Ätit igen...

Har precis ätit en potatis och purjolökssoppa nu. Den var väll helt ok, lite vattnig bara. Och kanske får krydda litegrann till nästa gång så blir det bra. Är gött att äta nått varmt också.

Philip ligger och sover. Han vaknade bara förut och ville ha mat sen somnade han om igen. Lite trött idag verkar det som. Han kommer nog vara vaken sen ikväll.

Har inte vart ute och gått med honom eller röjt här hemma, tappade lusten för det förut. Blir nog bara att dega på soffan framför tv:n med Philip hela kvällen istället.

Sen kan jag ju berätta om den roliga räkningen som kom idag. Det var ju en telekille här för ett par veckor sen för att kolla varför våra telefoner inte funka. Nu var det ju en kontakt det var fel på så kopplade man ut den så funkade telefonerna (konstigt nog hade vi faktiskt testat det). Men idag kom det en räkning på detta, 285kr för en halvtimmes "jobb" (bra timpeng det där) och 350kr i reskostnad (undra vart han åkte ifrån egentligen? Tjotahejti kanske?). 635 kr alltså.... Verkligen jättekul att betala den. J*kla telia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!