Överby...

Ja idag var ju planen att vi skulle storhandla mat....blev inte riktigt som vi tänkt oss.

Först tänkte vi att vi skulle kolla efter en riktigt tjock vintermössa till Philip och även en halsduk så vi gick runt och kollade både på SIBA huset och ETAGE men hittade inget som jag fastnade för. Får kolla på Oden imorgon eller på torsdag kanske för när vi var där i helgen så tyckte jag mig se lite snyggt där som är värt att kolla närmare på. Däremot hittade vi lite annat.

Ett par fodrade överdragsbyxor inne på Lindex. Perfekt att ha på Philip ute nu innan det blir riktigt overallväder. Sen blev det ett par raggsockar och sen ett par skor. Han behövde ett par "vanliga" i en större strl, dom han har nu börjar bli lite tajta. Så det blev som sagt lite bra och behövliga grejer till Philip.

Och när vi var färdiga med det handlandet hade Philip tröttnat lite så vi handlade mest bara lite mjölk och sånt där och drog hem.

Men vi köpte även en grej som vi tänkte han skulle få i julklapp. En liten cd-spelare som han kan ha inne i sitt rum och lyssna på sagor m.m men vi får se hur det blir med den. Joakims föräldrar hade tydligen också köpt en cd-spelare som han skulle få i julklapp och det var så länge sedan dom köpte den så den går inte att byta. Ja som sagt vi får se hur det blir. Antagligen får vi komma på nått annat att ge Philip istället.

Och anledningen till att vi köper julklapp redan nu är att vi den här månaden för en gångs skull har lite pengar över vilket vi annars inte har så då är det ju bra att köpa redan nu tyckte vi. Visst man hade ju kunnat spara undan en slant och köpa närmare inpå men då vi har väääldigt dåligt med pengar normalt sett så är det inte det lättaste att inte röra en sån sparpeng..... Nä nu är det slutbabblat för tillfälet om det.....

Imorgon har vi inga speciella planer. Joakim ska hem till en gammal arbetskamrat och spela tv-spel så jag och Philip hittar väll på nått här hemma. Kanske går ut och testar dom nya byxorna om vädret är ok. Ska fråga Sofia om hon och Alvin kanske vill titta ut en sväng då också.

Kommentarer
Postat av: sofia

det är la inget fel o köpa julklappar nu, oavsett om man har pengar nu eller senare=) då slipper ni ju de senare =) följer gärna med ut

2009-09-30 @ 13:32:45
URL: http://chipandme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!