27/7

Ja fredagen den 27/7 åker vi till kolmården. Två dagar i parken och en natt på vildmarkshotellet. Kommer säkert spöregna men vi ska ha superskoj ändå! Kolla på djuren, åka linbana, rida på kameler, åka lite karuseller, va i bamselandet och kulmården m.m m.m Även bada på hotellet såklart och äta massa mat och HOTELLFRUKOST!
 
Är skoj att ha nått att se fram emot i sommar. Har ju bara regnat och regnat och regnat hela juni ungefär. Och även idag, men nu har det börjat lätta upp lite här ute.

Kommentarer
Postat av: Sophie - miss Trucker ☆

Ja, det är så tråkigt att de bara ska regna och regna.. men kul med kolmården! =)

Svar: Ja den här sommaren flyter snart iväg....
Sarah

2012-07-01 @ 14:39:30
URL: http://sophiemargareta.blogg.se
Postat av: Emma

Jag vann sånt paket så vi va där för 2 somrar sen. Såååå grymt!!! Badet va jättekul på hotellet. Frukosten med, men buffén se hade va inte billig. 49 kr för barn och dricka ingick men vi vuxna kosta 269 kr och dricka ingick inte. Men men när man väl parkerat bilen nära hotellet kör man inte iväg;) gott va det iallafall :)
Vi ska åka dit igen när Moa är större :)
Jag älskar verkligen Kolmården :)

Svar: Då vet vi lite vad vi kan beräkna i matpengar i alla fall :)
Sarah

2012-07-02 @ 01:13:45
URL: http://www.fantasiemma.blogg.se
Postat av: jenny

Som andra skrivit så är det väldigt dyrt att äta där, och även inne i parken. Vi var där förra veckan och la 2500 på mat för 4 pers på 2 dagar. Badet på hotellet var inget vidare tyckte jag, VÄLDIGT halkiga golv så ta med halksockor och flytkuddar för ingen pool var direkt barnvänlig med bara lite vatten i.

Svar: Ja flytkuddar och så kommer vi ta med :) Kommer nog inte bada massor utan mest hitta på annat men lite bad blir det säkert. Ja att det är dyrt att äta det får man väll räkna med.
Sarah

2012-07-02 @ 12:39:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!