Sjukling...

Ja i lördags var vi ju ute på fallen i thn. Först var vi på butlers och åt god mat tillsammans med dom flesta i Joakims sida av släkten. Efter butlers drog jag och Joakim vidare till öltälten. Philip åkte med sin farmor och farfar hem för att sova där.

Det var allt ganska ok att vara ute. Mycket folk var det så det var ju sjukt trångt men vi lyckades få sittplatser i strandgatans tält i alla fall. Och några öl och cider blev det ju under kvällen. Men jag drack ganska långsammt så det blev inte så farligt.

Senare på kvällen kom Tomas och Pauline förbi stan tillsammans med några andra. Så vi gick med dom och när dom sedan skulle åka hem så åkte vi med. Annars var tanken att vi skulle sova hemma hos Joakims föräldrar men att sova hemma i sin egen säng är ju alltid skönast.

På förmiddagen sedan dagen efter ringde Joakims pappa och väckte oss. Philip var sjuk så vi skyndade oss att slänga på oss kläder så kom Hans pappa och hämtade upp oss. Och vi tog med alvedon och hans febertermometer. Och visst hade han feber. 39,1 hade han. Vilket är det mesta han någonsin haft. Men han fick alvedon och lite glass. Det var allt gott med glass. Sen somnade han i min famn. Var nog skönt för honom när alvedonen började verka. Så jag la in honom i sängen där så fick han sova ett tag. Lille stackaren.

Sen när han vaknade efter ett tag hade febern gått ner till 38 med hjälp av alvedonen. Och Philip var lite piggare. Vi stannade kvar och åt lite och så sen åkte vi hemmåt.

Philip la vi för natten vid halv 7 tiden. Han var så trött. Och då var febern uppe i 39 igen. Men han fick lite alvedon igen. Sen vaknade han vid 3 tiden och var ledsen. Då fick han lite välling och mer alvedon sen somnade han om så gott.

Och imorse vaknade han halv 7. Men då var han feberfri. Men nu när jag tog tempen på honom nyss så hade han 38. Inte mycket feber men det är ju feber. Får hoppas att den inte stiger igen bara. Han är piggare idag i alla fall. Men lite gnällig emellanåt och det är han inte normalt sett våran solstråle.

Nu ska han i alla fall få sin lunch alldeles strax. Får hoppas att han vill äta. Blir nog så att han får lite glass till efterrätt också. Sånt får man när man är sjuk.


Kommentarer
Postat av: tillen

ja jag tänkte att ni gått hem när tälten stängde för att ja visste att ni inte hade pengar...typiskt...då va ni kvar då?? men vi får ta en ute kväll snart...de vi prata på med nuntorp folken!!

2009-07-20 @ 15:58:47
URL: http://tillens.blogg.se/
Postat av: Anonym

ojdå lille pluppen tog det så på krafterna att fylla år så att han blev sjuk.skönt att han är bättre nu då kram mams

2009-07-20 @ 17:15:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!