Lite dåligt.....

Har fått lite mer klarhet i vad som hänt med Joakims semesterersättning. Det är såhär att när han fortfarande jobbade så var det många dagar då det inte fanns något jobb att göra och då fick dom anställda gå hemma och ta ut arbetstidsförkortning. Först var det sagt att dom fick ligga som mest 80 timmar minus i tidbanken men det kom dom upp i ganska så snabbt så då ändrades det till att det bara fick rulla på. Dom fick lovat för sig att inte bli återbetalningsskyldiga för detta och Joakim kollade till och med om dom inte skulle dra av semestern och nej då det skulle dom inte.

Men nu säger dom helt plötsligt att dom drog av semestern för att betala tillbaks......grrrrrr

Joakim hade 22 semesterdagar som han skulle få för men fick bara för 5. Han ligger 134 timmar minus i tidbanken. Egentligen skulle han fått ut ca 18000 före skatt och även om han skulle få betala varje av dom 134 timmar han ligger minus skulle det ändå inte bli så mycket pengar som dom dratt av. Det går alltså inte ihop på nått sätt. Dom försöker ju bara göra nån typ av svindel med andra ord. Men jag är inte så förvånad direkt, det var verkligen ett j*vla skitföretag han jobbade på förut.

Vi ska i alla fall gå vidare till metall och om nu inte det hjälper (vilket jag tror) så ska vi banne mig gå till tidningen! Det är ju mååååånga tusenlappar vi blivit lurade på nu! Vet däremot inte hur vi ska klara oss tills detta blir ordnat. För han fick ju bara a-kassa för 2 veckor denna månaden. Och vi har maaaaaassor av räkningar. Kan nån fatta att vi har gjort av med el för nästan 2000???? Jag har fixat så vi bytt elbolag nu så ska vi se om det blir lite bättre. Och så kom ju den jäkla tv-licensen m.m m.m Men man brukar ju säga att en olycka kommer aldrig ensam...............

Kommentarer
Postat av: Z

fy vad dåligt! tycker verkligen ni ska kämpa så ni får tillbaka pengarna, dom kan ju inte behandla folk hur som helst! ring ditt elbolag, dom är inte omöjliga när det gäller och dela upp betalningen! bara man ringer i tid! tycker verkligen synd om er! vilket elbolag har ni??

2009-03-24 @ 20:24:47
Postat av: Barbro

Usch! Stackars er! Det är minsann inte roligt när pengarna inte räcker till.

Och det där med sem.ers verkar ju helskumt....

Kram Barbro

2009-03-24 @ 22:10:52
Postat av: lina

Fy fan :( Jävla svin. Tycker verkligen ni inte skall ge er! Och gå fan till tidningen!!! Och så får ni hålla upp philip på bilden och se jätteledsna ut! (och hungriga)

2009-03-24 @ 23:26:59
URL: http://linafie.blogg.se/
Postat av: Sandra

Va jocke med i facket eller? är ju ett plus isf

2009-03-25 @ 13:56:00
URL: http://sandraedin.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!