Våran Albertövernattning!
Jag fortsätter inlägget om våran Albertsutflykt!
Efter fikat blev det ju som sagt lite vin på rummet och sen göra sig iordning för middagen.
Joakim slappar med ett vinglas på rummet.
Färdig för middagen...
En sked med en liten aptitretare innan middagen börjar.
Dom snålar inte med bröd direkt, kommer med påfyllning hela tiden och brickan man ser inne håller en skål med vispat smör tillsammans med olivolja, en skål med vispad färskost med chili och örter och en skål med nån olivgegga.
Torskrulle med blomkålspuré och rökt sidfläsk
Champagne och äppelgranité
Renkalvsinnanlår med potatisrôsti smaksatt med Sivans lagrade prsätost samt portvin och timjansky
Innan efterrätten var det även en bufe med Sivans lagrade ostar och marmelad men det tog jag inte kort på.
Knäckad kolatarte med hallonsorbet samt kanderade nötter
På väg till rummet efter middagen som tog 4 timmar att inta.
Sen tog vi varsin kaffe från kaffeautomaten och slappade lite på rummet en stund. Väldigt mätta efter den helt sjukt goda maten.
Frukosten dagen efter är inte att leka med!
Joakim har vart iväg och pressat färsk apelsinjuice.
Sedan var det dags att åka och hämta våra små gosongar! Som vi saknade dom. Men ibland är det nyttigt att vara ifrån varandra så man faktiskt kan få sakna lite. Men bara nån gång ibland. Allt för ofta skulle jag inte klara av. Men det är ju inte direkt så att vi är iväg så ofta heller...haha. Typ aldrig!
Nästa gång får det nog bli ett biobesök. Är sugen på att testa Trollhättans nya biograf och vill gärna se en film i 3D.
Efter fikat blev det ju som sagt lite vin på rummet och sen göra sig iordning för middagen.
Joakim slappar med ett vinglas på rummet.
Färdig för middagen...
En sked med en liten aptitretare innan middagen börjar.
Dom snålar inte med bröd direkt, kommer med påfyllning hela tiden och brickan man ser inne håller en skål med vispat smör tillsammans med olivolja, en skål med vispad färskost med chili och örter och en skål med nån olivgegga.
Skummad hummersoppa med skaldjurstartar smaksatt med dill samt citron och ingefärsemulsion
Torskrulle med blomkålspuré och rökt sidfläsk
Champagne och äppelgranité
Renkalvsinnanlår med potatisrôsti smaksatt med Sivans lagrade prsätost samt portvin och timjansky
Innan efterrätten var det även en bufe med Sivans lagrade ostar och marmelad men det tog jag inte kort på.
Knäckad kolatarte med hallonsorbet samt kanderade nötter
På väg till rummet efter middagen som tog 4 timmar att inta.
Sen tog vi varsin kaffe från kaffeautomaten och slappade lite på rummet en stund. Väldigt mätta efter den helt sjukt goda maten.
Frukosten dagen efter är inte att leka med!
Joakim har vart iväg och pressat färsk apelsinjuice.
Sedan var det dags att åka och hämta våra små gosongar! Som vi saknade dom. Men ibland är det nyttigt att vara ifrån varandra så man faktiskt kan få sakna lite. Men bara nån gång ibland. Allt för ofta skulle jag inte klara av. Men det är ju inte direkt så att vi är iväg så ofta heller...haha. Typ aldrig!
Nästa gång får det nog bli ett biobesök. Är sugen på att testa Trollhättans nya biograf och vill gärna se en film i 3D.
Kommentarer
Trackback