Pluppen har badat...

Publicerat: 2008-10-31 | 15:34:40 i Allmänt
Idag har han verkligen spytt som bare den, vet inte vad det kan bero på? Annars är han på ett strålande humör. Men när han har legat ner så har han spytt ner sitt hår så det var alldeles stelt. Så det blev att lägga pluppen i blöt. Men det hade jag ändå tänkt göra idag. Han får ju vara ren och lukta gott när han ska sova över hos mormor imorgon =)

Sen kan jag ju säga att det är väldigt intressant att ha honom på golvet nu för tiden, det är ju inte direkt så att han ligger kvar där man lämnat honom.....

Det var ju inte riktigt såhär jag la ner honom på golvet =P



Idag filmade jag lite när han badade:





Och efter badet tog jag på honom den goa morgonrocken jag köpte på tygladan. Så nu ligger han i babysittern och myser...Fast nu har han faktiskt somnat till och med, sååå söt han är!

Sötaste bebisen i världen!!



Pratade med Joakim förut och han trodde nog att dom kunde bli kvar till halv 7 kanske. Då har dom gjort 8 timmar. Det var tydligen ganska mycket att göra på jobbet. Lite tråkigt att det ska bli så sent. Halv 11 till halv 7 vad är det för konstig arbetstid? Jaja...... Nu ska jag nog kolla om jag ska äta nått, har inte ätit än idag. Inte så bra, nu är jag hungrig i alla fall.

Sovit en stund...

Publicerat: 2008-10-31 | 14:01:43 i Allmänt
Jag och Philip gick och la oss i sängen kl 10 när Joakim åkte till jobbet. Hade tänkt mysa lite i sängen, men det blev att vi båda två somnade =P Och sov i tre timmar...... Vaknade inte fören kl 1. Men skönt var det...hahaha. Så nu har vi inte vart uppe så länge. Philip har fått lite mat och nu ligger han på golvet och ålar sig.

Joakim är fortfarande på jobbet, undra hur länge dom skulle jobba idag? Ska nog ringa honom strax och höra hur det går för dom. Det roliga är ju att han får inte mer pengar för att han jobbar idag än vad han fått ändå men då slipper han ju ta ut arbetstidförkortning i alla fall. Och det ser ju alltid bra ut att man ställer upp och jobbar.

Har inte tagit några bilder idag än men jag lägger in ett par från igår kväll....

Tacos....MUMSIGT!

Kan själv! Philip höll i flaskan själv igår när han åt =)

Pigg liten bebis....

Publicerat: 2008-10-31 | 08:59:24 i Allmänt
Ja nu på morgonen kände inte direkt Philip för någon sovmorgon. Jag hade gärna legat kvar ett tag till i sängen vill jag lova. Men nu är vi uppe och har vart uppe ett tag. Philip är som vanligt på ett strålande morgonhumör och det gör ju att man blir lite piggare när man ser han stora leende =) Nu ligger han och pratar högt med sin nalle på golvet och sprattlar som bare den.

Joakim ska föresten jobba ett par timmar idag. Han har ju annars vart ledig hela veckan men nu på morgonen ringde dom och sa att det var lite jobb idag. Tror han skulle va där vid 10 eller nått. Han ligger fortfarande kvar i sängen och drar sig. Själv ska jag väll gå och tömma diskmaskinen och starta en ny med gårdagkvällens disk. Vi åt ju som sagt tacos igår och det är ju så himla gott fattar inte varför man inte äter det oftare egentligen?

Idag har vi väll annars inga direkta planer. Jag planerar nog att försöka röja lite här hemma och sen ska vi väll dra till systemet för att köpa ett par öl eller nått till halloweenfesten vi ska på imorgon.

Åhhhh vad jag är trött....idag ska jag lätt försöka sova middag när Philip sover! (Fast det blir väll inte så som vanligt) Men nu ska jag försöka sätta lite fart här hemma så jag vaknar till litegranna.

Philip tränar....

Publicerat: 2008-10-30 | 19:22:28 i Allmänt
Gullepluppen tränar lite i soffan tillsammans med Joakim. Han har blivit så mycket starkare i nacken på kort tid nu det sista. =)





Gullungen =)



Sen en liten mörk filmsnutt också......




Tacos ikväll...

Publicerat: 2008-10-30 | 18:00:32 i Allmänt
Ja ikväll ska vi göra tacos, mumsigt! Just nu är Joakim iväg och köper en grej till tacosen som vi glömt köpa. Dagen idag har annrs vart väldigt lugn. Vi har bara degat i soffan och kollat på film. Kollade på mumien 3. Den var väll ok att se. Vi båda har ju verkligen sån träningsvärk, hoppas det är bättre imorgon.

Philip har vart lika go som vanligt. Nu ligger han på soffan och pratar en massa. Eller pratar och pratar han skriker nästan, jätte gulligt =) Han sov middag förut mellan ca 3-5. Det tycker han är skönt. Då orkar han va go och gla hela kvällen sen. Men det var liiite sent att sova middag kanske.

Åh vad jag längtar nu efter att få ta fram julpyntet. ca en månad kvar till man får ta fram lite ljusstakar och sånt. Sååå mysigt!!


Gospluppen imorse....

Nacken får man träna ibland också och han har verkligen blitt jättestark.....
   

Mys i soffan med pappa...

Och nu ligger han här bredvid på soffan och är gosig =)

Babysim igår och sjuuuuk träningsvärk....

Publicerat: 2008-10-30 | 13:30:52 i Allmänt

Philip verkade tycka att det var jätte kul att "simma". Han var på bra humör hela tiden nere i bassängen. Dom fick flyta på mage och på rygg. Det var så roligt att se för det var nästan som om han försökte simma. Sprattlade som en liten groda med benen i vattnet =) Lille sötisen. Men det måste ha vart jobbigt för honom för han blev jätte trött efteråt. Blev ledsen inne i omklädningsrummet och han som aldrig är ledsen. Och sen somnade han så fort vi satt honom i bilen.

Sandra och Loke innan badet....

Sen kom jag och Philip också =P Redo för bad.....

Somnade i bilen nästan direkt.... Lille tröttisen.



Sen åkte vi direkt till föräldragruppen på bvc. Det är ju massage fortfarande. Men eftersom vi badade på våran vanliga tid så var vi med i gruppen efteråt igår. Men Philip var så trött efter babysimmet så han fick mat när vi var där sen somnade han i famnen. Vi fick kolla på idag i stället. Och fick papprena med dom nya "övningarna" eller vad man ska kalla det. Och när vi var klara där så åkte vi och handlade mat. Blev en riktig storhandling igår. Och Philip stensov hela tiden. Han var verkligen jätte trött.

Innan vi gick in i affären...

När vi kom ut från affären....

   Lite mat blev det allt....

Skönt att ha en combi!!



Mer bilder från simmet kommer senare när Johannes och Sandra skickat över dom. Johannes badade inte så han fick vara fotograf så kunde jag och Joakim bada samtidigt hela tiden. Längtar tills nästa onsdag nu och mer babysim.




Sen kan jag ju meddela att jag har träningsvärken från helvetet! Har så sjukt ont i hela kroppen från i tisdags. Mest illa är det på ovansidan låren. Skulle egentligen spinna idag men fick avboka det. Det hade verkligen inte gått. Jag kan knappt gå ens. Dubbelt så ont som igår nästan. Har ju box bokat till på söndag och det får jag väll sikta på istället =P Sen har jag bokat ett pass med step till nästa torsdag. Joakim är ju ledig då. Och på tisdag så kanske jag försöker komma iväg och bara gymma lite, träna arslet och köra lite på cross-trainern kanske. Det är sjukt vad otränad jag är! Kommer nog dröja lääänge innan man slipper träningsvärk efter man tränat....huuuu




Idag blir det nog att ta det lugnt i alla fall. Snart ska vi nog äta en väldigt sen frukost och sätta på en film och mysa i soffan. Philip sitter i sin gunga nu och nyss sov han men nu ser jag att han har vaknat igen. Han skrattade högt lite imorse också, det är så sjukt gulligt!! Lille goingen, han är världens sötaste och bästa!!

Avslutar det här inläget med en bild på våran någorlunda nyttiga middag igår: Kyckling, fullkornspasta, sallad och soltorkade tomater. Mumsigt var det i alla fall!


Såhär ser min baddräkt ut....

Publicerat: 2008-10-29 | 11:50:56 i Allmänt
Inte direkt den vackraste synen i världen men såhär kommer jag se ut på babysimmet som vi alldeles om några minuter ska åka iväg till =)




Och man får väll hoppas att det humöret Philip har vart på hitills håller i sig!



Nu ska jag packa dom sista grejerna som ska med! Ses efter vi kommit hem igen....

Så kul med träningen igår!

Publicerat: 2008-10-29 | 11:09:10 i Allmänt
Körde ju body pump och det var hul kul som helst verkligen!! Men oj vad jobbigt samtidigt. Är ju så sjukt otränad verkligen. När passet var slut var mina muskler som spaghetti. Imorgon blir det spinning. Ska bli intressant att spinna med träningsvärk. =) Joakim körde i gymmet medans jag tränade och han har också en del träningsvärk idag. Men det känns i alla fall att man gjort nått. Och så gick vi och la oss vid 10 igår kväll för vi va så trötta. Länge sen vi la oss så tidigt.

Och idag är det babysim äntligen. Vad som ska bli mindre kul är att visa sig i baddräkt. Tycker dom ska införa sånna där vaddräkter dom hade på 50-talet. Dom täckte ju nästan hela kroppen! Får snart börja göra iordning oss för att åka, ska åka om en timme ungefär. Och måste ju packa lite grejer och mata Philip och så. Vi ska ta med kameran och så får vi försöka ta lite kort från simmet. Joakim ska ju också vara med men vi kommer ju va i bassängen båda två. Men nån får väll gå upp emellanåt och ta nått kort =)

Nu är kläderna provade...

Publicerat: 2008-10-29 | 11:02:08 i Allmänt
Och dom passade. Byxerna kanske var lite stora men det funkar. Få se om dom håller måttet senare idag när dom sätts på test =P


Jag ser inte riktigt ut som hon på bilden.....hahaha


Det här inlägget skrev jag igår innan träningen, blev aldrig av att jag publicerade det då......

Jätte glad!!

Publicerat: 2008-10-28 | 13:19:40 i Allmänt
Fick precis ett sms där det stod att mitt paket har kommit!!! Wohooo!! Joakim är och hämtar ut det. Så nu är det bara att hoppas på att kläderna passar och ser bra ut också *håller tummarna*........

Nu ska vi snart bada pluppen och sen ska vi väll höra av oss till Joakims mamma och bestämma när vi ska lämna av honom där.

Dagens planer...

Publicerat: 2008-10-28 | 11:49:48 i Allmänt
Dagens planer är väll som ingen kunnat undgå att jag och Joakim ska träna idag. Kl 18 börjar min träning men vi ska väll vara där ett tag innan. Måste köpa vattenflaskor till oss (det är ju ett måste att ha) och sen blir det nog ett svettband eller nått till mig också. Kommer väll drypa av svett. Har ju inga muskler och ingen kondis över huvudtaget! Men jag läääängtar nått såpas. Philip ska ju till sin farmor undertiden och vi lämnar väll honom ett tag innan, när vi ska lämna honom exakt har vi inte bestämmt än men det blir nog senast kl 16 skulle jag tro.

Nu ligger Philip på en filt på golvet och pratar för fullt som vanligt. Lille gosiga pluppen. Själv ska jag snart ut och kolla om posten har kommit om vi nu har nån post idag. Synd att mina träningskläder inte hann komma innan idag men jag får väll rota fram nått annat här hemma i garderoben det löser sig allt. Hoppas bara dom kommer innan torsdag när jag ska träna nästa gång....

Och imorgon är det babysim!! Som vi har längtat efter att det ska börja. Ska bli jättekul! Men det ska bli mindre kul att visa sig i baddräkt. Och den baddräkte jag köpte.....vist passade den storleksmässigt men själva utformningen på den passade nog bättre på mig innan jag blev gravid kan man ju säga. Typiskt mig att köpa kläder och sånt till hur jag vill se ut i dom och så glömmer jag bort hur dallrig min kropp är just nu....bläää men det är ju därför här ska börja tränas NU!!!

Mörkrädd som jag är.....

Publicerat: 2008-10-28 | 11:41:47 i Allmänt
Var jag ju tvungen att lägga in den här texten nu när jag läst den ....huuuu Läs den inte om du också är mörkrädd av dig!



För två årsen skulle en flicka gå hem från sin kompis. Klockan var 11.32 när flikcan sa hej då och gick. För att komma hem till flickan var man tvungen att gå genom skogen. Det fanns en annan väg som flickan tänkte att hon kunde ta, men det tog nästan en timme att gå den vägen. Skit samma! flickan gick den långa vägen ändå. När hon hade kommit en bit på den långa vägen hade dem spärrat av. Dey fanns ingen skylt varför dem hade spärrat av. Flickan var tveksam, klockan började närma sig tolv tiden och ddet blev allt mörkare och mörkare. Flickan tänkte att hon måste skynda sig hem, så utan att tveka gick hon under "avspärrat tejpen" och fortsatte in på en lång, smal väg. Flickan gick och tänkte på varför dem hade spärrat, men tänk´tr att det inte var nåt stort.När flickan hade gått 5-10 minuter ångrade hon sig och skulle gått skogsvägen, men nu var det försent. I skogsvägen fanns det i alla fall lampor och hon var tvungen att skynda sig hem nu. Det var helt mörkt och flickan sjung lite tyst för sig själv. Nu började det att dugg regna så flickan började små springa." duns". Flickan tappade sin mobil, den studdsade in i skogen.Fan ockå, mamma kommer inte bli glad. tänkte flickan när hon böjde sig ner för att ta upp den. Hon tog i något som hon trodde var sin mobil, eftresom det inte fanns nåra lampor såg hon inte riktigt. Flickan tg tag i det hon trodde var sin mobil, men i stället för sin mobil fick hon upp en arm. Flickan skrek och skulle springa därifrån när en man plötsligt dök upp fråpn skogen.Mannen hade en väldigt stark lampa med sig, som lyste precis där flickan hade tagit upp armen. Flickan fick en chock. Det flickan såg var inte bara sin mobil. Bredvid hennes mobil låg det en itu skuren kropp. Flickan tittade chockande på mannen som lyste med lampan.

- nu när du vet vad jag har gjort är det din tur. Mannen gick snabbare och snabbare mot flickan, men flickan hann springa och gömma sig. Innan hon sprang i väg han hon ta sin mobil. Hon ringde hem, men ingen svarade. hmm, konstigt. Mamma visste att jag skulle komma hem snart, så hon skulle inte lagt sig o sova. Flickan springer ut mot stora vägen när hon ser  en bekant bil. PAPPA! bilen var en röd volvo v70, precis en sån som hennes föräldrara hade. Flickan springer ut mot bilen, bilen stannar och flickan hoppar in. Hennes mamma undrade varför det tog sån tid för henne, varför hon inte hade komit hem. Flickan sa att dem arbetade så hon fick gå en omväg. Hon sa aldrig det med kroppen, att hon tappade mobilen eller om mannen. Det var nåt flickan ångrade. Nästa dag när flickan kom hem från skolan, låg det ett kuvert på golvet där det sotd " Till Flickan". Runt om kuvertet låg det reklam och ett brev får volvo till hennes pappa. Flickan tog av sig ytterkläderna, tog upp posten och gick ut till köket. Hon la tidningarna och volvo kuvertet på bordet. Hon tog sitt egna kuvert och gick upp till sitt rum. Hon var ensam hemma så hon satte på sin nya skiva. Försiktigt öppnade hon kuvertet." hej flickan, tro inte att du kan komma undan så lätt. Nu är det din tur, och jag lovar att jag kommer få tag på dig. hoppas vi ses snart igen, m.v.h.  ..." vem kunde det vara ifrån? flickan tänkte och tänkte, men kunde inte komma på någon. Just det! manenne från igår " nu är det din tur". flickan gick ner för att titta om det var låst. Just som hon var på väg ner för trappan såg hon hur ytterdörren stängdes igen. vem var det? flickan gick ner och tittade ut men kunde inte se nån. Flickans cykel som stod mot skjulväggen hade ramlat på blommorna, så hon gick ut för att ställa upp den. När hon hade kommit fram till väggen slängdes ytterdörren igen med en smäll. Flickan kändee på sig att det var något som var fel. det kändes osm att någon tittade på henne. Flickan ställde upp cykeln, och vattnade blomorna. Just som hon skulle vända sig om tar någon tag i henne. Det enda flickan ser är ett bekant ansikte. Mannen! det var från i går, och det var han som hade skickat brevet. Mannen höll för hennes mun och släpade med hene in i skogen bakom huset. Han stannade vid ett tjock, stort träd och band fast henne runt trädet. Flickan var helt säker på att han skulle mörda henne men nej. Efter en timme tog han loss henne och släpade henne vidare in i skogen. Plötsligt kom dem ut till en stor väg. På andra sidan vägen fanns en räls, där det går tåg lite när som helst. Flickans föräldrar hade nu blivit oroliga för flickan. dem hade läst brevet som låg i flickans rum. Nu hade dem ringt polisen, så flickan var eftrelyst. klockan 20:36 skulle det komma ett tåg. Mannen tog fram två långa rep. han slog flickan hårt i huvudet så hon svimmade. han la henne på relsen och ban fast henne. Flickan vaknade av att någonting lös henne i ögonen. det var ett tåg. flickan fick panik men hon kunde inte göra någontinig. Tåget kom och mannen stod lite längre bort och tittade på. när tåget hade åkt förbi gick mannen fram till rälsen och tog upp flickan. hennes nacke hade knäckts lätt, och från armen stack det ut ett ben. hon var inte död, men förlamad resten av livet. Mannen tog med hene in i skogen och lät henne ligga. 3 dagar senare hittar en en jägare flickan död.



Om du läste denna texten men inte la in den på din blogg, alltså du brydde dig inte, så kommer flickan när du minst anar det stirra på dig med sina hjälplösa ögon, sen kommer hon komma bakifrån och knäcka nacken av dig. även om hon inte lyckas den gången, så kommer hon lyckas nästa gång. och om du har riktig otur sitter hon redan nu bakom dig och stirrar

En dag hos mamma.....

Publicerat: 2008-10-27 | 21:23:14 i Allmänt
Det blev inte nån städning idag vi var hos min mamma hela eftermiddagen istället. Och gräsklippning hade inte gått idag ändå för det har ju regnat nästan hela dagen och även haglat. Riktigt skitväder har det varit. Vi köpte med oss lite sen frukost till mamma också som vi lagade iordning där. Äggröra, prinskorvar, bacon och även två olika sorters fruktsmothie som jag mixxa ihop. En med smak av banan och apelsin och en med hallon och fläder. Gott gotti gott gott.......

Philip gosade lite med sin nalle imorse =)

Somnade i bilen på väg till mamma....

     

 Lille älsklingen <3



Sen när vi kom hem var det bara att byta blöja, mata och sen var det läggedags för liten bebis. Själva sitter vi väll uppe ett tag till men vi får väll försöka komma i säng någorlunda tid idag så vi är utvilade till imorgon när det är träningspremiär! Kommer va helt död imorgon kväll skulle jag tro =P Philip ska vara hos sin farmor så länge vi tränar. Lääängtar... det ska bli jättekul! Måste få lite fart på fläsket nu, det är verkligen på tiden!!!




En liten video från imorse =)



Busunge =P

Publicerat: 2008-10-27 | 09:40:54 i Allmänt
Inatt vaknade jag som vanligt av att Philip lät som om han ville ha mat. Bara det att när jag kollade ner i vaggan låg han inte riktigt som han brukar ligga =)

 Lille busungen =P

Och såhär trött kan man vara när man ska mata på natten =)



Nu har i alla fall jag och Philip gått upp. Vi har väll vart uppe i en halvtimme ungefär. Joakim ligger fortfarande och sover sött. Just nu ligger Philip på golvet och pratar väldigt högljudt med sig själv =P






Dagens planer är att städa här hemma och klippa gräset en sista gång och kratta löv. Sen ska vi även åka till mamma och hämta skorna som jag ska få låna. Får kolla på egna skor också men det är så svindyrt så man kanske ska önska sig det i julklapp? Jaja nu ska jag se om man kanske kan få i sig lite frukost och även roa min lille pluppis som börjar låta lite bekymrad.....

Riktigt pepp iför tisdagen nu...

Publicerat: 2008-10-26 | 22:12:06 i Allmänt
Ja idag var vi ju på ivigningen av sportlife. Var väll där i två och en halv timme. Var riktigt trevligt. Gick runt och kollade på anläggningen och dom olika maskinerna. Joakim blev riktigt sugen nu inför att träna i veckan när ha gick runt och testade lite maskiner. Och sen kan jag lova att det ska börja solas också!! Dom har flera olika solarier. GÖTT!!! Och så serverades det buffe´som faktiskt var riktigt god. Joakim åt sig mätt i alla fall =P Och så bjöd instruktörerna på ett litet medly av body balance(yoga och pilates), body combat (kamprportinspirerat) och body jam (dans). Såg jätte kul ut men även jobbigt....vad ger man sig in i egentligen....haha jag som är lika tränad som ett kylskåp just nu. Ska bli kul att se hur detta ska gå.

Instruktörerna visar body combat....

Body balance.....

Jag och Joakim =P

Joakim äter mat och ska som vanligt göra miner på kort =P

.............




Under tiden vi var på invigningen var Philip hos sin farmor och farfar så länge. Och när vi var klara åkte vi dit också och åt lite god söndagsstek =) Och sen blev det degestivekex och ost... mumsigt! Philip var go å gla som vanligt och pratade på som bare den, det lilla charmtrollet. Sen mot slutet blev han trött och somnade i Joakims famn. Och jag kan ju lova att han inte var svår att få att somna i sin säng nu när vi kom hem heller. Jätte trött var han =) Jag har även bokat ett pass till nu i veckan. Det blir box 75 min på söndag. Kan bli kul med tanke på att det kanske blir lite alkohol på halloweenfesten dagen innan. Men i värsta fall får jag väll boka av. Det kan man göra som senast tre timmar innan. Får se hur det blir med träningen veckan efter. Om Joakim jobbar eftermiddag kan jag nog inte träna fören han är ledig på torsdagen. Men men sånt kan alltid ändra sig med hans jobb.

Imorgon ska vi till mamma en sväng och hämta ett par skor till mig som jag kan ha när jag tränar, har inga bra skor själv.




Sen tillslut kan jag bjuda på ett par kort på Philip från i förmiddags =)





Vårat söta lilla flygplan =)




Nu ska jag gå och sätta mig i soffan och försöka få Joakim att sluta spela tv spel.....haha lättare sagt än gjort. Jag kanske läser lite i en av mina tidningar istället. Hoppas hoppas att mina nya träningskläder kommer på posten snart....Men att dom kommer innan tisdag är nog så gott som kört skulle jag tro. Men glad är jag ändå =P

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!