Borås...m.m

Ja nu har det varit dåligt med bloggande igen. Anledningen till det är väll mycket att den tiden jag har över under dagen som jag normalt sett sitter vid datorn tillbringar jag nu istället med att läsa. Lånade bok tre och fyra i true blood serien av Lina.

I onsdags var vi ju i alla fall på Borås djurpark. Sjuuuukt mycket folk var det där. Vi fick stå 40 min i kö bara för att komma in och då var det ändå en kö som rörde sig snabbt. Och parkeringar fanns det inga kvar så vi fick ställa oss på en gräsmatta längs med vägen. Men mysigt var det.

Och Philip tyckte nog att aporna var roligast. Vi hade även skaplig tur med vädret. Kom lite duggregn vid ett tillfälle annars klarade vi oss torra därifrån.

Sen på kvällen grillade vi hos pappa, jätte gott var det och det blev en sen kväll för Philip men han var så duktig så.

Igår var vi med Lina på överby hon skulle kolla efter lite teatersmink sen följde hon med hem till oss en sväng.

Och idag var jag först hos Jeanette på fika. Hon berättade om en ny grej. Sen var jag, Joakim, Philip och Lina hemma hos farmor och Mats och åt lunch och fikade. Jätte gott och man blev så sjukt mätt. Sen var farmor med mig igen hem till Jeanette och fikade och så fick farmor testa den här nya grejen. En hälsodryck på alaska blåbär.

Men nu har jag varit hemma ett tag och tillbringat en del tid här vid datorn och sökt jobb. Sökte lite olika jobb, det som man kunde söka om man inte är sjuksköterska eller lärare.

Är så sjukt trött på att leva på existensminimum....... Jag vill ha ett jobb!!!!

Ska försöka
komma ihåg att föra över lite bilder från kameran sen, om jag nu inte fastnar i boken igen..... Nu har det varit lite dåligt med bilder igen det sista. Men nu först ska jag natta Philip. Joakim håller på att borsta hans tänder nu.

Kommentarer
Postat av: lina

Hmm.. det om stålmannen var intressant...



Men är inte Bruce Wayne en utklädnad för Batman också? Han visar ju inte sitt sanna jag då heller.

2009-07-25 @ 16:01:01
URL: http://linafie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!