Hörselkontroll

Jag bet ihop och drog iväg med Alice till NÄL. Först träffade vi en läkare som kollade i hennes öron. Syntes väll inget speciellt förutom att det var lite vax. Det är väldigt smala och trånga örongångar som lilla prinsessan har.

Sen var det dags för den vanliga hörselkontrollen med pipljuden. Det gick väll som vanligt, Alice satt mest och kollade på sköterskan och brydde sig inte så mkt om ljuden. Ibland kunde hon väll kolla dit hon skulle.

Efter kontrollen var det in till läkaren igen för att diskutera resultatet. Och det vi pratade om var väll att Alice fick ju ok på hörseln när hon var pyttebebis så vi vet ju att hon hör och att allt står rätt till där inne. Det som kan spöka är dom trånga hörselgångarna och att det kan stå vätska bakom trumhinnorna vilket kan påverka hörseln lite. Och då sätts det in rör för att släppa in luft och underlätta tryckutjämning. Men Alice hörselgångar är för små för rör än så länge så det är inget som kan göras nu ändå.

Sen bedömde läkaren att hon tyckte Alice verkade höra bra ändå just nu. Att de resultat hon gav på testen är på såpas bra nivåer. Så hon var inte oroad över hörseln. Men vi kommer ju få komma på uppföljning såklart men inte fören till hösten nu.

Gött att slippa det här med hörseln nu ett tag framöver :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!