Ska strax lägga oss.

Har suttit och betalat räkningarna, lönen kom ju in på kontot kl 12. Men två räkningar har jag inte betalat. Först en som var en påminnelse bara det att vi har betalat den så det blir att ringa dit imorgon och fråga vad det är frågan om. Och sen så har vi på nått sätt förlagt räkningen på hyran (?). Kan bara inte fatta vart den tagit vägen så det blir att ringa dit imorgon för att fråga om ocr och så. Har i alla fall lagt undan pengarna till hyran på mitt sparkonto så länge.

Ikväll har vi haft mys och kollat på två filmer och ätit grönsaker med dipp. Det är faktiskt godare än att dippa chips måste jag säga! Och filmerna vi sett är "the boy with the striped pyjamas" som Lina tipsade om och den var jättebra men tragisk. Sen kollade vi på en komedi som hette "Zack and Miri makes a porno" Den var lite smårolig. Skådespelaren som spelade Zack är rätt skoj faktiskt.

Men nu är det verkligen läggedags. Är jätte trött verkligen. Men imorgon är det fika hos Ninja och så ska jag träna på kvällen. Ska ju även få Philips nya bilstol insatt i bilen imorgon också så imorgon ska han få premiär åka i den =) Han kommer nog sitta som den prins han är!

God Natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!