Vilken dag!

Igår klagade Philip på ont i en tand. Så vi ringde och bokade tid för idag. Så hela familjen drog in till tandläkaren.

Jag gick med Philip och Joakim var kvar i väntrummet med Alice och Ludvig. Philip va superduktig och lyssnade jättebra. Visade sig vara ett rätt stort hål som va mellan två hörntänder. Sånt där svåråtkomligt ställe med tandborsten. Och tanden skulle dras ut. 

Först testade dom å se om det gick att lägga bedövning och så utan nått lugnande men det gjorde lite väl ont tyckte Philip. Så istället för att bråka och göra det till en dålig upplevelse så fick vi en ny tid på eftermiddagen och då skulle han få lite lugnande först.


Undertiden hade det blivit lite kaos i väntrummet. Joakim hade haft Ludvig i famnen och sprungit efter Alice och haft koll på henne när en automatisk dörr flög upp och träffade Ludvig i huvudet. Så det va bara för mig att dra till akuten med luddet.

Men efter att ha kollat igenom honom så verkade allt ok som tur va. Vi får ha lite extra koll på honom här hemma bara så allt verkar normalt.


Sen va det tillbaks till tandläkaren. Philip blev riktigt groggy av det lugnande och det gick kanon att lägga bedövning och dra ut tanden. Alice fick va hos sin farmor undertiden.

Sen hämta Alice och nu va både Philip och Alice väldigt, väldigt övertrötta. Men en snabb tur förbi maxi för att köpa lite nödvändigheter och sen hem. Alice i säng direkt och sen hade vi lite fredagsmys framför fångarna på fortet. Philip älskar det programmet.

Ja det va våran fredag. Resten av helgen kan ju bara bli bättre tycker jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!