MUMS!!

Philip ligger och gosar sig på kuddarna i soffan...



Nä nu ska Philip få mat så ska vi lägga oss för nu är jag trött....

Babycafe´......

Publicerat: 2008-08-29 | 14:17:27 i Allmänt
Igår kväll kom Sandra och Loke över en sväng. Det var verkligen jätte trevligt. Det är kul att umgås med andra som har barn. Sen börjar ju Joakim jobba nästa vecka och då måste man ju ha nått att göra på dagarna och då kanske man kan träffas och hitta på lite olika saker.



Loke prövade även Philips gunga och i den sov han gott sen.

Här gämfördes låren på pojkarna =P Philip har börjat få riktigt tjocka goa lår nu som man bara vill klämma på hela tiden....

Senare på kvällen så tog vi det lugnt och gjorde inget särskilt direkt. Åt god mat som Joakim lagat och kolla på x-man 2. Philip somnade så himla sött i sin babysitter och håller armarna rätt skoj.






Dagens outfit:



Och med tröjan uppknäppt...

Idag har det vart dags för babycafe igen. Det var så himla mysigt sist och det var det även denna gången. Gipsavtrycken som vi gjorde sist hade inte alls blitt bra för vi hade inte vågat trycka ner hans hand och fot så mycket så det syntes inte så mycket. Men vi gjorde ett nytt avtryck idag och det blir nog mycket bättre tror jag nog.

Här är det fullt med avtryckspyssel på bordet.

Och medans vi höll på med det och även pratade med dom andra mammorna låg Philip och myste i bläckfisken.... Där ligger allt alla barn riktigt mysigt.





Molly va lite ledsen ett tag men sen blev hon en go och gla tjej igen =)

Även denna gången så skulle det sjungas ramsor men denna gången var Philip faktiskt vaken! Det var Joakims tur att sjunga denna gången men jag tyckte allt han sjöng väldigt tyst =P





Den här gången hade vi pengar med oss och kunde då köpa soppan som dom bjuder på. 20 kr portionen kostar det men då fick man allt mycket soppa och även bröd till. Det var gott med lite lunch. Sen blev Philip också hungrig och ville ha mat och vi hade ju ersättning med oss denna gången så det var inga problem. Fast han åt bara ca 70ml innan han somnade om igen.

Här har han somnat gott i pappas famn efter maten.

Sen satt vi och pratade med en massa andra mammor och hade så trevligt så tiden bara flög iväg och dom fick säga till oss att det var dags att gå för dom skulle stänga.

Nu ligger han och sover i sin bilstol och Joakim har lagt sig på sängen en stund. Känner mig själv rätt slö men planen är att vi ska ta ett röj i lägenheten idag. Ska till och med röja i skrubben....är det tänkt i alla fall. Men jag ska nog försöka få lite liv i Joakim snart så vi kan sätta igång. Känns konstigt att det bara är två dagar kvar sen tills han ska börja jobba, men det är i alla fall min-tid på saab så han kommer va ledig på fredagen och det är ju skönt även om det innebär mindre pengar.

Är lite oroliga tider just nu för vi har fått reda på att saab ska lägga ner ett skift och endast köra dagtid och då kommer ju Joakims företag bli påverkat så man får väll se hur det blir i framtiden. Men förhoppningsvis blir inte Joakim av med jobbet. Det håller vi tummarna för i alla fall!!

Hemma igen från BVC...

Publicerat: 2008-08-28 | 17:27:46 i Allmänt
Dagens outfit:



Philip fortsätter att följa sin kurva jätte fint. Nu väger han 5100g. Min lille plupp väger alltså över 5 kg nu!!! Herregud vad dom växer snabbt dom små... Sen var han 57½cm lång nu så han hade växt 1cm sen sist. Vi fick även info om föräldragruppen idag. Den börjar 1 oktober och då är det info om barnmat och man kommer även laga barnmat. En tandläkare kommer även va där och informera. Sen kommer det vara babymassage en gång i veckan 5 gr och sen fortsätter föräldragruppen igen. Den kommer sen hålla på tills barnen är ett år gammla och då avslutas det med ett ett års kalas. Låter verkligen jätte kul och mysigt. Jag ser speciellt fram emot massagen!! Nästa gång vi ska till BVC är den 18:e september och då ska även läkaren kolla på honom. Då är han två månader och två dagar min lille plupp.

Här kommer två bilder från när Philip och Joakim tog en tupplur innan vi åkte till bvc:





Jag har också bäddat vagnen med dom nya påslakanen som vi köpte:

Mycket spöket laban blev det =)

Nu ska jag gå och plocka undan lite grejer på bordet här i vardagsrummet för om en stund ska Sandra och Loke titta förbi. Det ska bli kul!

Matshopping på Maxi....

Publicerat: 2008-08-28 | 14:17:58 i Allmänt
Vi åkte ut igår och handlade mat ändå. Var lika bra att få det gjort. Annars var det en ganska lugn dag ändå. På kvällen sen så åt vi god mat som Joakim hade lagat, kycklingfile med bernaise sås som han haft i ugnen och spiralpommes till det. Och så kolla vi på en riktigt bra film "the eye" hette den. Den var faktiskt överaskande bra.

Gårdagens outfit:



Philip redo att åka och handla på Maxi....

Vi var även inne på beginners och bytte in två avgjutningsgrejer som vi köpt där. Man skulle gjuta av i lera och så skulle den stelna sen men den var skitkass verkligen!! Men det var inga problem att byta in.

Sen tog jag även kort på min mage som den ser ut nu....Ser ju ut som man är i början av en graviditet fast magen är degig istället för hård....najs....=/

Funderar på om jag ska testa GI metoden eller nått.




Idag ska vi till BVC i alla fall. Om två timmar för att vara mer exakt. Ska väll strax ta och hoppa in i duschen. Joakim ligger och sover i soffan med Philip sovandes på magen, ser jätte mysigt ut =).

Imorse så hade Joakim gjort jättegod frukost som han tänkte komma med in på sängen till mig men jag vaknade tyvärr innan han var klar så vi åt i köket istället men det var lika mysigt det också. Han är allt för go Joakim!

Mackor och muslii

Risgrynsgröt med kanel och socker...mums!

Och kaffe såklart!

Philip låg i babysittern och myste medans vi åt. Han var jättego och låg och pratade för sig själv. Sen sa han sitt första ord också....haha det lät verkligen som han sa kaffe vid ett tillfälle. Han är tidig på att prata vår pojk =P.....

Efter frukosten så satt jag och pysslade med hans hand och fotavtryck som vi gjorde häromdagen. Igår när vi handlade så köpte vi lim så nu kunde jag göra klart tavlan.

Såhär fint blev det! Philips hand och fot är förevigade.

Medans jag pysslade med det låg Philip och sov bredvid mig i soffan.

Nä nu är det verkligen hög tid att hoppa in i duschen så man hinner göra iordning sig själv och sen Philip innan vi ska åka. Man får börja förbreda långt i förväg nu för tiden innan man ska åka någonstanns.

Sent inlägg från måndag kväll och gårdagen...

Publicerat: 2008-08-27 | 11:58:50 i Allmänt
Ja i måndags kom vi hem såpas sent att jag inte orkade skriva någonting och igår hade jag heller inte ork att skriva nått.

Kvällen på butlers var i alla fall mysig och vi åt super god mat. Sen gick det väll si sådär med fotbollen, slagsmål och grejer blev det så dom fick till och med avbryta matchen en stund. Och så saknade man ju Philip så sjukt mycket. Jag förstår att dom flesta föräldrar inte lämnar bort sina barn så ofta. Det är ju jätte jobbigt, och då var han bara ifrån oss mellan 19 och 22 ungefär.

Vitlöksbrödet vi åt till förrätt tog slut så snabbt att jag bara hann fotografera en tom tallrik.....=P

"Utsikten" från vårat bord.

Det var verkligen jättegod mat, jag åt fläskfile och Joakim åt rödspetta med kräftstjärtar.

Joakim är verkligen inne i fotbollen.....

Sen när vi skulle hämta pluppen hos Joakims föräldrar så hade han sin jacka uppdragen i halsen för att dölja sin nya halstatuering från dom men hans mamma listade ut det ändå. Så det blev ganska tryckt stämning. Men Philip hade vart snäll och go i alla fall och skött sig bra. Och det var hur skönt som helst att få hämta honom med oss igen.




Tisdagen:

På posten fick jag äntligen min föräldrapenning!! Den kom denna månaden ändå. Jätte skönt verkligen. Denna dagen hade vi i alla fall fullt upp med en massa ärenden att göra.

Philips outfit:



Lite gos med pappa....





När vi hade packat allt som skulle med och gjort iordning pluppen begav vi oss iväg till första stoppet, Joakims farmor och farfar. Dom hade köpt en digitalkamera och behövde få förklarat för sig hur den fungerade. Och beskrivningen till den var bara på engelska och den förtstod dom väll inte så mycket av. Det tog ett bra tag att få dom att förstå kameran och jag undrar om dom kommer ihåg hur den funka om man frågar dom idag.

Nästa stopp var banken i Trollhättan. Vi skulle hämta ut min föräldrapenning. Till nästa månad måste jag verkligen ha fixat så jag får in pengarna på kontot istället för herregud vad jag hatar att va på banken!

Sen fick vi ta ut pengar och svänga förbi tatoo studion och så sprang Joakim in för att betala för sin tatuering. Jag och Philip väntade i bilen så länge....och väntade, och väntade och väntade.... Började nästan undra om han gjorde en till tatuering eller nått. Men sen kom han tillslut. Didi hade tydligen vart riktigt pratglad så det var därför han fastnade därinne så länge.

Sen åkte vi till överby köpcenter. Där kan man väll säga att vi shoppa loss litegrann. Men konstigt nog inget till oss.....Bara massa Philip grejer....haha. Det är så det är nu för tiden antar jag. Det är ju så sjukt kul att köpa bebisgrejer.

Vi köpte ett set där man gör avtryck från Philip och sen ramar in dom. Här är ramen. Man var tvungen att klistra in avtrycken och det fattade ju inte vi att man fick ha eget lim så än så länge är ramen tom.

Men avtrycken gjorde vi i alla fall, resulterade i en liten gips fot och en gips hand.

Sen va vi inne på HM och shoppade några klädplagg till pluppen.



Det här va ju bara så gulligt! Tyvärr hade dom inte i strl 56 så det fick bli 62 men det kan han nog snart ha om ett par veckor....Han växer ju så himla fort.

Sen inne på beginners köpte vi ett set sängkläder till vagnen. Kommer passa bra till hans laban mobil som redan hänger i vagnen.

Så blir man ju väldigt hungrig när man är och shoppar. Vi bestämmde oss för att äta lite lunch på briggen. Philip hade sovit hela tiden sen vi åkte hemifrån men självklart vaknade han när vi nästan precis hade börjat äta. Och hungrig var han. Men vi hade med oss lite ersättning och personalen på briggen värmde den åt oss i deras micro så det var allt lugnt ändå.

Pluppen ville ju också äta tillsammans med mamma och pappa....

Sen var vi väll hemma vid 5 tiden ungefär och strax efter vi kommit hem kom Joakims pappa förbi för att hjälpa till att sätta upp våran nya taklampa som vi skulle ha i vardagsrummet. Blev verkligen kanon fint med den lampan. Är supernöjd även om jag redan lyckats slå i huvudet i den en gång.



Sen på kvällen så bytte Joakim blöja på Philip.... Och jag skulle amma honom efteråt. När jag ammat en liten stund kände jag nått blött, då var det Philip som kissade ner hela sin body som han hade på sig och det bara rann över hela mig. Både magen och kläderna jag hade på mig. Tydligen så hade Joakim satt på blöjan med snoppen riktad uppåt så det läckte ganska bra då när han väl kissade. Det var mindre roligt kan man väll säga. Det misstaget gör man nog aldrig om....

Idag onsdag blir nog en lugn dag skulle jag tro. Har inte lust att göra någonting egentligen. Imorgon är det dags för BVC besök igen och på fredag är det öppna förskolan så det blir ju fullt upp resten av veckan ändå. Kan va skönt med en lugn dag emellan. Även om vi egentligen måste handla lite mat. Får väll se vad som händer....

Tillbaks från borås djurpark....

Publicerat: 2008-08-25 | 17:57:21 i Allmänt
Det har vart en riktigt härlig dag i Borås och verkligen kanonväder!! Philip har vart en riktig ängel också. Han blev hungrig precis när vi kom fram och då matade vi honom lite, hade köpt sånna där praktiska färdigförpackningar med ersättning.

Pluppen får lite käk...

Sen låg han helt vaken ett bra tag men bara låg och pratade för sig själv. Sen var han ju inte direkt så intresserad av djuren men jag och Joakim var desto mer intresserade istället.







Dom hade en ursöt elefantunge som var född nu i augusti....



Sen var det ju dags för lite fikapaus i det fina vädret.

Det tråkiga med dagen var att det var sjukt mycket getingar men det har det ju i och för sig vart hela sommaren när det vart fint väder.

På vägen hem blev Philip hungrig igen så då fick han lite mer ersättning och sen sov han som en stock igen som han alltid gör när han åker bil.

Väll hemma igen så skulle jag byta blöja på honom och såg att han hade bajsat, jätte bra tänkte jag för det har han inte gjort på två dagar. Men det var inte så mycket som man skulle kunna tro att det skulle bli när han har sparat sig så länge. Så ammade jag honom lite i alla fall och sen.....då kom det bajs i blöjan. Och då var det ju Joakims tur att byta...hehe. Det var verkligen massa i blöjan och precis när han fått bort blöjan och torkat lite i rumpan lägger Philip av en riktig sprutt prutt igen och det sprutar bajs ända ner på golvet. Joakim hann som tur var kasta sig åt sidan så han fick inget på sig den här gången.

Lilla busfröt.....=P

Nu ska vi bara vara hemma en liten sväng sen ska vi strax åka in till stan och lämna Philip hos hans farmor och farfar som ska passa honom ett par timmar menast jag och Joakim ska gå på butlers och äta lite och kolla på fotbollsmatchen. Kommer ju sakna honom så sjukt mycket. Kommer va svårt att lämna bort honom men det kan ju va kul att komma ut en liten sväng. Och maten på butlers är ju aldrig helt fel heller.... Funderar på vad jag ska ha på mig bara... Orkar inte göra mig iordning så mycket och så måste jag ha ny mascara för den jag har är verkligen helt intorkad. Jaja det löser väll sig.

Borås idag!!

Publicerat: 2008-08-25 | 09:51:32 i Allmänt
Nu ska vi alldeles strax bege oss iväg till borås. Ska bara stanna på maxi först också och köpa fika till oss och portionsförpackningar ersättning till pluppen. Hoppas vädret håller i sig och att alla djuren visar upp sig snällt. Känns ganska bra nu också för vi har rätt ok med pengar kvar denna månaden, vi hade nästan inge räkningar denna månaden. Till skillnad mot förra då vi hade nästan dubbelt så mycket.

Igår kväll hade vi det lugnt i soffan med en halvdålig skräckfilm och lite chips. Philip var mysig och go som vanligt. Joakim var även lycklig för Tomas har vart i England och köpt med sig vinägerchips hem som Joakim älskar....



Först låg han och sov på mig...

Sen busade han lite med Joakim...

Sen sov han igen...




Dagens outfit:


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!