Liseberg

Blev en tripp till Liseberg igår. Hade en helt underbar dag allihopa. Vädret var perfekt och humören likaså ;)

Philip åkte hur mkt som helst, köerna var helt ok faktiskt, speciellt framåt kvällen sen. Man fick vänta som mest en åktur ungefär. Han testade även att åka några grejer han inte vågade förra året. Men sagoslottet är nog favoriten ändå, den tror jag han åkte 8 gr eller nått.

Alice har också åkt litegrann! Sagoslottet fick bli första för Alice på Liseberg :) sen har hon åkt trummeliten, farfarsbilarna och ponnyexpressen.

Vi utnyttjade faktiskt möjligheten att gå in som ledsagare så gratis inträde för mig och Joakim. Sen fick vi speciella band som gjorde att vi kunde gå före i kön eller åka mer än en gång på rad t.ex. Nu utnyttjade vi väll inte det jättemycket då det ändå var så korta köer. Men visst använde vi det ;) kändes helt ok på sagoslottet t.ex att bara få gå rätt in med Alice och sätta sig utan att köa ;)

Sen vann vi även lite vinster igår också. Jag och Philip vann en stjärnvinst på kramhjulet, Philip valde en stor isbjörn. Philips farmor vann stjärnvinst på leksakshjulet och Philip fick en stor låda med nån sorts lego. Sen gjorde Joakim två fotbollsmål på ett ställe så fick barnen två stora gosedjursankor. Philips farfar vann även en chipspåse.

Så nu har Philip suttit och myst i soffan framför sommarlovsmorgon med sin isbjörn och anka.

Bilder kommer senare när jag laddat över från kameran.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!