Scharlakansfeber

Ja det blev vårdcentralen igår med Philip då han fått så mkt kliande utslag. Då hade han inte direkt utslagen på dom typiska scharlakans ställena men läkaren konstaterade scharlakan och Philip fick kåvepenin utskrivet som han ska äta i 10 dagar och tre gånger om dagen.

På kvällen igår började han dock få utslagen på de mer scharlakantypiska ställena.

Det har gått ok att få i honom medecinen men igår spydde han upp det vid ett tillfälle då han får såna kväljningar av det. Men idag blandade jag med oboypulver och det gick bra! Så skönt!! Sen hittade jag tavegyl hemma också som han fått för att stilla klådan från utslagen lite. Bara att hålla tummarna att vi andra här hemma klarar oss nu! Speciellt Alice!

På tal om Alice så var vi på ögonmottagningen med henne igår. Ingen skelning eller nån starr eller nått sånt men dock översynt. 3,5 på ena ögat och 4 på andra. Normalt har barn i den åldern +2 då alla små barn är något översynta. Detta kan ju bli bättre för Alice eller så blir det inte det, det får vi se. Ska tillbaks om ett halvår igen. Inga glasögon nu i alla fall då hon inte skelar och då inte påverkas av sin översynthet.

Försöker att inte tänka så mkt på det här med glasögon då jag tycker det är lite jobbigt. Är inte jätteförtjust i iden att Alice skulle ha glasögon :/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!