Vattenpalatset...

Ja idag var vi på vattenpalatset här i vbg.

Vi åkte dit så vi var där vid kavrt över ett kanske men när vi kom fram till dörren så såg vi att dom öppnar kl 10 varje dag förutom på just måndagar då dom öppnar kl 14.... Så vi hoppade in i bilen igen och åkte till ICA och handlade lite fika och så som vi kunde ha med oss. Kom tillbaks precis när dom öppnade sedan.

Och oj vad kul Philip tyckte det var. Han har plaskat och busat för fullt eller bara legat i vattnet och slappat. Det var många år sedan jag var där och dom har byggt ett jättefint krypin till dom små barnen. Massa roliga djur som sprutade vatten, små rutchbanor m.m m.m. Men Philip tyckte det var lika kul att vara i stora bassängen också. Speciellt roligt var det när dom hade på bubblorna så det nästan blev som en bubbelpool det var jätteskoj. Och att åka runt i strömmen och under vattenfallet in i tunneln....

Mitt i badandet tog vi en kort fikapaus men annars så badade vi i ungefär 2 timmar kanske. Sedan fick vi gå upp för våran parkering skulle ta slut annars. Men Philip hade nog väldigt gärna varit i ännu längre. Han pekade och ville tillbaks när vi gick upp.

Sen var ju omklädningsrummet en liten pärs... Det var ju inte det lättaste att göra iordning sig själv när Philip ville runt överallt och kika.... Tog ett bra tag.

Vi lånade Joakims föräldrars kamera så vi kunde ta lite bilder och vi lyckades ta 86 stycken!!! Här kommer ett litet urval av dom:









En snäll badvakt tog kort på oss alla tre...



Fikatime....

Stackars goseplupp med röd näsa =(





En minibubbelpool...

Sköna miner....haha



Philip skulle tvunget ha ansiktet rakt i vattenstrålarna...








Kommentarer
Postat av: lina

åh, lille goingen! :D

Men den lille röde näsan då :(



http://my.statcounter.com/

2009-09-28 @ 20:21:56
URL: http://linafie.blogg.se/
Postat av: mamms

lille näsan ...

2009-09-29 @ 16:19:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!